Witam dziewczyneczki
Witam się porannie i słonecznie!!!
Wczoraj byłam na kinder party z okazji 6-tych urodzin mojego sąsiada!!! Było sześcioro chłopców w tym wieku!!! Boże jak bym chciała mieć takich troje tylko dla siebie. Świetni chłopcy super wychowani ful kulturka!!! Jestem oczarowana!!!
Wszyscy po za gospodarzem mieli rodzeństwo. To cudowne jak takie maluchy opowiadaja opiekuńczo o swoich młodszych braciszkach i siostrzyczkach. Dziewczyny ja juz chcę mieć taka rodzinkę mi się Oliwka przypomniała. Ona juz niedługo taka 3 będzie miała. Pozdrawiam Cie serdecznie Oliwka11 nie wiem czy jeszcze do nas zaglądasz!
Aleź dzieci mają w sobie dużo pozytywnej energii, czuję się wyraznie ta energią zarażona!!!
Chyba powinnam być przedszkolanką!!!
Budźcie się Dziewczynki czekam na Was!!!
Kochana cieszę się że zajrzałaś dzisiaj

to dobrze,że tak przepadasz za dzieciaczkami będziesz cudowną mamą
Witam niedzielnie. ;-)
Zuzia sama je wybrała.
Lenko,po spacerku super - Zuzia za to wieczorem padła od razu spać. :-)
Właśnie dlatego ja też z Julą dzisiaj idę, nie ma co dziecka trzymać w domku w taką pogodę:-)
Twojej Zuziuni dworek nie zaszkodził to i mojej nie zaszkodzi;-) mam nadzieje, że dziś czuje się juz prawie zdrowa, Twoja maleńka
witam się
w tym miesiącu @ punktualna

w nocy mnie zalało.
zaczynam więc nowy cykl.
tulam mocno:*
ale dobrze,że przynajmniej przyszła punktualnie.szybciej będą nowe przytulanka;-)
Dzień Dobry,
Rece mi sie trzesa jak to pisze - przed chwila zrobilam test i MAM DWIE WYPASIONE KRESKI :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Jestem w szoku normalnie, bo ten cykl sobie odpuscilismy, nie bylo liczenia dni, a przytulalismy sie w calym cyklu tylko 3 razy!
Mialam wszystkie objawy jak na @, zreszta nawet dzis mam takie uczucie, ze @ zaraz przyjdzie. Tydzien temu w sobote bylismy na weselu, a poniewaz bylam na 100% pewna, ze nie jestem w ciazy, to pilam wodeczke i wino. I mam oczywiscie z tego powodu wyrzuty sumienia i stresa :-(
A to moj tescior:
GRATULUJĘ KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teścior piękny, wyraźny, cudowny!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Witaj Lopop Kochana chciałam Cię zapytać jak ziółka? Pijesz??? Widzisz jakies zmiany!!!
Trzymam za Nas &&&&& Oby to były dobre przeczucia. Bądźmy dobrej myśli Batonik!!!
No koniecznie !!!! Lopop miłego dnia w oceanarium, zrób jakies fotki szkoda, że nad moze mam tak daleko!!!
Ja może sie z M wybiorę do Kazimierza, bo mam niedaleko!!! Może zabierzemy ze sobą rowery!!!
Też bym pojechała do Kazimierza, w sumie daleko nie mam tylko Jula jeszcze nie jest za zdrowa na takie podróże:-(
ale pomysł jest super
ja też mam nadzieję kochana,że nie będą Ci potrzebne już zadne tableteczki.no oprócz jednych: kwasu foliowego dla Twojej fasoleczki
Zaczęłam w 2 dc i cały czas piję!
Trochę sie martwię tym, że ja się bardzo słabo odżywiam. Nie odchudzam sie tylko mam mały pociąg do jedzenia ja po prostu nie lubię jeść, i żeby jeść muszę się pilnować jakby przypominac sobie, że człowiek musi jeść żeby zyc do tego dochodzi fakt, że umiem ale nie lubie gotowac i jak M jest w domu to jemy, a jak go nie ma to różnie bywa. I może się fasolka boi śmierci głodowej w moim kiepsko odżywionym brzuszku.
Jak ja mam to zmienić!!!
słonko musisz sobie wdrożyć plan jedzenia 5 małych posiłków dziennie,najlepiej zróżnicowanych i będzie dobrze.musisz się w miarę dobrze odżywiać dla przyszłej(mam nadzieję,że obecnej) fasolinki;-)