reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ten prywatny ginek właśnie wysłał mnie na prolaktynę i pozwyższona w niewielkim stopniu ale zawsze(x 6 podwyższona) tertaz zrobię badanie czy spadła, ale jak nie spadła to się będę bać bo to znaczy-gruczolak przysadki mózgowej.
A coś ostatnio mam zawroty lekkie głowy i słuchajcie nie umiem juz stać na jednej nodzę normalnie rzuca mnie nie wiem czy to błędnik- z ta równowagą to masakra
a jakies inne badania, drożnosc jajników miałaś... ?

reklama
jak tylko lekarz powie,że jednym z rozwiązań w moim przypadku jest inseminacja, to chyba spróbuję. Rodzice powiedzieli,że pomogą mi finansowo, więc mam oparcie przynajmniej w tej kwestii.

a jakies inne badania, drożnosc jajników miałaś... ?
Miałam laparoskopie bo miałam pójść na przedmuchiwanie (chyba tak to się nazywa) ale ginek polecał laparosk. i wszystko ok- ordynator szpitala mówił że nic tylko sex i w najbliższych 3 miesiącach powinnam być w ciąży :-(
Potem clo bo inny stwierdził, że nie ma jejeczkowania z kolei ten ze szpitala na podstawie tempki stwierdził że jest- to już mnkie zaczęło zastanawiać- i już czułam że tak szybko nie pójdzie

jak tylko lekarz powie,że jednym z rozwiązań w moim przypadku jest inseminacja, to chyba spróbuję. Rodzice powiedzieli,że pomogą mi finansowo, więc mam oparcie przynajmniej w tej kwestii.
lopop jest to szansa jakaś...teraz też przechodzisz katusze co miesiac jak przychodzi@
ja jeszcze kilka miesięcy poczekam i też męża będę namawiała na to...trudno pieniądze to tylko pieniądze...

Miałam laparoskopie bo miałam pójść na przedmuchiwanie (chyba tak to się nazywa) ale ginek polecał laparosk. i wszystko ok- ordynator szpitala mówił że nic tylko sex i w najbliższych 3 miesiącach powinnam być w ciąży :-(
Potem clo bo inny stwierdził, że nie ma jejeczkowania z kolei ten ze szpitala na podstawie tempki stwierdził że jest- to już mnkie zaczęło zastanawiać- i już czułam że tak szybko nie pójdzie
spróbuj znależć jakiś gabinet prywanty, niekoniecznie in victa...jest pewnie trochę taniej...jesteś z chojnic jak pamiętam?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lopop jest to szansa jakaś...teraz też przechodzisz katusze co miesiac jak przychodzi@
ja jeszcze kilka miesięcy poczekam i też męża będę namawiała na to...trudno pieniądze to tylko pieniądze...
no prawdę piszesz, tylko ja nie chcę czuć siejak królik jakiś na tej kozetce-sorki ale takie są moje wyobrażenia
A obecnie jestem na etapie zobojętnienia i razcej juz przyjęłam do wiadomości że będzie tylko syn.

spróbuj znależć jakiś gabinet prywanty, niekoniecznie in victa...jest pewnie trochę taniej...jesteś z chojnic jak pamiętam?
Tak, słyszałam coś właśnie dobrego na temat tego ginka z szubina nie wiesz czy przyjmuje może w tucholi?
Maćku chyba tak.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziś gdzieś wyczytałam,że te przeciwciała przeciwplemnikowe mogą zniknąć, jeżeli się powstrzyma na jakiś dłuższy czas od seksu, albo będzie się go uprawiać korzystając z prezerwatyw. Wtedy śluz może zaprzestać produkcję tych przeciwciał, bo zapomni,że powinnien się bronić. Wobrażacie sobie np,. pół roku bez przytulania z mężem? Bo ja nie

Hej Kochane ja się bede powoli żegnała...idę się umyć i poczytac jeszcze trochę...

lopop jutro zadzwonię do znajomego, który odwiedza ginów, pracuje w firmie farmaceutycznej i dobrze ich zna... moze uda się kogoś sensownego znaleźć w Twojej okolicy...jutro się odezwę

Buziaki

Dziś gdzieś wyczytałam,że te przeciwciała przeciwplemnikowe mogą zniknąć, jeżeli się powstrzyma na jakiś dłuższy czas od seksu, albo będzie się go uprawiać korzystając z prezerwatyw. Wtedy śluz może zaprzestać produkcję tych przeciwciał, bo zapomni,że powinnien się bronić. Wobrażacie sobie np,. pół roku bez przytulania z mężem? Bo ja nie
Właśnie tutaj jakaś staraczka miała też ten problem i jej ginek powiedział przez 3 m-ce z prezer. a potem znowu na całego.
Może to i racja, ale zadowolenie mniejsze no nie?

reklama
nie bardzo sobie to wyobrażam...a Twój mąż wyobrażał sobie by to ? ;)

Do góry