syllwiia26
[URL=http://www.naobcasac
no ale dziewczyny nie ma co sie smucić prubować trzeba bo inaczej nic nie przyjdzie samo :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powiedzcie mi czy jeśli mierze temp. w ustach jest ważne położenie termometru , bo wyczytałam gdzieś że musi być pod językiem![]()
tak wiec zdecydowałwm mierzyc w pochwie...mellisa tu masz zawsze taki długi cykl jak na suwaczku??
Sylwia domyślam się, że robiłaś wszystkie badania hormonalne?u mnie też siostry nie mają problemu z ciążą tylko u mnie coś nie tak:-(choć lekaż teierdzi że wszystko ok.
zawsze myślałam że tabletki powinny regulować cykl a nie go rozregulowywaću mnie tak naprawde trudno powiedziec jakiej długosci sa cykle, po odstwaieniu tabletek miałam dwa po 40 dni, potem jeden 24 potem 26 tak wiec w sumie nie wiedziałam jaki teraz będzie, liczyłam na to ze bedzie taki jak ostatni ale niestety nie, mysle że ten będzie trwał jakies 40 dni jak dobrze pójdzie;-)
powiem wam dziewczyny że mierzyłam w pochwie ,ale zawsze miałam powyżej 37. W tym cyklu mierzę w ustach(spie z synem na wakacjach), ale mierzę przez 5 min. a ponoć w ustach trzeba 8 .KURDE JUZ MAM DOŚĆ.

zawsze myślałam że tabletki powinny regulować cykl a nie go rozregulowywać