Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aguś u mnie też 13 leci....Witam się i ja po światecznie - dziś 1 dzień nowego cyklu - kolejnego już 13 ach...
Ale co tam dam radę!!
Kinga wybierz się do ginekologa prywatnie,dowiedz się wszystkiego i będziesz spokojna.Ja w końcu chyba zacznę na monitoring chodzić i pewnie gin przepisze mi luteine lub dupka bo ostatnio moja fasolinka była, ale się nie zagnieździła.. :-(

Bardzo sie ciesze, ze dol przeszedl i optymizm zwyciezyl!!!Witam się i ja po światecznie - dziś 1 dzień nowego cyklu - kolejnego już 13 ach...
Ale co tam dam radę!!

Pojde po poludniu albo jutro z samego rana...Ja do ginekologa chodzę tylko prywatnie bo mam swojego zaufanego. Tak wiec pojde na pewno do niego ponownie, Sam mowił ze od stycznia trzeba bedzie zaczac działać inaczej...Kinga wybierz się do ginekologa prywatnie,dowiedz się wszystkiego i będziesz spokojna.
No kurcze jakoś wierzyć mi się nie chce że tak długo się staracie i nic,przecież przy pierwszej ciąży wszystko było ok.Ale wierzę że już nie długo wam się uda i wspomnisz jeszcze moje słowa
3 mam mocno kciukasy!
to że z pierwszym dzieckiem łatwo nam poszło nie znaczy że z drugim bedzie też szybko i łatwo, jestem tego żywym przykładem... To smutne ale prawdziwe :-(