Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zapewne tak jest. Nie wiem, bo ja się nie leczyłam.Zapewne kazda kobitka, ktora juz sie leczy ma dluzsze staranka za soba. Bo jak wiadomo lekarze (nawet prywatnie) jednak zabieraja sie za to najwczesniej dopiero po pol nieudanych prob.
witam się kobietki!!!
u mnie ból biustu okrutny małpowy i temperaturka 36,9... tyle z komunikatów pogodowych a teraz zapraszam Panie na serial pod tytułem głupia cipcia:
co robi głupia cipcia podczas staranek? za wcześnie testuje i przekonuje się o I :-(

:-)
co poprawia mi humor nie ukrywam, bo przed @ zwykle planuję kolejną dietę 
A mi sie wlasnie strasznie dluzy... A tu dopiero 7dpo!!! I choc dopiero zaczelam brac bromka i szanse sa nikle, to ja sie i tak ludze... Bo przeciez cuda sie zdazaja;-) I gdyby nie byly to skutki uboczne bromka (zmeczenie, sennosc, zawroty glowy), to na pewno bylyby to objawy fasolki.;-)Czekam i jeszcze poczekam, dzięki forum czas mi szybciej płynie a i Wasze doświadczenia są dla mnie lekcją. Do tego cyklu podchodzę trochę pesymistycznie.
A wszelkie objawy tłumaczę przyjmowaniem duphastonu...:-)
Glowa do gory!!! Przeciez moglo byc za wczesnie!!!wczoraj.... skusiłam się i przekonałam że znowu lipa ehh.... a tak liczyłam że to ja będę następna :-zawstydzona/y:
niby jest nadzieje póki nie ma @ ale w poprzednim miesiącu było to samo... więc raczej nie ma co się łudzić :-confused2:
A mi sie wlasnie strasznie dluzy... A tu dopiero 7dpo!!! I choc dopiero zaczelam brac bromka i szanse sa nikle, to ja sie i tak ludze... Bo przeciez cuda sie zdazaja;-) I gdyby nie byly to skutki uboczne bromka (zmeczenie, sennosc, zawroty glowy), to na pewno bylyby to objawy fasolki.;-)