reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny u mnie dzis 8 dc, @ skonczyla sie wlasciwie w poniedzielek (6dc) - mialam jeszcze bardzo delikatne plamienie, wczoraj zupelnie sucho a dzis jakis taki dziwny sluz - lekko rozowy...nie wiem czy to moze jeszcze pozostalosci @ ale nie wyglada, zupelnie innaczej i tylko dzis wieczor sie pojawil, macie jakis pomysl skad cos takiego??
mysle ze to normalne i nie masz sie co martwic:)
szykujcie sie powoli juz do staranek! ;-)
powodzenia

reklama
Kinga no pewnie, że każdy ma swój czas na życiowe decyzje..jedni decydują się po 30tce inni dużo wcześniej. Ważne, zeby być świadomym i kochać bobasa:tak:

Również uważam że wiek nie ma za bardzo znaczenia. Chodzi tu raczej o dojrzałość emocjonalną. A czasem nawet niedojrzałe kobiety bardzo sie zmieniają jak pojawia się na świecie maleństwo.
Ale oczywiście jak widzę 16-latke z brzuchem to "ręce mi opadają"... :no:

A ja bardzo żałuję, że nie starałam się o bobaska wcześniej. Myślałam o studiach i stabilizacji-owszem jest to ważne ale nie najważniejsze. Myślę, że jak dziecko pojawia się "przypadkiem":-):-):-) to na początku jest szok ale potem wszystko się układa. Mój brat był w takiej sytuacji(oboje w trakcie studiów).
Teraz mają już drugie dziecko, pracę, mieszkanie i jest cudnie...Drugie za pierwszą podejściem :-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Ja od września rozpoczełam studia podyplomowe, czekamy z mężem na odbiór mieszkania (juz niedługo:-D), a mimo to postanowiliśmy zacząć starać się o dzidzie już teraz. Co ma być to będzie. Ale na pewno będziemy się starać, żeby było jak najlepiej :tak:

Też czasem żałuje, że nie jestem już mamą, ale mam nadzieje, że niedługą nią zostanę :-)

Dobranoc dziewczynki:-)

dzien dobry,
ja wlasnie dotarlam do pracy, ale jutro i w pn wolne - wyjazd na chrzciny:-) - wiec da sie zyc.
agutka - przylaczam sie i czekam na jakies nowe dwie kreseczki:-)
Kinga85 - no tak moja droga u nas czas powoli na staranka, ale caly weekend spedzimy albo w drodze albo u rodziny z powodu tych chrzcin wiec do pn. niestety zero serduszkowania moze sie uda jednka jeszcze zdazyc przed owulka i jakos tak po weekendzie, ale kurcze nie wiem kiedy co i jak bo te moje cykle nieregularne, a wogole do bani...
Stefanka83 - masz racje moje droga ne ma co sie ogladac i odkladac jesli chce sie miec dzieci to chyba trzbea sie decydowac i tyle, ja nie jestem 1szej mlodosci (w marcu stuknie mi 29 late) :-) ale akurat u mnie wczesniej nigdy nie pojawil ped do macierzynstwa wiec kazdy widac ma sowj czas
no nic milego dnia dziewczyny i uszy do gory:-)

Witam się i ja:tak:
U mnie nadal cisza - brak @
agutka tempka ładna - trzymam kciukaski

Jeszcze tylko zrobię małżowi śniadanko i jadę na zakupki po ostatnie prezenty.

Miłego dnia

reklama
witam kobietki!!
muszę nadrobić wczorajsze dyskusje popołudniowe...

agutka :* dziękuję :-D

u mnie cycuchy odpuściły - nie są już tak obolałe po bokach... mam nawet sporo energii dziś i nie jestem tak rozdrażniona jak wczoraj...

powiem Wam, że już mogłoby wyjść słoneczko, bo takie mam błoto w ogrodzi, że wszystko wydaje się brudne :wściekła/y:

chiara też muszę się zabrać w końcu za prezenty, ale ja odwiedzę sklepy w allegro, no - może część kupię "normalnie" ;-);-)

Do góry