reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
eijf znalazlam pytanie jakiejs dziewczyny jak dolaczyc do grupy i odpowiiedz byla taka
"zależy od ustawień konkretnej grupy, jedne są dostępne dla wszystkich - wtedy masz opcję dołącz do grupy po jej wybraniu
albo sa stworzone na zaproszenie-czyli żeby do jakies grupy naelżeć musisz najpierw otrzymać zaproszenie od jej założyciela"
czyli pogrzeb gdzies w ustawieniach zeby ta grupa byla zamknieta bo inaczej tez wszystcy beda mogli do niej nalezec

no zalozylam tylko nie moge rozgryzc gdzie tam sie pisze a widze ze ludzie sobie pisza na tych grupach.no nic,moze kogos zapytam a poki co piszmy tutaj

kusska-ta moja jest zamknieta ale nie wiem gdzie tam sie te dyskusje prowadzi...

Dzień dobry w ten szary i deszczowy dzionek...

Jagódko,przykro mi bardzo,bardzo! :-( Ale pamiętaj - zawsze jest ta nadzieja... Mimo,że się mówi,że nadzieja matką głupich,to ... Każda matka dba o swoje dziecko! :tak: Główka do góry!

reklama
Eijf nie wiem czy ta grupa jest zamknieta bo bez problemu do niej dolaczylam. probowalam cos znalezc na ten temat ale nic ciekawego nie udalo sie odszukac.

agutka ty jestes moderatorem moze wiesz cos o grupach spolecznosciowych??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry