eijf
Fanka BB :)
od tego mc 2000mg ale wlasnie przestalam bo owulacja mi sie zbliza i nie jestem pewna kiedy a to do owulacji.zazwyczaj biore do ok11 dcbiorę po jedzeniu... a jaką Ty bierzesz teraz dawkę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
od tego mc 2000mg ale wlasnie przestalam bo owulacja mi sie zbliza i nie jestem pewna kiedy a to do owulacji.zazwyczaj biore do ok11 dcbiorę po jedzeniu... a jaką Ty bierzesz teraz dawkę?
ja tylko 2 kapsulki dziennie tak jak napisane.No ale juz nie biore w tym cyklu.masz w kapsułkach? ja na razie biorę 3x po 2 szt czyli więcej niż Ty o rety moze nie powinnam az tyle od razu
No to bierz tak jak napisane.czyli bierzesz troche wiecej niz ja,to ci nie zaszkodzi.ja w dwoch ubieglych cyklach duzo mniej bralam a mimo wszystko sluz sie pokazal.no i to jest najwazniejsze.na sluz dobre jest tez siemie lniane.powinno sie tez pic duzo wody bo to glowny budulec sluzu i jak lubisz to zielona herbate.tak czy tak jest dobrana opakowaniu jest napisane właśnie żeby brać 3 razy po 2 kapsułki gdzie jedna ma 500mg
dzięki Ren powiedz synkowi, że ma u mnie czekoladę, ale z tym już to trochę przesadził, wczoraj lekarka stwierdził, że macica pusta a jajnik wogóle nie pracował
chyba chodzilo o Pati ;-)dzięki:-) ja robiąc te badania też nie patrzyłam na dni cyklu, a wyniki no cóż na moje oko nie są takie złe , ale co ja się tam znam:-)![]()
choc niebardzo sie znam no ale przedzial cos oznacza Obserwuje sobie waszą dyskusję i jeszcze bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że ginekolodzy powinni dawać skierowania od razu na wszystkie badania. Rozumiem, że nie można od razu zakładać, że coś złego dzieje się z organizmem ale dzięki wczesnym badaniom można stwierdzić co się dzieje w naszych organizmie. Tak sobie myślę, że oszczędziło by to nam kobietom dodatkowych zmartwień i obciążeń psychicznych, bo i tak wszystko na naszych głowach ;-) a później radzą żeby nie myśleć i na luzie do sprawy podchodzić a jak tu nie myśleć skoro nie wychodzi po paru cyklach i zaczynają się domniemywania echhh...a jak wiadomo, im wczesne wykrycie dysfunkcji tym większe powodzenie leczenia no i mniej stresu, czyż nie mam racji??
Życie trzeba sobie ułatwiać a nie komplikować.
Normalnie powiem to gieni jak pójdę na wizytę :-)