kerna
http://www.lauraziobro.pl
Kinga kurcze ale co się mogło stać...co ginek na to że teraz takie problemy?? Ma jakąś tezę????? troszkę się wystraszyłam
maćku no to będziesz mieć udanego sylwka

ale fajnie, że sobie to załątwiłaś bo następny cykl byłby stracony a tak to wszsytko będzie pod kontrolą
Babeczki czy owulka może się też dawać we znaki tym że ma się "napchane" podbrzusze????? Kurcze od dwóch dni jak już to wcześniej pisałąm ale nikt nie ospisał czuję się jakbym miała kilka tamponów...taka spuchnięta siętam czuję i jak siadam to mnie zaboli....ale tak delikatnie.....takie to dziwaczne jest.....
ja sobie teraz po@ odczekałąm kilka dni co by nabrać sił i jak śluz zaczął mi się zmieniać to do dzieła
ja już po owulce bo śluz mam gęsty a uczucie pełności podbrzusza wcale nie znika...ale ehhh chyba moja podświadomość płata mi figle....

maćku no to będziesz mieć udanego sylwka

Babeczki czy owulka może się też dawać we znaki tym że ma się "napchane" podbrzusze????? Kurcze od dwóch dni jak już to wcześniej pisałąm ale nikt nie ospisał czuję się jakbym miała kilka tamponów...taka spuchnięta siętam czuję i jak siadam to mnie zaboli....ale tak delikatnie.....takie to dziwaczne jest.....

no ja słyszałam że najlepiej jest co 2gi dzieńWitam Was dziewczynki.
Ja już nie mogę sie doczekać aż wstrętna @ sobie pójdzie i znów zaczniemy się starać. Nie wiem tylko jaką strategie przyjąć.. czy serduszkować co drugi dzien czy jak.. Bardzo bym chciała, żeby ten cykl był owocny :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora: