reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tez bym wolała żeby się wszystko wyjaśniła obojętnie w którą stronę jeśli to fasolka, chciałabym już o tym wiedzieć, jeśli nie niech ta@ wreszcie przyjdzie

Ale by była heca gdybyście wszystkie 3 zafasolkowały :) może fluidy Sandry działają:-D

ee ja to się już nie załapałam na fluidki bo zawsze ostatnia wchodzę i się dowiaduje i już wszystkie rozdane hehe

mmm...
jak sama z siebie nie skieruje Cię na badania , to może poproś o skierowanie, lepiej wiedzieć wcześniej co i jak

reklama
mmm ciekawa jestem co tam u ciebie.z jednej strony wysoka temperatura i brak @ swiadczylby o tym ze fasolka jest!z drugiej kto wie (akurat jestemw sytuacji kiedy mojej kolezance @ nie przychodzi juz ponad tydzien a jest po wizycie u lekarza i to nie ciaza a cos innego.moze tak byc ze owulacja duzo sie przesunela i to dopiero ta druga faza gdzie temperatura jest zawsze wysoka).jakby nie bylo chyba jutro juz sie dowiesz.

martilla-fajnie ze myslisz tez o nas ha ha:)) robiac test wczesnie.ja strasznie nie lubie tego hurtem nadrabiac bo czytam chaotycznie.tak po cichu dodam ze musze wyjsc z domu przed 8...;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry