• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to już wiem czemu:-D:-D:-D

piję zacznę tzn. powinnam już pić wczoraj ale dzisiaj zacznę drugi cykl i zmiany widać i czuć wiesz mimo że piłam tylko przez 13 dni w poprzednim cyklu - czuć podbrzusze tak jakby tam pracowało i co najważniejsze na usg widać piękny pęcherzyk i szybko rośnie tylko że ja powinnam pić na tę drugą fazę też ale może jak mam zapisane dupka to po co ( właśnie tego nie wiem bo mój mąż mówi abym nie przesadziła i nie urodziła mu czworaczki ):rofl2:

dupek to naturalny progesteron (chyba) ja też go biorę przez 10 dni :tak:;-)

reklama
My mamy jakos zawsze razem @-sko, ale nie pamietam kiedy była ostatnia. Liczę, że jakos od 30 do 4 miała by się pojawić, ale przecież nie przyjdzie:-D:-D:-D
Nie mam zamiaru testować będę cierpliwie wyczekiwac bocianka- albo dwóch:-D:-D:-D

ja też nie testuję no chyba że się spóźni ze dwa dni to tak i temp nie spadnie bo w tym cyklu mierzę regularnie i ładnie widać :tak:

SkarbMamy - Wykres Cyklu miesiączkowego kobiety NPR

ale jakoś mnie podbrzusze boli cycki też i znowu się nakręcam chociaż obiecałam że nie będę to nie mogę przestać myśleć :sorry2::no:

to już wiem czemu:-D:-D:-D

piję zacznę tzn. powinnam już pić wczoraj ale dzisiaj zacznę drugi cykl i zmiany widać i czuć wiesz mimo że piłam tylko przez 13 dni w poprzednim cyklu - czuć podbrzusze tak jakby tam pracowało i co najważniejsze na usg widać piękny pęcherzyk i szybko rośnie tylko że ja powinnam pić na tę drugą fazę też ale może jak mam zapisane dupka to po co ( właśnie tego nie wiem bo mój mąż mówi abym nie przesadziła i nie urodziła mu czworaczki ):rofl2:

Oj, jaki zapobiegliwy!!! Mój M mi hurtowo zakupił te przeciwporonne i tez widziałam duże zmiany w cyklu zaczęłam pić od 2 dc, juz od 8dc pojawił się śluz, a w 11-12dc była owulka, a zawsze miałam 15dc. A teraz juz 3 dni mam pełne cycochy i ogromne ssanie na jedzonko i bez przerwy bym siusiała. no zafundowałam wam z rana obraz fizjonomi staraczki!!!

ja też nie testuję no chyba że się spóźni ze dwa dni to tak i temp nie spadnie bo w tym cyklu mierzę regularnie i ładnie widać :tak:

SkarbMamy - Wykres Cyklu miesiączkowego kobiety NPR

ale jakoś mnie podbrzusze boli cycki też i znowu się nakręcam chociaż obiecałam że nie będę to nie mogę przestać myśleć :sorry2::no:

Batonik a może ty masz podobny do mnie problem skoro czujesz podobne obiawy, może idź sobie najlepiej jutro na badanie progesteronu, u mnie kilka razy jego poziom wskazywał na duże prawdopodobieństwo ciąży. lekarze podejrzewaja u mnie wczesne poronienia.
W takich przypadkach kobiety nawet co miesiąc zachodzą w ciążę!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Batonik a może ty masz podobny do mnie problem skoro czujesz podobne obiawy, może idź sobie najlepiej jutro na badanie progesteronu, u mnie kilka razy jego poziom wskazywał na duże prawdopodobieństwo ciąży. lekarze podejrzewaja u mnie wczesne poronienia.

dlatego ja biorę duphaston

u mnie podobnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry