reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
kiciaq dziękuję za ciepłe słowa... Są dla mnie bardzo ważne... Wiem, że nic nie jestem w stanie zrobić i to chyba jest najgorsze... każde dobre słowo dodaje mi otuchy, chociaż w sumie nie chodzi nawet o żadne porady bo tutaj nie można nic konkretnego doradzić... może fasolka nie będzie zwracała uwagi na problemy mamusi i zdecyduje się począć podczas urlopu - na to liczę :tak:
Ren witamy serdecznie, pewnie, że w grupie raźniej ;-)

kiciaq dziękuję za ciepłe słowa... Są dla mnie bardzo ważne... Wiem, że nic nie jestem w stanie zrobić i to chyba jest najgorsze... każde dobre słowo dodaje mi otuchy, chociaż w sumie nie chodzi nawet o żadne porady bo tutaj nie można nic konkretnego doradzić... może fasolka nie będzie zwracała uwagi na problemy mamusi i zdecyduje się począć podczas urlopu - na to liczę :tak:
Ren witamy serdecznie, pewnie, że w grupie raźniej ;-)
wszystkie jesteśmy z tobą, mam nadzieję że problemy niedługo się rozwiążą i że wszystko ułoży się po twojej myśli, no i trzymam kciuki za fasolkę

mmm...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU!!!:-)

trochę się dzis rozpisałyście:-)
ja już zwątpiłam w powodzenie tego cyklu całkowicie, bolał mnie dzis brzuch i plecy jak na @, myślalam że przyjdzie ,ale narazie mam jakieś dziwne plamienia... czyli pewnie się rozkręci ... ech , tylko to jest pocieszające,że po wystąpieniu plamien wszystko co mnie bolało już nie boli

Ostatnia edycja:
Hej ,nie napisze zbyt wiele bo nie mam ani weny,sił ani ochoty.powiem tylko,ze cały czas Was czytam i trzymam kciuki!!
Martilla trzymam kciuki za jutrzejszego testa!

Mmm a Ty nie miałas isc dzisiaj do lekarza?

mmm...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU!!!:-)

trochę się dzis rozpisałyście:-)
ja już zwątpiłam w powodzenie tego cyklu całkowicie, bolał mnie dzis brzuch i plecy jak na @, myślalam że przyjdzie ,ale narazie mam jakieś dziwne plamienia... czyli pewnie się rozkręci ... ech , tylko to jest pocieszające,że po wystąpieniu plamien wszystko co mnie bolało już nie boli
dzięki
jak dziwne to to może nie jest @??

no @ to jeszcze na pewno nie jest, plamienie też jakieś takie inne , w kolorze hmm kawy z mlekiem? i nic mnie już nie boli, a do godziny 13 bolał mnie brzuch i plecy i byłam pewna ,że @ przyjdzie i teraz nie wiem co robić testować jutro czy zaczekać?

reklama
no @ to jeszcze na pewno nie jest, plamienie też jakieś takie inne , w kolorze hmm kawy z mlekiem? i nic mnie już nie boli, a do godziny 13 bolał mnie brzuch i plecy i byłam pewna ,że @ przyjdzie i teraz nie wiem co robić testować jutro czy zaczekać?

No zatestuj moze, kup sobie juz dzis tesciora i sprobuj jutro rano, anuz to jednak fasolka, skoro jakies dziwne i inne masz oblawy (plamienia)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry