reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Laparoskopia jest to ciecie hirurgiczne i wprowadzanie kamery do srodki itp.A droznosc jest robiona na 2 sposoby.alebo przez wprowadzenie kontrastu i robienie zdjec rtg,lub usg!
Ja miałam usg!

I z reguły najpierw robi sie droznosc a potem laparoskopie!
Chociaz coraz czesciej słysze ze odchodzi sie od HSG ,zastepujac własnie laparoskopia!
I wykonyjący lekarz zabieg stwierdził, że wszystko dobrze nic tylko zachodzić w ciążę. Od tego minęło już 14 miesięcy.

reklama
I wykonyjący lekarz zabieg stwierdził, że wszystko dobrze nic tylko zachodzić w ciążę. Od tego minęło już 14 miesięcy.

Mnie ten lekarz powiedział ze po HSG mam poł roku na zajscie...ale nie wiem co potem:shocked2:Nie pytałam jeszcze!!!!!

Jezu jak mnie sutki bolą:szok:Włąsnie dotknełam przez przypadek i az mi włosy staneły!!!!!

i chyba chodziło Ci o jajowody a nie jajniki;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)
Masz rację jak ktoś to przeczyta jutro to ze śmiechu padnie. Winko i zmęczenie działa. Chyba muszę was opuścić bo piszę głupoty. Przepraszam za pomyłkę. Dobrze że jesteście bardziej myślące niż ja;-). Idę lulu. Nie rozpisujcie się za bardzo bo potem mam problem z nadrobieniem :-D:-D:-p:-p- to żart oczywiście.
Dobrej Nocki Koleżanki.
P.S. Mam nadzieję ,że nie zrobiłam innych błędów w pisaniu.

Kochane ja juz spadam na serio,bo jutro bede miała problem zeby wstac!!!!1

Dobrej nocki i nabierajcie siły na staranka!!!!:tak:

Masz rację jak ktoś to przeczyta jutro to ze śmiechu padnie. Winko i zmęczenie działa. Chyba muszę was opuścić bo piszę głupoty. Przepraszam za pomyłkę. Dobrze że jesteście bardziej myślące niż ja;-). Idę lulu. Nie rozpisujcie się za bardzo bo potem mam problem z nadrobieniem :-D:-D:-p:-p- to żart oczywiście.
Dobrej Nocki Koleżanki.
P.S. Mam nadzieję ,że nie zrobiłam innych błędów w pisaniu.
Spoko - i tak wiemy co autor mial na mysli":tak:

reklama
Do góry