Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jest w sumie jeszcze 2 tygodnie do świąt więc spokojnie przy rzetelnych sprzedawcach paczuszki dotrą do końca przyszłego tyg.na FF zaznaczyłam sobie dzisiejszą tempcię i wychodzi mi 3 dpo - martwię się trochę bo faza lutealna wychodzi mi max 12 dni (jeśli cykl wydłuży się jak to przeważnie bywa) a jest ryzyko że wyjdzie tylko 10..... boję się że to za mało nawet jeśli do czegoś tam doszło![]()

:-(witam kobietki!!
muszę nadrobić wczorajsze dyskusje popołudniowe...
agutka :* dziękuję
u mnie cycuchy odpuściły - nie są już tak obolałe po bokach... mam nawet sporo energii dziś i nie jestem tak rozdrażniona jak wczoraj...
powiem Wam, że już mogłoby wyjść słoneczko, bo takie mam błoto w ogrodzi, że wszystko wydaje się brudne
chiara też muszę się zabrać w końcu za prezenty, ale ja odwiedzę sklepy w allegro, no - może część kupię "normalnie" ;-);-)

może masz rację... po nowym roku idę do lekarza i u niego wszystko wyjaśnię ;-)
agniesia ja tam myślę, że takie 'smyranie' to niekoniecznie na @ ;-);-) bądźmy dobrej myśli... kiedy planujesz testować?

), @ powinnam dostać 16tego czy 17tego... Więc pewnie wtedy dopiero... Ale tak ciężko mi wytrzymać...