maćku
Moderatorka
No a hormony przebadane?Nie doszliśmy...
Coraz bardziej mnie to wszystko dołuje...:--
-
-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No a hormony przebadane?Nie doszliśmy...
Coraz bardziej mnie to wszystko dołuje...:--
-
-(
NIe musisz isc do endokrynologa. Mi skierowanie dal gin, ale mozesz sobie to zrobic sama na wlasna reke bez skierowania. Pytam o to, bo okazuje sie, ze bardzo czestym powodem niemoznosci zajscia w ciaze jest podwyzszona prolaktyna. Problem czesty, ale ponoc latwy do opanowania (mam nadzieje, bo wlasnie zaczelam ja u siebie zbijac). A ona wlasnie moze powodowac przeboje w miesiaczkowaniu... Moze jakbys sobie ja zbadala tobys sie troszke uspokoila.Nie.
Żeby je zbadać muszę iść do endokrynologa? W ogóle jeśli teraz miałam już dwa razy @ to muszę je badać?
Właściwie zastanawia mnie dlaczego nie skierowała mnie na to badanie... Może dlatego, że takie pojedyńcze zaniki @ zdarzają mi się rzadko....
A moge prosic o przepis na te rolade?Pranie wyprane i rozwieszone, roladę z żółteo sera zrobiłyśmy, a zaraz wstawiamy do piekarnika sernika.;-) HuH.
Iwona,witaj! ;-)
A moge prosic o przepis na te rolade?
Dzieki. A zajadacie to do chleba czy bez?ROLADA SEROWA
60 dag żółtego sera w kawałku
1/2 kostki masła
2 serki topione kremowe
40 dag kiełbasy lub szynki konserwowej
4 jaja ugotowane na twardo
pęczek szczypiorku
nieduża papryka
Zagotować taką ilość wody,by po włożeniu ser był nią przykryty.
Garnek zdejmujemy z ognia,wkładamy ser we foliowej siatcelaugh2
i pozostawiamy w wodzie 40 minut. Masło ucieramy z serkami,wędlinę kroimy w kostkę,jajka również,szczypiorek siekamy i wszystko mieszamy z masą serowo - masłową. ;-)
Żółty ser wyjmujemy z garnka,odcedzamy rozwałkowujemy uważając żeby nie powstały dziury. Rozsmarowujemy farsz i od razu zwijamy.
Roladę zwijamy w folię aluminiową i wkładamy na noc do lodówki.
Roladę można podawać z majonezem lub ketchupem.
Ty pohamuj trochę bo się zarobicie!!!!Pranie wyprane i rozwieszone, roladę z żółteo sera zrobiłyśmy, a zaraz wstawiamy do piekarnika sernika.;-) HuH.
Iwona,witaj! ;-)

Dzieki. A zajadacie to do chleba czy bez?
I jadłam bez chleba,ale myślę,że to wg uznania. 
Witajcie!
Z mniejszym dołem ale jakoś zwlekłam się z łóżka. Perspektywa tego iż ostatni dzień w tym roku mogę się powylegiwać i poleniuchować wcale mnie nie zadawala. Przeraża mnie fakt że jutro pobudka o 6 i praca aż do rana 1 stycznia. Fantastyczny początek roku i to bez mojego M. :--
-(

Ty pohamuj trochę bo się zarobicie!!!!![]()
Trzeba wszystkie brudy ze starego roku zostawić za plecami. 
ale Michał lubi jak sprzątam więc luzik...
ej daj trochę tego sernika...nie bądz taka.....