reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
na opakowaniu jest napisane właśnie żeby brać 3 razy po 2 kapsułki gdzie jedna ma 500mg
No to bierz tak jak napisane.czyli bierzesz troche wiecej niz ja,to ci nie zaszkodzi.ja w dwoch ubieglych cyklach duzo mniej bralam a mimo wszystko sluz sie pokazal.no i to jest najwazniejsze.na sluz dobre jest tez siemie lniane.powinno sie tez pic duzo wody bo to glowny budulec sluzu i jak lubisz to zielona herbate.tak czy tak jest dobra

Obserwuje sobie waszą dyskusję i jeszcze bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ginekolodzy powinni dawać skierowania od razu na wszystkie badania. Rozumiem, że nie można od razu zakładać, że coś złego dzieje się z organizmem ale dzięki wczesnym badaniom można stwierdzić co się dzieje w naszych organizmie. Tak sobie myślę, że oszczędziło by to nam kobietom dodatkowych zmartwień i obciążeń psychicznych, bo i tak wszystko na naszych głowach ;-) a później radzą żeby nie myśleć i na luzie do sprawy podchodzić a jak tu nie myśleć skoro nie wychodzi po paru cyklach i zaczynają się domniemywania echhh...a jak wiadomo, im wczesne wykrycie dysfunkcji tym większe powodzenie leczenia no i mniej stresu, czyż nie mam racji??
Życie trzeba sobie ułatwiać a nie komplikować.
Normalnie powiem to gieni jak pójdę na wizytę :-)

reklama
Obserwuje sobie waszą dyskusję i jeszcze bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ginekolodzy powinni dawać skierowania od razu na wszystkie badania. Rozumiem, że nie można od razu zakładać, że coś złego dzieje się z organizmem ale dzięki wczesnym badaniom można stwierdzić co się dzieje w naszych organizmie. Tak sobie myślę, że oszczędziło by to nam kobietom dodatkowych zmartwień i obciążeń psychicznych, bo i tak wszystko na naszych głowach ;-) a później radzą żeby nie myśleć i na luzie do sprawy podchodzić a jak tu nie myśleć skoro nie wychodzi po paru cyklach i zaczynają się domniemywania echhh...a jak wiadomo, im wczesne wykrycie dysfunkcji tym większe powodzenie leczenia no i mniej stresu, czyż nie mam racji??
Życie trzeba sobie ułatwiać a nie komplikować.
Normalnie powiem to gieni jak pójdę na wizytę :-)

Zgadzam sie z Toba Nikforka ale na ogol niestety mowia ze dopiero po pol roku starania powinno sie robic badania i takei tam bla bla. A szkoda bo czasami mozna by uniknac komplikacji i skrocic czas starania sie o dzidzie, a tak to zanim minie jakis tam czas staran zanim badania i ewentualne leczenie i ponowne starania to tak sie odwleka w czasie strasznie i tylko przyprawia o niezbyt pozytywne myslenie. A tymbardziej powiinni wypytac sie o dzieje rodzinne skoro kobieta zglasza sie z checia rozpoczecia staranek w swiadomy sposob.
Jesli gledze cos z malym sensem to przepraszam ale mialam pare ciezki dni w pracy i moge juz malo logicznie myslec ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry