reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej Wam dziewczynki :) jak tam u Was męczenie Facetów;-);-)

Sandra bardzo Ci gratuluję i cieszę się,ze będzisz z nami na kwietniowym wątku;-);-)

Widać Eijf w pracy bo takie pustki na wątku.

JA dzisiaj zaliczyłam pierwsze wymioty:no::no:ale nie wiem czy to przez dzidzie czy przez żur który zjadłam,bo był trochę nie dobry:dry::dry:jakoś tak dziwnie smakował.

Zwymiotowałam z pół żołądka a teraz głodna chodzę.I co tu zjeść nie mam nic takiego suchego.A w brzuchu burczy:angry::angry::angry:

hej Wam dziewczynki :) jak tam u Was męczenie Facetów;-);-)

Sandra bardzo Ci gratuluję i cieszę się,ze będzisz z nami na kwietniowym wątku;-);-)

Widać Eijf w pracy bo takie pustki na wątku.

JA dzisiaj zaliczyłam pierwsze wymioty:no::no:ale nie wiem czy to przez dzidzie czy przez żur który zjadłam,bo był trochę nie dobry:dry::dry:jakoś tak dziwnie smakował.

Zwymiotowałam z pół żołądka a teraz głodna chodzę.I co tu zjeść nie mam nic takiego suchego.A w brzuchu burczy:angry::angry::angry:
ja swojego nie męczę, ha on nawet boi się do mnie podejść bo taka wściekła chodzę.
twoje maleństwo zaczyna rozrabiać...:rofl:

Sandrahaha- Serdecznie GRATULUJE!!! trzymam kciuki za ciebie i fasolke, i zycze Ci spokojnych i zdrowych jeszcze 8 miesiecy :-):-):-D:tak::tak:

mmm- moze ta wscieklosc oznacza fasolinke?! Trzymam kciki :tak:

mazia- na wymioty i nudnosci dobre sa migdalki. Twoja fasolinka sie na dobre zadomowila hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry