reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

tośka przytulam mocno... :(

jej tak piszecie ze clo pomaga a ciekawe czy mi pomoze :( w czwartek sie dowiem i sie strasznie boje :( raz ttlko w dzien pierwszej tablety mnie jajniki bolaly pozniej juz nie w ogole... ehh pewnie znow dupa :(

reklama
no ja też śmigam obiad szykować bo mąż niedługo z pracy wraca i liczy na ciepły obiad jak zwykle ;)

do pozniej!
papaaaaaaaaa

jej tak piszecie ze clo pomaga a ciekawe czy mi pomoze :( w czwartek sie dowiem i sie strasznie boje :( raz ttlko w dzien pierwszej tablety mnie jajniki bolaly pozniej juz nie w ogole... ehh pewnie znow dupa :(

To my się razem w czwartek wizytujemy :-)
Ehhh nie pisz że dupa. Jak już ostatnio po ziółkach było lepiej to teraz clo jeszcze zrobi piękne pęchole, które ładnie pękną i będzie fasoleczka.

widzisz mnie też nie bolały jajniki, a dziś po monitoringu znowu lepiej się poczułam, juz tez myślałam że nici z cyklu, nic nie znajdzie tam,a jednak widziałam mój wyhodowany pęcherzyk ma 17mm :happy:, w czwartek tak jak ty, też mam wizytę, lekarz sprawdzi czy jeszcze pęcherzyk podrósł

też myśli mnie czarne nachodziły więc głowa do góry

to fajnie!!!! ja w 13 dc mialam pecherz 25mm!!!! i dzis na 17 ide sprawdzic czy pękł.....

no to trzymam kciuki :tak:

To my się razem w czwartek wizytujemy :-)
no to we 3 się będziemy wizytować :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anula_mm kurcze fajnie by bylo jakby i mi szczescie dopisalo :) ja jestem pesymistka bo jak wiadomo lepiej si eprzygotowac na zle i zaskoczyc na dobre ... ehhh strasznie bym chciala zeby mial chociaz te 11mm to juz by znaczylo ze rosnie sobie powoli.. no nic moze bedzie :) dzieki za cieple slowa :)

Mysl pozytywnie , choc wiem ze sie nie da
ja teraz miałam 3 cyk z clo i jak teraz nie wyjdzie( a pewnie tak bedzie ) to bede brala ostatni raz

uciekam narazie
jeszcze wiekszego doła załapałam :(:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lenka kolor życia :-) tak mi się przypomniało że mój też się na temat pasujących kolorów uzewnętrzniał...i mi (co farbuję własy na czarny i są długie) powiedział że pasuje albo platyna, albo czerwony albo właśnie czarny, bo to są zdecydowane kolory właśnie dla takiej kobiety jak ja :-D :-D :-D i uśmiałam się bo wyobraziłam sobie siebie w takiej czerwieni lub platyne ;-)
no ja właśnie teraz taką platynkę mam;)ale też mi powiedział że muszę mieć taki wyraźny kolor,zeby ze mnie wydobył szaleństwo bo inny by mnie ponoć przytłumił;)

Witam, chciałam się przyłączyć do Waszego wątku ( o ile można:sorry2:) My również staramy się o dzidziusia. w zeszłym miesiącu niestety nie wyszło :baffled: , mam nadzieje, że w marcu będzie lepiej. Narazie jestem kilka dni po owulacji i to czekanie mnie dobija:wściekła/y:
Moja córeczka bardzo chciałaby mieć siostrzyczkę ;-)

pozdrawiam Was serdecznie :-)

witamy serdecznie:)

Kurcze... Dostałam smsa od Tosi...

Beta 0,1

... :-(
brak mi słów...Tosia jestem z Tobą skarbie:*

uciekam narazie
jeszcze wiekszego doła załapałam :(:(
ja już też się zdołowałam , jakie to życie jest cholernie niesprawiedliwe...;(

reklama

Nowe wątki

reklama