Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

może źle mierzy 

kiciaq
a Ty cwana bestio maskujesz się :-) hehehe no jakoś trzeba wyluzować, pytanie tylko jak to zrobić:-) ze mną to już chyba całkiem źle, bo jak mam przytulać się z mężem to już zaczynam myśleć o tym jak o robieniu dziecka hehe ale mnie ma się co śmiać to już za daleko zaszło hehe![]()
pisalam juz kiedys ze jak mielsimy sie starac w zeszlym cyklu to akurat dokladnie 14 dnia moj B sie zle czul, bolala go glowa i wogole widac bylo ze zmeczony i padniety po calym dniu, no i mowie do niego, ze chyba sobie zartuje ja tu mam srodek cyklu,a ten mi ze glowa go boli
heh smialam sie nawet ze normalnie jedza ze mnie, no i tez to takie wymuszone troche bylo no ale co zrobic, jak widac moje jedzostwo i tak na nic sie zdalo wiec pewnie to jednak tez tak nie dziala 
ja mierze elektronicznym bo jest szybciej i daje mi znac kiedy pomiar sie skonczyl.kiedys dla porownania zmierzylam rteciowym ale wynik byl ten sam.moim zdaniem elektroniczny wygodniejszy.Ren - witam serdecznie. Ja też tu nowicjuszka :-)
Eijf - masz rację przegląd trzeba zrobić. A temperatura niska36,29 niestety
Mam pytanie techniczne dotyczące mierzenia. Jakimi termometrami mierzycie? Ja mam elektroniczny taki jakiś zwykły...i już dopatruję się w nim jakiś wadmoże źle mierzy
Ja w ogóle wkurzam się jak lekarz mi mówi, że szczegółowe badania robi się dopiero po roku starań. Niby dlaczego nie można wcześniej???? Znaczy można ale wysyłają z niechęcią. A przecież lepiej jak wszelkie nieprawidłowości wyjdą wcześniej. Po co kobiety hmmm pary narażać na dodatkowy stres. I tak jak mówicie nie da się nie myśleć. Ja też jak przytulam się do męża to myślę o tym czy w tym cyklu wyjdzie czy nie. I jak duże jest moje rozczarowanie gdy nadchodzi wredna @
Jak to mój M. stwierdził "Jejku, ile to się trzeba narobić żeby zrobić" :-)
u mnie raz taki wymuszony byl,zero spontanicznosci,nastroju.on chyba pozno wrocil,pod drzwiami darl sie kot zeby go wspuscic itd...Ja mam to samo, z reszta pewnie kazda z naspisalam juz kiedys ze jak mielsimy sie starac w zeszlym cyklu to akurat dokladnie 14 dnia moj B sie zle czul, bolala go glowa i wogole widac bylo ze zmeczony i padniety po calym dniu, no i mowie do niego, ze chyba sobie zartuje ja tu mam srodek cyklu,a ten mi ze glowa go boli
heh smialam sie nawet ze normalnie jedza ze mnie, no i tez to takie wymuszone troche bylo no ale co zrobic, jak widac moje jedzostwo i tak na nic sie zdalo wiec pewnie to jednak tez tak nie dziala
No nic ja uciekam do lozeczka, do jutra kobitki :-)
mellisa 7 dni wyższych tempratur, a @ już 4 dni się spóźnia
eijf
kłucie jajnika mówisz? bóle?? o rety rety też tak mam czasami !!! np teraz! zawsze myslalam ,że mam tak przed @ ojojoj się zmartwiłam ,przegląd trzeba zrobić na duch!
ale i tak czasami sie martwie tym... Ja to sie tez fatalnie czuje, gardlo boli na maksa, kaszlisko jakies paskudne mi sie zaczyna chyba, stan podgoraczkowytakze za chwile kolejna porcja lekow i do lozeczka sie wygrzac, mam nadzieje ze bede miec troche lepsza noc niz ta poprzednia
![]()

mellisa 7 dni wyższych tempratur, a @ już 4 dni się spóźnia
Faza lutealna z tego co gdzieś wyczytałam powinna trwć 12-16dni. U mnie np. trwa 14 dni. Czyli jeśli masz dostać @ to po ok. 14 dniach wyższych temperatur. Tak jak napisała mellisa prawdopodobnie przesunęła Ci sie owulacja i @ jesli w ogóle przyjdzie to dopiero za jakieś 5-7 dni.
:-) Mam nadzieję, ze ja też niedługo ujrzę na teście II