reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

sandra
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po wczorajszym teście wiedziałam ,że dzis nie będzie inaczej!!!!:-)

która tam pytała o gina w wawie?
co prawda nie wiem czy mają tu usg w gabinecie i to prywatny gabinet ale ponoć zajmują się głownie kobiecymi sprawami tak wiec może przedzwon i dowiesz sie co i jak podaje link :
KAAR-MED | Prywatna poliklinika

reklama
to ko już zafasolkował:
mazia, sandrahaha,marlenka(która zreszta znikła), i kto jeszcze?

ktory cykl?? nie mam pojecia... staralismy sie od stycznia 2008 roku czyli prawie rok i 6 miesiecy...

dziekuje kochane :tak::tak::-):-):-) nawet nie wiecie jak bardzo sie ciesze... :-):-) z tesciorem wszedzie chodze i patrze na niego 500 razy bo uwierzyc nie moge...

Sandrahaha GRATULUJĘ - już teraz wyniku bez cienia wątpliwości!!!!! :-)
Ahh już doczytałam, że masz pcos , to tym bardziej gratuluję!
Ależ Ci cudownie!! No to teraz czeka Cię piękny czas!!

Ostatnia edycja:
Ewcia no to moze faktycznie sie udalo, nie pozostaje Ci nic innego jak czekac,a moze testa sobie zrob dzisiaj, juz chyba powinien wyjsc:confused:

Chyba dziś by nie wyszedł... z reguły mam 30-31-dniowy cykl. Pozostaje czekać :cool2:

Dla mnie ostatnia @ nawet nie byla jakims ogromnym rozczarowaniem, bo tak wlasnie sadzilam ze sie nie uda po tej biochemicznej :dry: tak myslalam, ze pewnie mi sie cos z owu poprzestawia, poza tym wyjazd do Pl, tak teraz sobie mysle czy wogole owu mialam, niby bolal mnie brzuch w srodku cyklu jak co miesiac, @ to ja raczej takie malo obfite i krotkie miewam, ale wydaje mi sie ze ta jakas naprawde skapa byla, a slyszalam ze po cyklu bezowulacyjnym @ raczej slabsza jest, no nic moge sobie gdybac.
W tym cyklu bede uzywac testow owu, wiec jesli nie wyjdzie to na pewno sie bardzo rozczaruje i bede wkurzona o wiele bardziej niz w zeszlym, ale narazie staram sie myslec pozytywnie :tak:
Nafaszerowalam sie wczoraj lekami, zle spalam cala noc, nie wiem czy to skutek lekow, czy mialam temperature czy co, ale bylo mi goraco, obudzilam sie cala spocona :dry: z zapchanym gardlem, poczatkami paskudnego kaszlu i chrypa:baffled:
wzielam kolejna porcje lekow, wypilam herbate, troche mi sie lepiej zrobilo, poszlam do pracy, ale czuje jak mnie glowa zaczyna bolec i nie za fajnie mi i chyba zwine sie do domu za niedlugo:baffled: tylko kurcze no nie teraz co z moja owu:szok: nie chce zeby mi sie wszystko przestawilo :dry::dry::dry:
No to zdrowiej szybko i wracaj do głównego zajęcia :-D czyli staranek.
Ja właśnie w tym cyklu używałam testów owu - zobaczymy, co z tego będzie.
Jednak byłam przedwczoraj na USG i lekarka, mimo że wie o naszych staraniach, nie sugerowała, żeby macica była powiększona itp. Tak więc NIE NASTAWIAM się... tak myśleć jest zresztą łatwiej, niż wkręcać sobie na siłę i później przeżywać :dry:

kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna :tak::tak::tak:
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciaze :tak::tak::tak: teraz tylko musze uwazac na siebie... :-):tak::tak:
dpnnakggpb1fr4inn3h.jpg

SANDRA OGROMNIASTE GRATULACJE:-):-):-):-):-):-):-):-D:-D
piękne te kreseczki :-) wiedziałam że tak będzie;-)
nawet nie wiesz jak się ciesze:-D:-D:-D

dziekuje kochane.... lapcie fluidki *******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
przesylam bardzo duzo zeby dla kazdej starczylo :-):-)

ja tez łapie :-D takie fluidki z długo wyczekiwanej ciąży mają większą moc;-):-):-)

tempka pomiędzy 36,7-36,9 utrzymuje mi sie gdzieś od 29 z tym że tego dnia okropnie się czułam bolała mnie głowa i było mi strasznie niedobrze

to znaczy że dopiero 7 dni jesteś po owulacji, znaczy 7 dni wyższych temperatur??? to troszke za wczesnie jeszcze na testa.... poczekaj jeszcze cierplliwie
trzymam kciuki żeby to fasolka była:tak:

Jejku niemoge sie na ten test z dwoma kreseczkami napatrzec! Oj coraz bardziej jestem pewna ze to planowanie to super pomysl. Szkoda tylko ze musze czekac do wrzesnia. Czeka mnie mala operacja i niestety jest zaplanowana na 3 czy 4 wrzesnia!!! Buziaki dla wszystkich!

cześc muminka:-) wrzesien już niedługo, szybko zleci ...

Jednak byłam przedwczoraj na USG i lekarka, mimo że wie o naszych staraniach, nie sugerowała, żeby macica była powiększona itp. Tak więc NIE NASTAWIAM się... tak myśleć jest zresztą łatwiej, niż wkręcać sobie na siłę i później przeżywać :dry:

tak lepiej się miło zaskoczyć niż potem rozczarować:tak::-)

mazia niedawno narzekałaś na brak objawów a tu masz teraz;-) w sumie to miło że fasoleczka daje o sobie znać;-) :-):-)

Ostatnia edycja:
Chyba dziś by nie wyszedł... z reguły mam 30-31-dniowy cykl. Pozostaje czekać :cool2:
No to zdrowiej szybko i wracaj do głównego zajęcia :-D czyli staranek.
Ja właśnie w tym cyklu używałam testów owu - zobaczymy, co z tego będzie.

To w ktorym jestes dniu cyklu??
No dzis znowu zaaplikuje sobie porcje lekow, chociaz w sumie faszeruje sie caly dzien i mam nadzieje ze przejdzie bo czuje sie fatalnie jak narazie, w pracy jakos przecislam, za chwile do domu :-) ufff na szczescie
A pewnie, ze lepiej sie nie nastawiac , niz rozczarowac, z tym sie zgodze :tak:

No dzis znowu zaaplikuje sobie porcje lekow, chociaz w sumie faszeruje sie caly dzien i mam nadzieje ze przejdzie bo czuje sie fatalnie jak narazie, w pracy jakos przecislam, za chwile do domu :-) ufff na szczescie
najgorzej jest się nastawić i zobaczyć jedną kreską

Muminko witaj na forum :rofl2:

Kiciaq, jestem w 27 dniu cyklu - zerknij sobie Kochana na link do ff w mojej stopce, tam wszystko dzielnie odnotowuję :tak:
Ja mam cykle 30-31-dniowe, więc muszę uzbroić się w cierpliwość. Ale możliwe, że @ przyjdzie wcześniej - już jutro - bo dziś charakterystycznie pobolewał mnie brzuch + była różowa plamka rano.
Kuruj się, kuruj Kiciaq :happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry