reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Pocieszyłaś mnie Lopop i juz się czuję w ciąży całą gębą. Mój M kiedys powiedział, że jak Twój sen się spełni to Ci osobiscie pojedzie i podziękuje!!!:-D:-D:-D
u olkale jest jedna fasolka więc.......

czekam na Twojego M oczywiście ze zdjęciami usg:-D:-D
siedzę cicho żeby nie zapeszyć:nerd:

właściwie to nie wiem czy mieć ten pregnyl bo ginek mówił że jak nie dostanę go to się nic nie stanie więc chyba go sobie odpuszczę
o kurcze muszę przełożyć wizytę z wtorku na jakiś inny dzień

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam dziewczyneczki:)

Witam się porannie i słonecznie!!!
Wczoraj byłam na kinder party z okazji 6-tych urodzin mojego sąsiada!!! Było sześcioro chłopców w tym wieku!!! Boże jak bym chciała mieć takich troje tylko dla siebie. Świetni chłopcy super wychowani ful kulturka!!! Jestem oczarowana!!!
Wszyscy po za gospodarzem mieli rodzeństwo. To cudowne jak takie maluchy opowiadaja opiekuńczo o swoich młodszych braciszkach i siostrzyczkach. Dziewczyny ja juz chcę mieć taka rodzinkę mi się Oliwka przypomniała. Ona juz niedługo taka 3 będzie miała. Pozdrawiam Cie serdecznie Oliwka11 nie wiem czy jeszcze do nas zaglądasz!
Aleź dzieci mają w sobie dużo pozytywnej energii, czuję się wyraznie ta energią zarażona!!!

Chyba powinnam być przedszkolanką!!!

Budźcie się Dziewczynki czekam na Was!!!
Kochana cieszę się że zajrzałaś dzisiaj:tak:
to dobrze,że tak przepadasz za dzieciaczkami będziesz cudowną mamą:tak:

Witam niedzielnie. ;-)

Zuzia sama je wybrała. :-D
Lenko,po spacerku super - Zuzia za to wieczorem padła od razu spać. :-)
Właśnie dlatego ja też z Julą dzisiaj idę, nie ma co dziecka trzymać w domku w taką pogodę:-)
Twojej Zuziuni dworek nie zaszkodził to i mojej nie zaszkodzi;-) mam nadzieje, że dziś czuje się juz prawie zdrowa, Twoja maleńka:tak:

witam się

w tym miesiącu @ punktualna :sorry2: w nocy mnie zalało.
zaczynam więc nowy cykl.
tulam mocno:*
ale dobrze,że przynajmniej przyszła punktualnie.szybciej będą nowe przytulanka;-)

Dzień Dobry,

Rece mi sie trzesa jak to pisze - przed chwila zrobilam test i MAM DWIE WYPASIONE KRESKI :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Jestem w szoku normalnie, bo ten cykl sobie odpuscilismy, nie bylo liczenia dni, a przytulalismy sie w calym cyklu tylko 3 razy!

Mialam wszystkie objawy jak na @, zreszta nawet dzis mam takie uczucie, ze @ zaraz przyjdzie. Tydzien temu w sobote bylismy na weselu, a poniewaz bylam na 100% pewna, ze nie jestem w ciazy, to pilam wodeczke i wino. I mam oczywiscie z tego powodu wyrzuty sumienia i stresa :-(

A to moj tescior:

GRATULUJĘ KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teścior piękny, wyraźny, cudowny!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Witaj Lopop Kochana chciałam Cię zapytać jak ziółka? Pijesz??? Widzisz jakies zmiany!!!

Trzymam za Nas &&&&& Oby to były dobre przeczucia. Bądźmy dobrej myśli Batonik!!!

No koniecznie !!!! Lopop miłego dnia w oceanarium, zrób jakies fotki szkoda, że nad moze mam tak daleko!!!
Ja może sie z M wybiorę do Kazimierza, bo mam niedaleko!!! Może zabierzemy ze sobą rowery!!!
Też bym pojechała do Kazimierza, w sumie daleko nie mam tylko Jula jeszcze nie jest za zdrowa na takie podróże:-(
ale pomysł jest super:tak:

nic nie słyszałam o tym, ale z tego wynika że moja jest nad wyraz selektywna :tak::laugh2::laugh2:

mam nadzieję że clo nie będzie mi potrzebny :tak: w duchu tak sobie myślę jak zwykle :tak:
ja też mam nadzieję kochana,że nie będą Ci potrzebne już zadne tableteczki.no oprócz jednych: kwasu foliowego dla Twojej fasoleczki:tak:

Zaczęłam w 2 dc i cały czas piję!
Trochę sie martwię tym, że ja się bardzo słabo odżywiam. Nie odchudzam sie tylko mam mały pociąg do jedzenia ja po prostu nie lubię jeść, i żeby jeść muszę się pilnować jakby przypominac sobie, że człowiek musi jeść żeby zyc do tego dochodzi fakt, że umiem ale nie lubie gotowac i jak M jest w domu to jemy, a jak go nie ma to różnie bywa. I może się fasolka boi śmierci głodowej w moim kiepsko odżywionym brzuszku.
Jak ja mam to zmienić!!!
słonko musisz sobie wdrożyć plan jedzenia 5 małych posiłków dziennie,najlepiej zróżnicowanych i będzie dobrze.musisz się w miarę dobrze odżywiać dla przyszłej(mam nadzieję,że obecnej) fasolinki;-)

;-)to tak jak u mnie lopop, ja miałam wziąć ovitrelle w tym cyklu, ale ie dostałam i dwa dni później okazało się że owu była i pęcherzyk pękł sam bo był płyn w zatoce douglasa :-p więc też się nie wysilam zbytnio

co prawda lekarz powiedział że jak będę brała clo to się przyda zastrzyk ale zobaczymy co będzie może niczego już nie będę brała :tak::laugh2::rofl2:

Cze Kobitki!
Ja mam znowu "dobre przeczucia" tz. czuję, że się cos dobrego dzieje w dole brzuszka!!! Tylko żeby znów sie nie popsuło!!! Piję ziółka więc moze tym razem będzie sukces!!! Za tydzień prawda wyjdzie na jaw.
Lekarz kieruje mnie na inseminacje ale jeszcze kilka razy spróbujemy naturalnie, moze jakiś dobry duszek zdecyduje się by z nami zamieszkać!!!
Dla mnie to jest bez sensu...:dry: Czy ciaza z inseminacji jest silnejsza od tej naturalnej? Bo skoro zachodzisz, ale masz poronienia to po co Ci inseminacja?:baffled:
Mocno wierze, ze masz dobre przeczucia i ziolka podzialaja tak jak nalezy!!!:tak:

Dzień Dobry,

Rece mi sie trzesa jak to pisze - przed chwila zrobilam test i MAM DWIE WYPASIONE KRESKI :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Wielkie gratki!!!:-)
A tym alkoholem sie nie martw! Tylko wiecej nie pij!;-)

ja też nie testuję no chyba że się spóźni ze dwa dni to tak i temp nie spadnie bo w tym cyklu mierzę regularnie i ładnie widać :tak:

ale jakoś mnie podbrzusze boli cycki też i znowu się nakręcam chociaż obiecałam że nie będę to nie mogę przestać myśleć :sorry2::no:
NIe nakrecaj sie!!! Bo sie wykonczysz przez te 10 dni;-)

Oj, jaki zapobiegliwy!!! Mój M mi hurtowo zakupił te przeciwporonne i tez widziałam duże zmiany w cyklu zaczęłam pić od 2 dc, juz od 8dc pojawił się śluz, a w 11-12dc była owulka, a zawsze miałam 15dc. A teraz juz 3 dni mam pełne cycochy i ogromne ssanie na jedzonko i bez przerwy bym siusiała. no zafundowałam wam z rana obraz fizjonomi staraczki!!!
No a ile po owulce jestes?

Kinga - dzieki za pocieszenie. pewnie nie ja pierwsza troche "upilam" dizdziusia.
Robin - dzieki za gratki!
Do ginka sie wybieram po weekendzie majowym, bo juz wczesniej sie zapisalam na kontrole. ale pewnie jeszcze na usg bedzie za wczesnie.

GRATULACJE!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dawno mnie nie było, bo czasu coraz mniej... :-( A tyle naklikałyście, że nie jestem w stanie nadrobić... :sorry2:
U mnie już dziś po @. Testy owu kupiłam i sprawdzę czy ta owu jest już czy jej nie ma (choć czuję, że chyba za szybko). A w środę idę do gina w sprawie tej Luteiny (ustali czy brać dalej czy da mi coś innego). :tak:
Co do staranek myślę, że trzeba brać bardziej "light" i cieszyć się tym co się ma. :tak:

ZA WAS KOCHANE TRZYMAM OCZYWIŚCIE CAŁY CZAS KCIUKI I OD CZASU DO CZASU ZAJRZĘ :tak: Teraz działka mnie zajmuje więc czasu coraz mniej... :sorry2:

Hej Lenka, pisz jak się miewasz!!! Jak sobie przypomnę jakie miałas tu na forum nieraz smuteczki, a teraz no proszę- jest nadzieja dla Nas wszystkich!!!

Witaj Maćku, ja juz tez się gubię w tych decyzjach lekarzy dlatego kupiłam ziólka i oddaję sie naturzę choć na parę miesięcy. Po owulce wyglada na to że jestem jakis 12-14 dzień z tego co pamiętam przytulanka były w niedz 11 i poniedziek 12.

Cześć Scully, fajno Cię widzieć co słychać? Są jakieś postępy w starankach?

Witaj Scully - buziolki ;-) faktycznie dawno Cię nie było :tak:

ja się już żegnam bo na 13 idziemy do kościółka, potem obiad u teściów i na żużel :tak::-)

Buziole i do wieczorka

reklama
Robin &&&&&&&&&&&.

maćku mam pytanko czy jest w ogóle sens podejść do inseminacji z niskim progesteronem i mimo że jest zapisany dupek? Bo mi się wydaje że lepiej odczekać no ale ja się nie znam tak dobrze jak Ty?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry