reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

U mnie natomiast śluz kremowy, temperaturka całkiem wysoko, czekam sobie cierpliwie... Jutro, pojutrze lub w niedzielę wszystko się pewnie wyjaśni.
Choć trochę byłam w rozjazdach w tym miesiącu, więc może się jeszcze zakotłować... :sorry2: :blink:

reklama
Wierzę, że przyjdzie na Ciebie czas
Wierzę, że wkrótce odwiedzisz nas.

Miejsce mam w brzuszku na Ciebie zawsze
To kiedy się pojawisz nie jest tak ważne.

Przybądź gdy zechcesz, nie zwlekaj
Pamietaj, ze zawsze będę czekać.
Chcę poczuć Ciebie w głębi siebie,
Chcę dać Ci życie, chcę dać Ci szczęscie....

dziewczyny!!!
dupa dupa dupa:-(:-(
test negatywny... i właśnie dostałam @:-( żeby to szlak trafił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
martilla przykro mi :-( ale nic straconego, kolejny cykl przed Tobą, kolejna szansa! prędzej czy później zobaczysz na teście dwie kreseczki :tak:myślę, że to się stanie całkiem niedługo :-D grunt to pozytywne nastawienie. Będziemy z Tobą!

Witam Was wszystkie jestem tu nowa
Z kochanym od niedawna zaczelismy staranka o mala kruszynkę, narazie jeszce nie mierzylam sobie tempki, poprstu probujemy, myslalam ze w tym cyklu co byl juz sie udalo, ale niestety 2.08 przyszla ta wredna @, ach a ja tak chce zostac mama:-(

Witam Was wszystkie jestem tu nowa
Z kochanym od niedawna zaczelismy staranka o mala kruszynkę, narazie jeszce nie mierzylam sobie tempki, poprstu probujemy, myslalam ze w tym cyklu co byl juz sie udalo, ale niestety 2.08 przyszla ta wredna @, ach a ja tak chce zostac mama:-(

Witaj to tak jak i my wszystkie

Widzę ,że jesteśmy na podobnym etapie u mnie @ pojawiła się 31.07 a zaczeło się 1.08:-(zaraz rozpoczynamy kolejne intensywne staranka :-)

Witaj to tak jak i my wszystkie

Widzę ,że jesteśmy na podobnym etapie u mnie @ pojawiła się 31.07 a zaczeło się 1.08:-(zaraz rozpoczynamy kolejne intensywne staranka :-)

Jestem czasami tak niecierpliwa jak nigdy dotad, bo caly czas mysle o tym jednym, czekam teraz na kolejne staranka:)), moze beda owocne:)), trzymam i za was wszystkie kciuki
Kochane jak mam dodac suwaczek, w którym miejscu sie go dodaje by wyswietlal sie na dole????:confused:

reklama
Martilla - szkoda wielka szkoda, że to nie ten szczęśliwy cykl. :-( ale następny na pewno będzie :-D:-D

Biedroneczko - witam serdecznie na forum.

Dziewczyny powiedźcie mi temperatura przed @ wzrasta, tak? Dzień mojej @ tuż tuż i temperaturka nieśmiało idzie do góry o 0,1 codziennie. Chociaż dziś wskoczyła na 36,68 ale mierzyłam ją dopiero o 9 bo późno położyłam się spać i troszkę pospałam. Nie byłam wstanie wcześniej jej zmierzyć :-( więc z tego co wyczytałam powinnam chyba odjąć 0,1 stopnia:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry