Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pisze ,zeby sie przywitać i napisać ,ze zyję.Jakoś nie mam ochoty i weny na babybom rzadko zaglądam a jeszcze rzadziej coś napiszę.Mam złe przeczucia.Jakoś nie więrze,że uda mi sie donosić ciąże.Dlaczego? sama nie wiem.Wszystkie objawy zanikły,nie bolą mnie piersi,brzuch w ogole,nawet znikły żyłki na piersiach.Wczoraj miałam strasznie napięty brzuch ale nie bolał.Nie wiem co to może być.Jakoś jestem strasznie spokojna i taka"co ma być to będzie".Na razie nic sie nie dzieje "złego" nic nie boli,nie plamię,czuję sie ok! ale tam w głebi...sama nie wiem...dzwoniłam do lekarza powiedział,ze mam nie panikować bo to źle dla dziecka.I ze powinnam sie cieszyć,ze czuje sie dobrze i nic nie boli.
. Wszystko sie ułozy , w pierwszej ciąży oprócz braku miesiączki nie miałam żednych objawów, dosłowie żadnych.

Bedzie dobrzebardzo mi przykro ale nie załamuj się napewno doczekasz się dwuch kreseczek kturych ci bardzo życzedziewczyny!!!
dupa dupa dupa:--(
test negatywny... i właśnie dostałam @:-( żeby to szlak trafił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!