maćku
Moderatorka
Nieprawda! Jakies 50% sukcesu. Niestety...Napiszę tak jest duże prawdopodobieństwo że tak, jak jajeczko piśkne i plemniczek dobry to 100% sukcesu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nieprawda! Jakies 50% sukcesu. Niestety...Napiszę tak jest duże prawdopodobieństwo że tak, jak jajeczko piśkne i plemniczek dobry to 100% sukcesu.
Ja się nie umiem za bardzo tu poruszac. Chciałam sobie zrobić suwaczek ale nie wiem jak to wkleić. Ale poszperam moze kompa nie popsujeon jest z 30tc czyli 2.5 m-ca..... wejdź na mój album, tam są fotki po porodzie![]()
Niestety może nawet mniej. Ale trzeba byc dobrej mysli!!!Nieprawda! Jakies 50% sukcesu. Niestety...
proste!
Cześć Dziewczynki.
Ja wpadłam się tylko pożegnać na jakiś czas. Muszę jedną rzecz ogarnąć... Niestety nie za miłą... Cóż,bywa i tak...
Nie wiem,na ile znikam. Czy tylko na dziś,czy na dłużej... Jak mi się to poukłada w jakikolwiek sposób - odezwę się...
Buziaki Słonka!

Witajcie dziewczyny:-)
Jestem poczatkujaca w staraniach i na forum...
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona..
Od paru dni tutaj jestem i musze powiedziec, że dzieki Wam jestem juz troszke madrzejsza, za co bardzo dziekuje;-)
Witajcie kochane, jestem nowa. postanowiłam do was dołaczyć bo kilkka razy cztałam i stwierdziłam że dobre są takie rady. Zawsze warto z kims pogadać o tu widać nie ma żadnego tabu. I kazy problem zastanie jakoś rozwiązany lub przynajminiej dacie jakieś podpowiedzi.
Ja własnie szukam takiej pomocy. Jestem młodą mężatka i staramy sie z mężem o dziecko. I przyszedł ten moment że mam wrażenie że sie w końcu udało. Ale czekam jeszcze troche bo @ spóżnia mi sie dopiero 5 dni, a zawsze miałam regularne. Dlatego prosze was kobietki napiszcie po czym wy poznawałyście że jestescie w ciąży.
Pożdrowioka dla wszytkim mam i oczekujących![]()
nawet cycochy mnie nie bolą co dziwne bo już na 5 dni przed @ mnie pobolewają. Ale na fasolkę nie liczę więc nic sobie wkrecac nie będe.no u mnie cycochy przed ciążą to były praktycznie co miesiąc...ale też nie w każdym cykluJa czekam na @ ale jakoś nie mam żadnych objawównawet cycochy mnie nie bolą co dziwne bo już na 5 dni przed @ mnie pobolewają. Ale na fasolkę nie liczę więc nic sobie wkrecac nie będe.

nie wiem czy to na@....boli mnie klata..ale nie piersi. No i podbrzusze coraz bardziej dokucza. Im bliżej terminu@ tym śłuzu też więcej...oj chyba w tym cyklu jednak nici
no u mnie cycochy przed ciążą to były praktycznie co miesiąc...ale też nie w każdym cyklu
Mnie dziś bolą plecy...i to bardzonie wiem czy to na@....boli mnie klata..ale nie piersi. No i podbrzusze coraz bardziej dokucza. Im bliżej terminu@ tym śłuzu też więcej...oj chyba w tym cyklu jednak nici
![]()
no wiem wiem, ale wiesz....zawsze jest lepiej miło sie rozczarowaćA może, myśl pozytywnie, wkońcu wiele dziewczyn które zachodzą mają w czasie spodziewanej @ jej objawy. Nie ma @ i jeszcze nic straconego.
mimo tego mam przeczucie takie cichutkie ze sie udało, ale jak nie to przeciez nie koniec świata...dopiero 2gi cykl

ee zleci nawet nie będziesz wiedzieć kiedyhej kobietki moje kochane co u was slychac ja wlasnie weszlam na kompa i sobie czytkam i radze tej co 5 dni sie okres spoznia niech robi test nawet niekoniecznie rano tylko odrazunapewno beda 2 kreski
ja czekam do czwartku na testowanie juz jutro wekend i maz wkoncu bedzie w domu to moze szybciej mi te dwa dni zleca a potem to juz z gorki
zeby ta @ niepszyszla
![]()

trzymam kciuki za parkę na teście
Taka prawda że musi być odpowiedni dzień aby plemiczek trafił w jajeczko. Odpowiedni moment w odpowiednim czasie i klimat.Czasem jest tak że człowiek mówi że nie zaszedł bo coś tam i tak dalej a tu fasolka. Czyli w najmniej oczekiwanym momencie.Nieprawda! Jakies 50% sukcesu. Niestety...