I wykonyjący lekarz zabieg stwierdził, że wszystko dobrze nic tylko zachodzić w ciążę. Od tego minęło już 14 miesięcy.Laparoskopia jest to ciecie hirurgiczne i wprowadzanie kamery do srodki itp.A droznosc jest robiona na 2 sposoby.alebo przez wprowadzenie kontrastu i robienie zdjec rtg,lub usg!
Ja miałam usg!
I z reguły najpierw robi sie droznosc a potem laparoskopie!
Chociaz coraz czesciej słysze ze odchodzi sie od HSG ,zastepujac własnie laparoskopia!
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
I wykonyjący lekarz zabieg stwierdził, że wszystko dobrze nic tylko zachodzić w ciążę. Od tego minęło już 14 miesięcy.
Mnie ten lekarz powiedział ze po HSG mam poł roku na zajscie...ale nie wiem co potem

Jezu jak mnie sutki bolą

Masz rację jak ktoś to przeczyta jutro to ze śmiechu padnie. Winko i zmęczenie działa. Chyba muszę was opuścić bo piszę głupoty. Przepraszam za pomyłkę. Dobrze że jesteście bardziej myślące niż ja;-). Idę lulu. Nie rozpisujcie się za bardzo bo potem mam problem z nadrobieniemi chyba chodziło Ci o jajowody a nie jajniki;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

Dobrej Nocki Koleżanki.
P.S. Mam nadzieję ,że nie zrobiłam innych błędów w pisaniu.
Spoko - i tak wiemy co autor mial na mysli"Masz rację jak ktoś to przeczyta jutro to ze śmiechu padnie. Winko i zmęczenie działa. Chyba muszę was opuścić bo piszę głupoty. Przepraszam za pomyłkę. Dobrze że jesteście bardziej myślące niż ja;-). Idę lulu. Nie rozpisujcie się za bardzo bo potem mam problem z nadrobieniem- to żart oczywiście.
Dobrej Nocki Koleżanki.
P.S. Mam nadzieję ,że nie zrobiłam innych błędów w pisaniu.

suzi1
Kocham Cię synuś
Spoko - i tak wiemy co autor mial na mysli"![]()
Dokładnie!!!!!!!!!

Dobranoc
kurka ale chyba wcale nie chce mi sie spac

suzi1
Kocham Cię synuś
No wiesz - cos za cos... Jestem nauczycielkaŁeeeee ja tez chce![]()

reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
No wiesz - cos za cos... Jestem nauczycielka![]()
Ojjj nie wiedziałam...a czego uczysz?????
Kurcze cos mi sie komp wiesza

Chyba chciał by odpocząc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: