LauraOna
Fanka BB :)
Witajcie kobiety
Witam Was po pewnej przerwie spowodowanej paskudnym grypskiem.
Widzę,że dużo testowań będzie w grudniu i cieszy mnie to bardzo.
Ja robię badania hormonalne ale raczej już są nieprawidłowe bo miałam owulację w 6 i 7 dc
śluz był i testy owulacujne też dodatnie.Z tego wynika iż badania w 5 dc, 11 dc czy 20 dc wcale nie będą tymi dniami wrrrr.A na dodatek przez to grypsko starań nie mogło być i dodatkowo jest mi smutno.
3 ginów twierdzi,że moje 10 dniowe plamienia nie mają znaczenia i liczy się jako 1 dzień cyklu pierwszy dzień mocnego krwawienia.Ale nie mają racji z tego wynika.Bo organizm sobie wybrał właśnie 24 dzień plamienia jako pierwszy dzień cyklu.
Zawsze coś mi staje na drodze do "starań".Zaczynam myśleć,że może to nie przypadek ale nie mam mieć dziecka:-(
Tak dziś sobie marudzę..sorki.............
Skowronku, to że nie masz przeczuć czy objawów o niczym nie świadczy.
Ja też przy ostatniej ciąży absolutnie niczego nie przeczuwałam, nie odczuwałam a ciąża była.To indywidualna rzecz.Bądź dobrej myśli
Pozdrawiam Was kochane
Witam Was po pewnej przerwie spowodowanej paskudnym grypskiem.
Widzę,że dużo testowań będzie w grudniu i cieszy mnie to bardzo.
Ja robię badania hormonalne ale raczej już są nieprawidłowe bo miałam owulację w 6 i 7 dc
śluz był i testy owulacujne też dodatnie.Z tego wynika iż badania w 5 dc, 11 dc czy 20 dc wcale nie będą tymi dniami wrrrr.A na dodatek przez to grypsko starań nie mogło być i dodatkowo jest mi smutno.3 ginów twierdzi,że moje 10 dniowe plamienia nie mają znaczenia i liczy się jako 1 dzień cyklu pierwszy dzień mocnego krwawienia.Ale nie mają racji z tego wynika.Bo organizm sobie wybrał właśnie 24 dzień plamienia jako pierwszy dzień cyklu.
Zawsze coś mi staje na drodze do "starań".Zaczynam myśleć,że może to nie przypadek ale nie mam mieć dziecka:-(
Tak dziś sobie marudzę..sorki.............
Skowronku, to że nie masz przeczuć czy objawów o niczym nie świadczy.
Ja też przy ostatniej ciąży absolutnie niczego nie przeczuwałam, nie odczuwałam a ciąża była.To indywidualna rzecz.Bądź dobrej myśli
Pozdrawiam Was kochane

ale za to wieczorem 19-20 już spi ładnie i do 9 rano spimy