reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziewczyny robiłam wszystkie badania i sa okej pierwsze poronienie miałam w 12 tygodniu porostu mojej dzidz przestalo serduszko bic:-( a drugi poronie miałam w 4 tygodniu lekaż stwierdził że zarodek miał wade i nie mógł rozwijać się dalej​

reklama
Dziewczyny ja dziś zaobserwowałam dwa rodzaje śluzu :confused: jeden białawy lepki a później przeźroczysty rozciągliwy :confused: i co ja mam o tym myśleć :confused: pomieszanie z poplątaniem. Przypominam, że moja @ ma przyjść 9 sierpnia.

cieszę sie eijf ze mi napisałaś o tej temp. Staram sie byc spokojna , ale od wczoraj dni płodne a wogóle sluzu nie mam a przecież biorę wiesiołka.:szok:
Jak go nie brałam to miałam wiecej śluzu chociaż też minimalne ilości:baffled:

dziewczyny robiłam wszystkie badania i sa okej pierwsze poronienie miałam w 12 tygodniu porostu mojej dzidz przestalo serduszko bic:-( a drugi poronie miałam w 4 tygodniu lekaż stwierdził że zarodek miał wade i nie mógł rozwijać się dalej​
Współczuję Ci Kochana, ale również trzymam kciuki, by tym razem losy Twojego maleństwo potoczyły się inaczej!!
Moja znajoma również przeszła przez poronienia, a teraz ma przecudowną, zdrowiutką, uśmiechniętą dzidzię!!!

eijf
wiesz co no już nie plamię, nie wiele tego bylo , nic mnie nie boli, czuję się normalnie, a rano masakra myślałam,że @ na 100% przyjdzie a tu nic..

eijf
wiesz co no już nie plamię, nie wiele tego bylo , nic mnie nie boli, czuję się normalnie, a rano masakra myślałam,że @ na 100% przyjdzie a tu nic..
najlepiej sprobuj test jutro.Naprawde nie wiem co to moze byc.Ja zas w ubieglym cyklu mialam przez jeden dzien plamienie i panikowalam ze 2 o kilka dni za wczesnie przyszla(to byl chyba 10 dpo,zreszta moge sprawdzic).Potem byla cisza i sucho.wzielam to za implantacje a po dwoch dniach jednak @...
ja bylabym spokojniejsza robiac test.zreszta ja duzo ich w okolicach @ robie:)

cieszę sie eijf ze mi napisałaś o tej temp. Staram sie byc spokojna , ale od wczoraj dni płodne a wogóle sluzu nie mam a przecież biorę wiesiołka.:szok:
Jak go nie brałam to miałam wiecej śluzu chociaż też minimalne ilości:baffled:
czasem jest tak ze ten sluz jest ale go nie widac.u mnie tez nie ma go za wiele.za kazdym razem raz dziennie i tylko raz ten jajkowaty a potem robi sie wodnisty przed sama owulacja.

reklama
najlepiej sprobuj test jutro.Naprawde nie wiem co to moze byc.Ja zas w ubieglym cyklu mialam przez jeden dzien plamienie i panikowalam ze 2 o kilka dni za wczesnie przyszla(to byl chyba 10 dpo,zreszta moge sprawdzic).Potem byla cisza i sucho.wzielam to za implantacje a po dwoch dniach jednak @...
ja bylabym spokojniejsza robiac test.zreszta ja duzo ich w okolicach @ robie:)

zrobię jutro rano na pewno, już dłużej zresztą nie wytrzymam:-) postaram się wstać w miarę wcześniej żeby dać wam jeszcze przed pójściem do pracy znać co i jak wyszło. tempka rano była niska 36.1 a teraz twardo trzyma się wyżej 37.1 , oby do jutra może coś się w końcu wyjaśni!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry