Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no mowie wlasnie!i na dodatek kurcze wakacje.mam nadzieje ze mi przejdzie.postaram sie nie isc za pozno do lozka choc wczoraj tez tak mowialm.no i na dodatek ta kolezanka wystraszyla mnie badaniem.teraz mysle ze i ze mna cos nie tak musi byc...![]()
nie zakladaj od razu z gory ze cos bedzie nie tak, bo to wcale nie jest powiedziane, mnie to ciagle cos kluje i boli tam na dole, a mialam dwa badania usg w ostatnich miesiacach i wszystko bylo ok. tez sie troche obawialam, ze cos jest nie tak bo ile moze kluc i pobolewac, ale skoro dwoch lekarzy sie niczego nie dopatrzylo to chyba faktycznie jest ok. I z Toba tez na pewno bedzie tym bardziej ze masz @ jak najbardziej regularna, a to wedlug mnie jest pierwszy i najwazniejszy wskaznic czy cos jest ok czy moze nie. Takze prosze Cie nie stresuj sie na zapas, bedzie dobrze ;-)eijf
kłucie jajnika mówisz? bóle?? o rety rety też tak mam czasami !!! np teraz! zawsze myslalam ,że mam tak przed @ ojojoj się zmartwiłam ,przegląd trzeba zrobić na duch!
a przeglad, przegladem zawsze sie w sumie przyda i nie zaszkodzi ;-)Witam :-)
chcialabym dolaczyc do grona starajacych sie w tym watku;-) razem z mezem zaczniemy staranka pod koniec sierpnia, poki co czytam zawziecie Wasze posty :-)
Gratuluje wszystkim ktorym juz udalo sie zafasolkować :-):-):-)
pozdrawiam serdecznie![]()
hehe, ale wiadomo w grupie razniej :-)