Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nikiforko witaj na forum :-)
Ja również łapię fluidki, obyśmy się od Ciebie Sandrahaha tą ciążą wszystkie zaraziły!!! :-) :-)

no mowie wlasnie!i na dodatek kurcze wakacje.mam nadzieje ze mi przejdzie.postaram sie nie isc za pozno do lozka choc wczoraj tez tak mowialm.no i na dodatek ta kolezanka wystraszyla mnie badaniem.teraz mysle ze i ze mna cos nie tak musi byc...ty się nam tu eijf nie rozchoruj zaraz dni płodne !!!
Muminko witaj na forum
Kiciaq, jestem w 27 dniu cyklu - zerknij sobie Kochana na link do ff w mojej stopce, tam wszystko dzielnie odnotowuję
Ja mam cykle 30-31-dniowe, więc muszę uzbroić się w cierpliwość. Ale możliwe, że @ przyjdzie wcześniej - już jutro - bo dziś charakterystycznie pobolewał mnie brzuch + była różowa plamka rano.
Kuruj się, kuruj Kiciaq![]()
bo ten brzuch to niby tak charakterystycznie pobolewa, a nie raz sie okazuje ze jednak na ciaze a nie na malpe wstretna ;-)cały czas mysle o zafasolkowaniu , już mam dość sama siebie.
KAZALI MI O TYM NIDE MYSLEĆ ALE NIE UMIEM.
po 10 latach nie wiem czy w ogóle dam rade :-(