Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

maxymka masz dzis ten sam dzien cyklu co ja. @ mam 5 dni a dokladnie w poniedzialek jeszcze 6 dzien mialam tak samo jak ty. wiec to chyba normalne. bedziemy testowac w tym samym dniu. dzis moj 9dc.Dziewczyny u mnie dzis 8 dc, @ skonczyla sie wlasciwie w poniedzielek (6dc) - mialam jeszcze bardzo delikatne plamienie, wczoraj zupelnie sucho a dzis jakis taki dziwny sluz - lekko rozowy...nie wiem czy to moze jeszcze pozostalosci @ ale nie wyglada, zupelnie innaczej i tylko dzis wieczor sie pojawil, macie jakis pomysl skad cos takiego??

czy ktoras z was wie dlaczego jak @ mi sie spoznia albo jest za wczesnie (tylko nie w spodziewanym dniu) to nie mam zadnych dolegliwosci takich jak zwykle czyli bol brzucha i przyrost wagi (nieznaczny)??? ciekawa jestem czy ktos sie orientuje i ewentualnie potrafi mi wytlumaczyc bo dla mnie to dziwne![]()

cos slyszalam o oleju z wiesiolka... na co dziala i w jakiej postaci sie go przyjmuje?? sory ze mam zawsze 100 pytan do... ale to forum to prawdziwa kopalnia wiedzy