reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

attachment.php
sandrahaha dawaj fluidki ja pierwsza:tak:

GRATULACJE
attachment.php

Załączniki

• 016[1].gif
    016[1].gif
    12,8 KB · Wyświetleń: 97
  • 3smile[1].gif
    3smile[1].gif
    16,6 KB · Wyświetleń: 111
Ostatnia edycja:
reklama
dziekuje kochane.... lapcie fluidki *******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
przesylam bardzo duzo zeby dla kazdej starczylo :-):-)

kochana jest nadzieja, temperature masz wysoką, i ten sluz.... a jak długo już ci sie ta temperatura utrzymuje ?? tzn ile dni jest tych wyzszych temperatur???
spróbuj zrobic testa jutro z rana, trzymam kciuki:tak:
,
tempka pomiędzy 36,7-36,9 utrzymuje mi sie gdzieś od 29 z tym że tego dnia okropnie się czułam bolała mnie głowa i było mi strasznie niedobrze

sandra tak się cieszę !!! :-D naprawdę tak Ci życzyłam tej fasolki!
oczywiście łapię fluidki i trzymam za Was kciuki, żebyś sobie bezproblemowo przeżyła okres ciąży a potem cieszyła się zdrowym i kochanym dzieciaczkiem, bo zasługujesz na to!!! Twoja historia daje dużo nadziei - nigdy nie należy się poddawać! :-D

kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna :tak::tak::tak:
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciaze :tak::tak::tak: teraz tylko musze uwazac na siebie... :-):tak::tak:
dpnnakggpb1fr4inn3h.jpg

Kochana mowilam ze to ciaza tak bardzo sie ciesze ze sie udalo,ja jak zobaczylam wczoraj ta kreseczke na tescie to bylam pewna ze to nie pomylka.Bardzo ci gratuluje i uwazaj na fasolke:-):-)

Jejku niemoge sie na ten test z dwoma kreseczkami napatrzec! Oj coraz bardziej jestem pewna ze to planowanie to super pomysl. Szkoda tylko ze musze czekac do wrzesnia. Czeka mnie mala operacja i niestety jest zaplanowana na 3 czy 4 wrzesnia!!! Buziaki dla wszystkich!

reklama
Jejku niemoge sie na ten test z dwoma kreseczkami napatrzec! Oj coraz bardziej jestem pewna ze to planowanie to super pomysl. Szkoda tylko ze musze czekac do wrzesnia. Czeka mnie mala operacja i niestety jest zaplanowana na 3 czy 4 wrzesnia!!! Buziaki dla wszystkich!
oj ja też się nie mogę napatrzeć piękne dwie różowe kreseczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry