reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Martilla no szkoda, szkoda, ale jak juz dziewczyny pisaly bezdie kolejny cykl i kolejna szansa na fasoleczke ;-) bedzie dobrze:-)
Biedroneczka witaj na forum ;-) juz nie dlugo bedziesz sie mogla znowu strac, a w koncu na pewno sie uda :tak:
Nikiforka z tego co ja wiem to tempka powinna spasc przed sama @ lub nawet w dzien kiedy malpa przylazi, a jesli sie utrzymuje wyzej caly czas to moze oznaczac fasolke ;-)

reklama
Wszystkie dziewczyny oczekujące potomstwa:
Pomódlcie się do św. Gerarda o to aby wasze znajome szybko zaszły w ciążę, aby obdarzyl je tak długo oczekiwanym potomstwem. Nie módlcie się za siebie bo to nic nie da!:tak:
Ale za wszystkie, które znacie i które oczekują.
Napewno wtedy ktos i za was się pomodli. Gwarantowane, że te za które się ktoś modlił zajdą szybciej niż się spodziewały:happy2:
A i nie mówcie i nie piszczie kto za kogo się modlił!
Nie jestem nawiedzona, ale może to jedyna szansa, która nikomu nie zaszkodzi ;-)

dzieki muminka
Tez mam taka nadzieje ze niedlugo, jak narazie zastanawiam sie czy nie kupic sobie oleju z wiesiolka na poprawe sluzu
Nikiforka tempka do @ utrzymuje sie wysoka zazwyczaj w dzien okresu spada, ale jesli minal juz dzien oczekiwanej @ to moze oznaczac fasolke:), za co trzymam kciuki

Nikiforka tempka do @ utrzymuje sie wysoka zazwyczaj w dzien okresu spada, ale jesli minal juz dzien oczekiwanej @ to moze oznaczac fasolke:), za co trzymam kciuki

Dzień @ jeszcze nie minął, spodziewam się jej za 3 dni. Temperaturka idzie bardzo nieśmiało w górę. Pożyjemy zobaczymy jak to mówi moja koleżanka, szczęśliwa już mama i przyszła :) Ona np nie miała ŻADNYCH objawów oprócz spóźniającego się okresu. Pocieszyła mnie, że objawy przychodzą jak się zobaczy dwie kreski na teście :-D wtedy chyba działa efekt placebo :) wszystkie ciążowe objawy nagle się pojawiają :-D

Hej dzipeoncje!!!!

wraz z mężulem zaczynamy dzialać aby powiekszyc swoja rodzinke :tak::tak::tak:
póki co czekam na @ miala sie pojawic 1 ale jej nie ma :confused::confused::confused:
zrobilam juz dwa testy i wychodzi ze chyba jednak nic z tego nie bedzie:no::no::no:

Dzień @ jeszcze nie minął, spodziewam się jej za 3 dni. Temperaturka idzie bardzo nieśmiało w górę. Pożyjemy zobaczymy jak to mówi moja koleżanka, szczęśliwa już mama i przyszła :) Ona np nie miała ŻADNYCH objawów oprócz spóźniającego się okresu. Pocieszyła mnie, że objawy przychodzą jak się zobaczy dwie kreski na teście :-D wtedy chyba działa efekt placebo :) wszystkie ciążowe objawy nagle się pojawiają :-D

No to ja tez trzymam kciuki zeby tempka sie utrzymywala ladnie no i zeby @ nie przylazla ;-)

Jak zrobic żeby ten suwaczek zawsze był???

Wchodzisz sobie w ustawienia (po zalogowaniu) u gory po lewej no i pozniej masz po lewej stronie opcje jak np edytuj profil, edytuj zdjecie itp. no wiec wchodzisz w opcje edytuj sygnature i tam w okienku ktore Ci sie wyswietla wklejasz sobie adres suwaczka, dajesz podglad sygnatury zeby zobaczyc czy Ci sie podoba :-) i pozniej zapisz sygnature no i tyle zrobione :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry