Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Tak to bedzie pierwszy ale dopiero pod koniec tego miesiaca, obecne dni plodne musimy oposcic niestetyto twój pierwszy cykl staranek??
wszystkie jesteśmy z tobą, mam nadzieję że problemy niedługo się rozwiążą i że wszystko ułoży się po twojej myśli, no i trzymam kciuki za fasolkękiciaq dziękuję za ciepłe słowa... Są dla mnie bardzo ważne... Wiem, że nic nie jestem w stanie zrobić i to chyba jest najgorsze... każde dobre słowo dodaje mi otuchy, chociaż w sumie nie chodzi nawet o żadne porady bo tutaj nie można nic konkretnego doradzić... może fasolka nie będzie zwracała uwagi na problemy mamusi i zdecyduje się począć podczas urlopu - na to liczę
Ren witamy serdecznie, pewnie, że w grupie raźniej ;-)
jutro idęHej ,nie napisze zbyt wiele bo nie mam ani weny,sił ani ochoty.powiem tylko,ze cały czas Was czytam i trzymam kciuki!!
Martilla trzymam kciuki za jutrzejszego testa!
Mmm a Ty nie miałas isc dzisiaj do lekarza?
dziękimmm...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU!!!:-)
trochę się dzis rozpisałyście:-)
ja już zwątpiłam w powodzenie tego cyklu całkowicie, bolał mnie dzis brzuch i plecy jak na @, myślalam że przyjdzie ,ale narazie mam jakieś dziwne plamienia... czyli pewnie się rozkręci ... ech , tylko to jest pocieszające,że po wystąpieniu plamien wszystko co mnie bolało już nie boli
no @ to jeszcze na pewno nie jest, plamienie też jakieś takie inne , w kolorze hmm kawy z mlekiem? i nic mnie już nie boli, a do godziny 13 bolał mnie brzuch i plecy i byłam pewna ,że @ przyjdzie i teraz nie wiem co robić testować jutro czy zaczekać?