reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kochana przerwa wynosiła jakieś 49 godzin a czemu pytasz?

Zabciu skarbie dlaczego On nie chce się przeprowadzić?w końcu byście się uwolnili od tej jędzy-teściowej...jakie On ma argumenty,żeby zostać? strasznie Ci wspólczuję kochana, wiem jak musisz się męczyć.moja dzisiaj też daje czadu i to do końca.jakby ją diabeł opętał.
Kurczę jakbyś otworzyła sobie na tym rynku coś własnego to byłoby bez kitu dobrze i pieniązków więcej to może M dałby się przekonać na przeprowadzkę? tylko Zabciu bądź ostrożna, dokładnie przemyśl ten biznes i przekalkuluj.ja trzymam kciuki żeby się udało&&&&&
no argumentow niema bo zawsze jak zaczynam temat mieszkania i przeprowadzi to sie nieodzywa i jest zly i najczesciej idzie spac :wściekła/y: nqajgorsze jest to ze ja niepracuje tylko on kiedys mowil ze sobie niedamy rady a ja wiem ze sobie damy ja mysle ze on jest zabardzo pod wplywem rodzicow i niechce sie wyprowadzic zeby niezostawic ich samych to wszystko jest beznadziejne bo jest suuper mezem i super ojcem i niechce tego nieszczyc ale jedyny problem to ten ze on niechce sie z tad wyniesc ale jak znajde prace i bede zarabiac to wtedy znajde mieszkanie i sie wyprowadze i dam mu do wyboru albo ja i mala albo mamunia i tatus ktorzy zawsze kierowali jego rzyciem mowili mu co ma robic wszystko oni mu zalatwiali nawet praktyki oni mu wybrali bo znajomi mieli cukierni niby tacy dobrzy znajomi byli a on teraz nienawidzi tej pracy a ci nibty znajomi(jego szefostwo) maja go za nic :no: jak narazie tu wytrzymoje ale tesciowa ostatnio ppo kolejnych wojnach chyba sie uspokoila bo widzi ze trzymam do niej dystans i niezbyt z nia gadam i proboje byc mila ale najczesciej jej to iewychodzi chyba maz jej nagadal ze ma sie uspokoic bo wtedy jemu zyc niedaje i sie muzale i wyzywam narazie najwazniejsze dla mnie to zajsc w ciaze zeby miec swoja kruszynke a jak juz sie urodzi to tesciowej jej niedam nawet potrzymac wiem ze to wredne co pisze ale tak mi za skore zalezli i tyle razy ze niedam im nawet popilnowac ani potzrymac malenstwa zeby nastepnego mi nierozpsuli:no::crazy:
Miss,Kobieto! Co Ty najlepszego robisz??? Ślub? I to drugi z tym samym? Dziewczyno,przemyśl to! Koniec wolności,rozumiesz? Taaaakie ciacha Cię ominą,ło matko!

striptizer.gif
Chippendale.gif

A tak poważnie teraz. :-D

Wszystkiego co najwspanialsze na tej wspólnej autostradzie życia!
Aby wszystkie Wasze wspólne lata były tak cudowne,jak ten dzisiejszy dzień!

bo108-d.jpg

I jeszcze na "pocieszenie",hahaha. :-p

zdjecie_na_tytul_ogierow.jpg
wypasione hahahahaha
WItam się sobotnio i z @@@@@@@@@ i z mega przeziębieniem :-(

nowy cykl zaczynamy :-(

miłego dnia
o korcze kochana a mialysmy razem testowac a juz myslalam ze ci sie uda wkoncu :zawstydzona/y:
i ja się dołączam do Tych pięknych życzeń

melduję się z rana z @ czyli Tośka znowu razem:-)
i dzisiaj jestem niańką siostrzeńca ale słodki z niego malec tak się śmieje i wcale nie chciał iść spać bo z moim synem dokazywali ale w końcu padł jak kamfora i śpi a ja szybciutko ogarnę domek przez ten czas
o holipa kobiety co jest grane same @ dzisiaj :szok:
grudniowe dziecko :) tak jak moj Filip! urodziłam 21go. jest strzelcem

niech dzidzia zdrowo rośnie!:tak:
ja tez jestem grudniowa 16 grudzien :tak:
witam się

w tym miesiącu @ punktualna :sorry2: w nocy mnie zalało.
zaczynam więc nowy cykl.
:szok::szok::szok: nastepna ????kurde czy tylko ja tu czekam jedyna na testowanie????mam nadzieje ze chociaz mnie @ oszczedzi boze czy niema juz nadziei czy teraz beda same @:baffled:
Dzień Dobry,

Rece mi sie trzesa jak to pisze - przed chwila zrobilam test i MAM DWIE WYPASIONE KRESKI :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Jestem w szoku normalnie, bo ten cykl sobie odpuscilismy, nie bylo liczenia dni, a przytulalismy sie w calym cyklu tylko 3 razy!

Mialam wszystkie objawy jak na @, zreszta nawet dzis mam takie uczucie, ze @ zaraz przyjdzie. Tydzien temu w sobote bylismy na weselu, a poniewaz bylam na 100% pewna, ze nie jestem w ciazy, to pilam wodeczke i wino. I mam oczywiscie z tego powodu wyrzuty sumienia i stresa :-(

A to moj tescior:

ogromnje gratulacje wkoncu dobra wiadomosc kochana niemartw sie alkocholem na poczatku fasolka niebierze wszystkiego od nas tylko to co potrzebje i to co dobre :tak:

a ja sie witam wkoncu wczoraj mnie niebylo bo bylam na rynku z mezem iiiii..maz kupil mi 2 piekne azalie ktore upatrzylam sobie pierwszy raz widzialam tak piekne kwiaty donieczkowe jak zaraz znajde w necie zdjecia takich samych jak moje to wkleje :tak: wiec chumorek lepszyale chyba w tm cyklu tez bedzie @ bo ostatnie pare dni jestem nerwowa i wczoraj i przedwczoraj mialam mega chec na frytki a maz zaprosil mnie na kebaba ale byl boski,jajnik przestal bolec troszke czuje podbrzusze ale syfy tez zaczely znikac z twarzy i od wczoraj mam mega pragnienie dzis juz chyba 3 litry wody wypilam i ciagle chce mi sie pic :zawstydzona/y: ale wczoraj caly dzien bylam po za domem a wieczorem mialy byc fajowe przytulasy i dupa padlam jak much zanim maz zaczal cokolwiek dzialac :-D:-D:-D posiedze teraz z wami bo musze poszukac jak sie opiekowac nowymi kwiatkami:tak:

reklama
kochane a oto moje cudenka od meza :-) zrobilam sama fotki bo w necie takich nieznalazlam

Uploaded with ImageShack.us

kurcze no i przechwalilam jajnik zaczyna dawac o sobie znac wrrr...
piekne kwiaty ja mialam takie same jest ciezko je uchowac,mi sie to nie udalo:sorry2:wiem ze sa wieloroczne, mnie tez dziiaj pobolewa jajnik a juz z 2 miesiace mnie nie bolal teraz daje znak ze zyje:szok:

;-)witam :-)

my już w domku po żużlu :tak: wygraliśmy z zieloną górą :rofl2:

jajnik też mnie boli i podbrzusze a dziś jest 22dc z 30 o ile @ się nie spóźni albo niech się spóźni 9 miesięcy ;-):-D

hmmm wszystkie pouciekały :sorry2:

Tośka gdzie jesteś? :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się niedzielnie :-(

chyba mam angine :-( boli gardło przełykac nie mogę = masakraaaaaa
do tego @ taka jakby świniaka zarzynali :-(

Nie odzywałam się wczoraj i dzisiaj bo odpoczywałam :zawstydzona/y: dzisiaj spałam do 12 byłam nieprzytomna

Niech ta @@ się już skończy

aaaa i ważna sprawa podjeliśmy z W. decyzje że odkładamy staranka do lipca :tak: jak się nam uda wcześniej będzie super, ale tak starać się z mierzeniem tempki itp to od lipca :tak: musismy psychicznie odpocząć chyba od tego biegania po lekarzach i wogóle

a co tu słychać ciekawego są nowe fasolki

cześć dziewuszki :-)

cudna pogoda- byliśmy z Małżem na spacerasie z piesiolem, ale nam się futrzak wybiegał i przy okazji wykąpał, bo co chwila wbiegał do bajorka :-D

Gufi gratuluję- cudne 2 krechy.

Żabka uwielbiam azalie!!! ale nie miałam pojęcia, że można sobie kupić takie mniejsze w doniczce do domku. mamie na działkę kupowałam krzaczki już większe i myślałam, że tylko takie można kupić, skoro do ogrodów są. ja też sobie pooglądam w necie za ile i jakie są, to może też sobie zamówię :-)

buziole wszystkim- spadam zjeść jakąś kolacje i poleżeć z Małżem

a tak wogóle jeszcze dodam, że dziś wzięłam ostatnią tabletkę clo- ani razu nie miałam żadnych niepokojących objawów zwanych ubocznymi, a pracę jajników czułam jak nigdy- mam więc nadzieję że coś się tam dzieje :-) jutro na 14:15 jadę do ginki to mi podejrzy i się dowiem czy jest pęcherzyk i o ile jest to jakiej wielkości- może w tym cyklu będę wkońcu mieć owu. oby się jutro okazało że rośnie pęcherzyk. ciekawe też kiedy mi ustali kolejną wizytę, czy pęcherzyk pękł albo co- bo chyba musi to sprawdzić, bo jeżeli muszę brać clo na wzrost, to trzeba by zobaczyć czy on pęknie czy się jakaś torbiel np. nie zrobi. strasznie się cieszę na jutrzejszą wizytę- pojadę tam z ogromną nadzieją, obym się nie rozczarowała za bardzo. wkońcu to dopiero pierwsza kuracja z clo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się niedzielnie :-(

chyba mam angine :-( boli gardło przełykac nie mogę = masakraaaaaa
do tego @ taka jakby świniaka zarzynali :-(

Nie odzywałam się wczoraj i dzisiaj bo odpoczywałam :zawstydzona/y: dzisiaj spałam do 12 byłam nieprzytomna

Niech ta @@ się już skończy

aaaa i ważna sprawa podjeliśmy z W. decyzje że odkładamy staranka do lipca :tak: jak się nam uda wcześniej będzie super, ale tak starać się z mierzeniem tempki itp to od lipca :tak: musismy psychicznie odpocząć chyba od tego biegania po lekarzach i wogóle

a co tu słychać ciekawego są nowe fasolki

cześć Tośka

popieram Waszą decyzję z wyluzowaniem, my postanowiliśmy że będziemy się starać do lipca (do roku) a potem wrzucamy na luz bo też mam już dosyć tego biegania do gina na monitoring, faszerowania się tabsami etc.

wysoce prawdopodobne że mnie też rozłoży przeziębienie:-( już mam katar i boli mnie troszkę gardełko, więc w tym cyklu pewnie znowu d...a, boli mnie główka dzisiaj troszkę i spać mi się chce, nie mogę się obudzić przez cały dzień, a tak jest na przeziębienie :-(

cześć Tośka

popieram Waszą decyzję z wyluzowaniem, my postanowiliśmy że będziemy się starać do lipca (do roku) a potem wrzucamy na luz bo też mam już dosyć tego biegania do gina na monitoring, faszerowania się tabsami etc.

wysoce prawdopodobne że mnie też rozłoży przeziębienie:-( już mam katar i boli mnie troszkę gardełko, więc w tym cyklu pewnie znowu d...a, boli mnie główka dzisiaj troszkę i spać mi się chce, nie mogę się obudzić przez cały dzień, a tak jest na przeziębienie :-(

Hej :)

No my właśnie wczoraj zdecydwaliśmy że czas na odpoczynek i spontaniczne bzykanko ;-) a jak nam do lipca nie wyjdzie to wtedy będziemy dalej kombinować ;-) ze wspomagaczami i innymi

a jesteś przed czy po owu ??
ja jak coś próbuje zjeśc to mnie cofa :-( i gardło mega boli więc to pewnie angina

Hej :)

No my właśnie wczoraj zdecydwaliśmy że czas na odpoczynek i spontaniczne bzykanko ;-) a jak nam do lipca nie wyjdzie to wtedy będziemy dalej kombinować ;-) ze wspomagaczami i innymi

a jesteś przed czy po owu ??
ja jak coś próbuje zjeśc to mnie cofa :-( i gardło mega boli więc to pewnie angina

jestem po owu dziś 22dc z 30 jeszcze 8 dni (?) i może ... :baffled:jakoś jestem sceptycznie nastawiona:-(, choć mam małą nadzieję:tak: w tym cyklu była owu z lewego jajnika i jakoś tak mam do niego większe zaufanie bo zawsze go czuję:laugh2: a prawy tak średnio, więc przyjdzie mi teraz czekać 2 cykle na lewy :baffled: od przyszłego zaczynam brać clo a to podobno 3 m-ce i koniec więc wezmę 3 i zobaczymy jak nie uda się to wrzucamy na luz :sorry2:

reklama
jestem po owu dziś 22dc z 30 jeszcze 8 dni (?) i może ... :baffled:jakoś jestem sceptycznie nastawiona:-(, choć mam małą nadzieję:tak: w tym cyklu była owu z lewego jajnika i jakoś tak mam do niego większe zaufanie bo zawsze go czuję:laugh2: a prawy tak średnio, więc przyjdzie mi teraz czekać 2 cykle na lewy :baffled: od przyszłego zaczynam brać clo a to podobno 3 m-ce i koniec więc wezmę 3 i zobaczymy jak nie uda się to wrzucamy na luz :sorry2:

u Lenki przeziebieniem okazała się fasolka może u ciebie tez sobie wije gniazdko mały łobuz :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry