Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no mowie wlasnie!i na dodatek kurcze wakacje.mam nadzieje ze mi przejdzie.postaram sie nie isc za pozno do lozka choc wczoraj tez tak mowialm.no i na dodatek ta kolezanka wystraszyla mnie badaniem.teraz mysle ze i ze mna cos nie tak musi byc...![]()
nie zakladaj od razu z gory ze cos bedzie nie tak, bo to wcale nie jest powiedziane, mnie to ciagle cos kluje i boli tam na dole, a mialam dwa badania usg w ostatnich miesiacach i wszystko bylo ok. tez sie troche obawialam, ze cos jest nie tak bo ile moze kluc i pobolewac, ale skoro dwoch lekarzy sie niczego nie dopatrzylo to chyba faktycznie jest ok. I z Toba tez na pewno bedzie tym bardziej ze masz @ jak najbardziej regularna, a to wedlug mnie jest pierwszy i najwazniejszy wskaznic czy cos jest ok czy moze nie. Takze prosze Cie nie stresuj sie na zapas, bedzie dobrze ;-)eijf
kłucie jajnika mówisz? bóle?? o rety rety też tak mam czasami !!! np teraz! zawsze myslalam ,że mam tak przed @ ojojoj się zmartwiłam ,przegląd trzeba zrobić na duch!
a przeglad, przegladem zawsze sie w sumie przyda i nie zaszkodzi ;-)Witam :-)
chcialabym dolaczyc do grona starajacych sie w tym watku;-) razem z mezem zaczniemy staranka pod koniec sierpnia, poki co czytam zawziecie Wasze posty :-)
Gratuluje wszystkim ktorym juz udalo sie zafasolkować :-):-):-)
pozdrawiam serdecznie![]()
hehe, ale wiadomo w grupie razniej :-)