witam Was dziewczęta, ale tutaj cichutko... Ewcia takie plamienie może różne rzeczy oznaczać - tak jak Ci napisała eijf, albo implantacyjne, albo faktycznie @. A gdyby to była @ to faza lutealna krótka, ale powiedz mi, czy masz zawsze takie fazy? Bo jeśli raz by się zdarzyło to ja bym się chyba nie przejmowała... Ja mam różnie, najczęściej 13 dni więc spoko, ale bardzo często też 12 i 11...i kilka dziewczyn z takimi krótkimi fazami mówiło mi, że zaszły w ciążę bez problemów.
Co do spadku tempki przed @ - mi w poprzednim cyklu nie spadła (spójrz na mój wykres) co mnie zdziwiło, bo zawsze spadała w dzień @ albo dzień przed @. Dopiero kolejnego dnia spadła, mierzyłam wieczorem i spadek wieczorny (ok. 23.30) poprzedził spadek porannej tempki.
Ja też pojde do lekarza - po powrocie z urlopu, czyliw drugiej polowie sierpnia. My staramy się teraz 4 cykl, ostatnio baardzo źle się czułam przed @, cały czas bolał mocno brzuch i też chcę isć to sprawdzić...
Co do spadku tempki przed @ - mi w poprzednim cyklu nie spadła (spójrz na mój wykres) co mnie zdziwiło, bo zawsze spadała w dzień @ albo dzień przed @. Dopiero kolejnego dnia spadła, mierzyłam wieczorem i spadek wieczorny (ok. 23.30) poprzedził spadek porannej tempki.
Ja też pojde do lekarza - po powrocie z urlopu, czyliw drugiej polowie sierpnia. My staramy się teraz 4 cykl, ostatnio baardzo źle się czułam przed @, cały czas bolał mocno brzuch i też chcę isć to sprawdzić...
Tak więc jest to dla mnie zły znak, ale ogólnie wizyta u lekarza tuż po owu w tym mies. nie nastroiła mnie pozytywnie, więc nie robiłam sobie dużych nadziei. 

tak myslalam, ze pewnie mi sie cos z owu poprzestawia, poza tym wyjazd do Pl, tak teraz sobie mysle czy wogole owu mialam, niby bolal mnie brzuch w srodku cyklu jak co miesiac, @ to ja raczej takie malo obfite i krotkie miewam, ale wydaje mi sie ze ta jakas naprawde skapa byla, a slyszalam ze po cyklu bezowulacyjnym @ raczej slabsza jest, no nic moge sobie gdybac.
nie chce zeby mi sie wszystko przestawilo
wiec ta tempka to taka malo prawdopodobna...