lopop
Szczęśliwa mamusia
I jak spadnie to się beczeć chce.No ale! Ja to pod koniec cyklu przed mierzeniem jestem wrecz zdenerwowana, czy aby nie spadla![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak spadnie to się beczeć chce.No ale! Ja to pod koniec cyklu przed mierzeniem jestem wrecz zdenerwowana, czy aby nie spadla![]()
Kazał mi wyluzowac i jemu pozwolic działac
Bada droznosc jajowodow i czy macica jest oki. To tak w skrocie. Ponoc niedrozne jajowowdy sa jedna z najczestszych przyczyn niepowodzen w zaciazeniu...Co to dokładnie Hsg?
Sprawdzaja czy jajowody sa drozne,jest to jedno z podstawowych badan w klinice niepłodnosci!Co to dokładnie Hsg?
Też to miałam ale mój Ginek nazywał to badanie laparoskopią bo mówił że jest to dokładniejsze niż np "przedmuchiwanie" jajników chyba tlenem?Bada droznosc jajowodow i czy macica jest oki. To tak w skrocie. Ponoc niedrozne jajowowdy sa jedna z najczestszych przyczyn niepowodzen w zaciazeniu...
Też to miałam ale mój Ginek nazywał to badanie laparoskopią bo mówił że jest to dokładniejsze niż np "przedmuchiwanie" jajników chyba tlenem?
i chyba chodziło Ci o jajowody a nie jajniki;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)Też to miałam ale mój Ginek nazywał to badanie laparoskopią bo mówił że jest to dokładniejsze niż np "przedmuchiwanie" jajników chyba tlenem?