a jakies inne badania, drożnosc jajników miałaś... ?ten prywatny ginek właśnie wysłał mnie na prolaktynę i pozwyższona w niewielkim stopniu ale zawsze(x 6 podwyższona) tertaz zrobię badanie czy spadła, ale jak nie spadła to się będę bać bo to znaczy-gruczolak przysadki mózgowej.
A coś ostatnio mam zawroty lekkie głowy i słuchajcie nie umiem juz stać na jednej nodzę normalnie rzuca mnie nie wiem czy to błędnik- z ta równowagą to masakra
reklama
Miałam laparoskopie bo miałam pójść na przedmuchiwanie (chyba tak to się nazywa) ale ginek polecał laparosk. i wszystko ok- ordynator szpitala mówił że nic tylko sex i w najbliższych 3 miesiącach powinnam być w ciąży :-(a jakies inne badania, drożnosc jajników miałaś... ?
Potem clo bo inny stwierdził, że nie ma jejeczkowania z kolei ten ze szpitala na podstawie tempki stwierdził że jest- to już mnkie zaczęło zastanawiać- i już czułam że tak szybko nie pójdzie
lopop jest to szansa jakaś...teraz też przechodzisz katusze co miesiac jak przychodzi@jak tylko lekarz powie,że jednym z rozwiązań w moim przypadku jest inseminacja, to chyba spróbuję. Rodzice powiedzieli,że pomogą mi finansowo, więc mam oparcie przynajmniej w tej kwestii.
ja jeszcze kilka miesięcy poczekam i też męża będę namawiała na to...trudno pieniądze to tylko pieniądze...
spróbuj znależć jakiś gabinet prywanty, niekoniecznie in victa...jest pewnie trochę taniej...jesteś z chojnic jak pamiętam?Miałam laparoskopie bo miałam pójść na przedmuchiwanie (chyba tak to się nazywa) ale ginek polecał laparosk. i wszystko ok- ordynator szpitala mówił że nic tylko sex i w najbliższych 3 miesiącach powinnam być w ciąży :-(
Potem clo bo inny stwierdził, że nie ma jejeczkowania z kolei ten ze szpitala na podstawie tempki stwierdził że jest- to już mnkie zaczęło zastanawiać- i już czułam że tak szybko nie pójdzie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie wiem czy dobrze zrozumielam - jesli kobieta jest alergikiem to jest wieksza szansa, ze ma te pzciwciala przeciwplemnikowe?Nie jestem alergikiem

no prawdę piszesz, tylko ja nie chcę czuć siejak królik jakiś na tej kozetce-sorki ale takie są moje wyobrażenialopop jest to szansa jakaś...teraz też przechodzisz katusze co miesiac jak przychodzi@
ja jeszcze kilka miesięcy poczekam i też męża będę namawiała na to...trudno pieniądze to tylko pieniądze...
A obecnie jestem na etapie zobojętnienia i razcej juz przyjęłam do wiadomości że będzie tylko syn.
Tak, słyszałam coś właśnie dobrego na temat tego ginka z szubina nie wiesz czy przyjmuje może w tucholi?spróbuj znależć jakiś gabinet prywanty, niekoniecznie in victa...jest pewnie trochę taniej...jesteś z chojnic jak pamiętam?
Maćku chyba tak.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziś gdzieś wyczytałam,że te przeciwciała przeciwplemnikowe mogą zniknąć, jeżeli się powstrzyma na jakiś dłuższy czas od seksu, albo będzie się go uprawiać korzystając z prezerwatyw. Wtedy śluz może zaprzestać produkcję tych przeciwciał, bo zapomni,że powinnien się bronić. Wobrażacie sobie np,. pół roku bez przytulania z mężem? Bo ja nie
Hej Kochane ja się bede powoli żegnała...idę się umyć i poczytac jeszcze trochę...
lopop jutro zadzwonię do znajomego, który odwiedza ginów, pracuje w firmie farmaceutycznej i dobrze ich zna... moze uda się kogoś sensownego znaleźć w Twojej okolicy...jutro się odezwę
Buziaki
lopop jutro zadzwonię do znajomego, który odwiedza ginów, pracuje w firmie farmaceutycznej i dobrze ich zna... moze uda się kogoś sensownego znaleźć w Twojej okolicy...jutro się odezwę
Buziaki
Właśnie tutaj jakaś staraczka miała też ten problem i jej ginek powiedział przez 3 m-ce z prezer. a potem znowu na całego.Dziś gdzieś wyczytałam,że te przeciwciała przeciwplemnikowe mogą zniknąć, jeżeli się powstrzyma na jakiś dłuższy czas od seksu, albo będzie się go uprawiać korzystając z prezerwatyw. Wtedy śluz może zaprzestać produkcję tych przeciwciał, bo zapomni,że powinnien się bronić. Wobrażacie sobie np,. pół roku bez przytulania z mężem? Bo ja nie
Może to i racja, ale zadowolenie mniejsze no nie?
reklama
nie bardzo sobie to wyobrażam...a Twój mąż wyobrażał sobie by to ?Dziś gdzieś wyczytałam,że te przeciwciała przeciwplemnikowe mogą zniknąć, jeżeli się powstrzyma na jakiś dłuższy czas od seksu, albo będzie się go uprawiać korzystając z prezerwatyw. Wtedy śluz może zaprzestać produkcję tych przeciwciał, bo zapomni,że powinnien się bronić. Wobrażacie sobie np,. pół roku bez przytulania z mężem? Bo ja nie
Podziel się: