agniesiar
Marzymy o II serduszku
Tu ci wklejam opis z niezbędnika staraczki jak to zrobic, potem ten adres umieść w sygnaturze!agniesiar nie mam, bo jakoś nie dojszłam do tego jak udostępnić linka do swojego wykresu...może podpowiesz? to przy okazji skorzystałabym Twojej z analizy ;-) tego mojego "dziewiczego" wykresu... trochę to nieporadne, no ale to początek jak mówiłam
Tworzymy stronę internetową
Na pierwszej zakładce z boku wybieramy przycisk home page (strona domowa), a następnie na nowo pojawiającej się stronie create home page. Na górze pojawi adres strony napisany czerwonymi literami. Nie możemy wejść na nią bezpośrednio - musimy adres skopiować do nowego okienka eksploratora i potwierdzić enterem. Zawsze możemy zlikwidować stronę poprzez wybór klawisza delete home page.
Adres URL posiada opcję change url - wybierając ją możemy zmienić końcówkę adresu tak np. aby było to nasze imię (przykład: dida Ovulation Charts). W formularzu wpisujemy słowo i zatwierdzamy przez save url.
Add password zabezpiecza stronę przed niechcianymi odwiedzinami. W formularzu wpisujemy hasło i zatwierdzamy save password.
Preview umożliwia podejrzenie jak strona obecnie wygląda.
2b05f2 Ovulation Charts już rozkminiłam i prezentuje się on właśnie tak ;-)
Na razie nic nie można za dużo powiedzieć, masz ładny skok temperatury, więc i najprawdopodobniej ładny progesteron, ale dla pewności w 7-8dpo. możesz zbadać jego poziom.
agniesiarr dziś robiłam prolaktynę (11dc) - teoretycznie ale i tak w to nie mogę uwierzyć.Jak można mieć owulację w 6dc przy moich 31 dniowych cyklach?
Ja plamię dość mocno i wydaje się,że organizm jednak nie liczy to zawsze od 1 dnia mocnego krwawienia.Zresztą u mnie ten dzień też trudny do zauważenia.Jak się tak długo plami to się organizm wyczyści prędzej i mało mu zostaje na "te dni" .
Kobiety ja zwariuję kiedys z moim organizmem.Robi mi ewidentnie koło nosa
Idę w styczniu do gina - niech się martwi jak mnie leczyć bo nie odpuszczę hehe
No i jaki masz poziom prolaktyny?
Ja nie wierzę zupełnie w tą owulacją tak wcześnie to nie jest możliwe przy 31dc., bo faza lutealna wychodziłaby Ci wówczas 25 dniowa, a takich cudów nie ma. Przyjmuje się, ze powyżej 18 dniowej fazy lutealnej z bardzo dużym prawdopodobieństwem jest ciąża!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
może podpowiesz? to przy okazji skorzystałabym Twojej z analizy ;-) tego mojego "dziewiczego" wykresu... trochę to nieporadne, no ale to początek jak mówiłam

, musze jakis dobry obiad zrobic żeby go troche udobruchać;-)