reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Przylazła ta wredna @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzięki za wszystkie kciukasy, jak nie wykorzystałam teraz to zatrzymam na następny cykl;-):-D.
Jak juz pisałam w tym cyklu zamierzam pożyć więc troszkę luzuję i nie spinam się tak mocno. Co ma byc to będzie, mam nadzieję, że będzie OK:tak::tak:ogólnie luz blussss:tak:
marulka zobaczymy co da to wyluzwanie;-):-)
milusia niestety tak to jest w ciąży, musisz mieć nadzieję, że w drugim trymestrze wszystko powinno minąć i zaczniesz żyć normalnie ciesząc się ciążą

reklama
Dzięki za wszystkie kciukasy, jak nie wykorzystałam teraz to zatrzymam na następny cykl;-):-D.
Jak juz pisałam w tym cyklu zamierzam pożyć więc troszkę luzuję i nie spinam się tak mocno. Co ma byc to będzie, mam nadzieję, że będzie OK:tak::tak:ogólnie luz blussss:tak:
milusia niestety tak to jest w ciąży, musisz mieć nadzieję, że w drugim trymestrze wszystko powinno minąć i zaczniesz żyć normalnie ciesząc się ciążą

chiara przytulam mocno.... wredne małpisko musiało przyjść... nic to - głowa do góry i zbieraj sily na kolejny cykl...:-)

Witam się już po śniadanku i małej kawusi3/4 kubeczka :sorry:-no chyba przerzucam się na INKĘ, koniec z kofeiną-tylko czy sobie poradzę??:szok::-(
Jestem po badaniach ale mam czekać tydzień na wynik :shocked2::shocked2: (progesteron i prolaktyna)
Chiara - szkoda, że wiedźma @@@ się przybłąkała, ściskam i trzymajcie się dzielnie w kolejnym cyklu

Milusia minie minie:tak::tak::tak:ja też miałam atrakcje całodobowe:-) a dzisiaj miałam dziwny poranek hmmmm rano Michał nie wrzeszczał, a w kwiaciarni spotkałam prezentera telewizyjnego:szok:
Chiara zbieraj sił na przytulanki!!!

milusia nic się nie martw - to minie na pewno... pomęczysz się teraz troszkę, ale za to później będzie nagroda - wspanaiły czas ciąży (czego z całego serduszka ci życzę) no i jeszcze tylko troszkę krzyku przy porodzie i najpiękniejsza z danych nam misji - macierzyństwo... zobaczysz wszystko przed Tobą, nie będziesz pamiętać o smutkach :tak::tak::tak::-D
Dziękuje kochana :*:*:*
Chiara bardzo mi przykro, choć wiem, że jak nie teraz to następnym razem, być może przed Tobą szykuje się namiętne, sylwestrowe, szaleństwo :) i wtedy jakoś zaowocujesz:) W wigilię nawcinasz się mnóstwo pyszności, na zapas:)

Kerna, pocieszam się, że każdemu mija:) gorzej gdyby tak przez 9 miesięcy, wówczas chyba byśmy wymarli bo żadna kobieta nie zdecydowała by się:)

buzialki jak zwykle trzymam kciukasy

Ja się tylko przywitam i zmykam ogarniać domek,bo rano nie miałam kiedy. Byłyśmy sobie u logopedy z Zuzią,no a później na zakupkach.

Humor mam dziś taki,że ech... :-( Smutno mi i jestem zła sama na siebie! :wściekła/y:

Agutka testujesz dzisiaj czy jutro?
buziulki,
oj jak mocno ściskam kciukasy
aaaa chyba za tydzień - teraz luknęłam na suwaczek, jejku ale jestem rozkojarzona
buziaki i miłego dnia

uuu Agutka czyli myślisz że się nie udało czy po prostu za wczesnie?? Ja tez sobie teraz obiecałam, że dopóki @ nie przyjdzie to zero aptek!!!!!Ale czy wytrzymam....

reklama
Witajcie dziewczyny:)

marulko - oj ile ja bym dała aby odczuwać ciążowe dolegliwości hehe.Trzymaj się kochana.Jak je czujesz to znaczy że maluch JEST :-)
Skowronku-powiem Ci,że ja tez myślałam, że bez kawusi ani rusz a tu jak była ciąża to mi się nawet jej nie zachciało.A jak raz " za ruski rok" napijesz się takiej słabej z mleczkiem to nic się nie stanie.
chiaro przykro mi z powodu @:wściekła/y:
Ja ostatnio nawet nie wiem kiedy naklnęłam na nią i powiedziałam w łazience " musiałaś przyjść ty kur......:-p
Mój był bardzo zainteresowany kogo tak nie lubię:-pi czemu mówię sama do siebie:-pno i kto to niby przyszedł?:-p
Mówić do @ - oj niedobrze z moją głową:-p

Kobiety umiecie zinterpretować wyniki FSH i LH?
W/g norm - jeden wynik prawidłowy a drugi jakby norma przekroczona i nie rozumiem tego.
FSH - 4 dc faza falikularna 11,10 mIU/ml - normy 2,8 do 11,3
LH - 4 dc - 5,90 mIU/ml - normy od 1,1 do 11,6

Przekroczone FSH?
W internecie nic na ten temat nie ma?

Do góry