87zabka
Fanka BB :)
no argumentow niema bo zawsze jak zaczynam temat mieszkania i przeprowadzi to sie nieodzywa i jest zly i najczesciej idzie spackochana przerwa wynosiła jakieś 49 godzin a czemu pytasz?
Zabciu skarbie dlaczego On nie chce się przeprowadzić?w końcu byście się uwolnili od tej jędzy-teściowej...jakie On ma argumenty,żeby zostać? strasznie Ci wspólczuję kochana, wiem jak musisz się męczyć.moja dzisiaj też daje czadu i to do końca.jakby ją diabeł opętał.
Kurczę jakbyś otworzyła sobie na tym rynku coś własnego to byłoby bez kitu dobrze i pieniązków więcej to może M dałby się przekonać na przeprowadzkę? tylko Zabciu bądź ostrożna, dokładnie przemyśl ten biznes i przekalkuluj.ja trzymam kciuki żeby się udało&&&&&
nqajgorsze jest to ze ja niepracuje tylko on kiedys mowil ze sobie niedamy rady a ja wiem ze sobie damy ja mysle ze on jest zabardzo pod wplywem rodzicow i niechce sie wyprowadzic zeby niezostawic ich samych to wszystko jest beznadziejne bo jest suuper mezem i super ojcem i niechce tego nieszczyc ale jedyny problem to ten ze on niechce sie z tad wyniesc ale jak znajde prace i bede zarabiac to wtedy znajde mieszkanie i sie wyprowadze i dam mu do wyboru albo ja i mala albo mamunia i tatus ktorzy zawsze kierowali jego rzyciem mowili mu co ma robic wszystko oni mu zalatwiali nawet praktyki oni mu wybrali bo znajomi mieli cukierni niby tacy dobrzy znajomi byli a on teraz nienawidzi tej pracy a ci nibty znajomi(jego szefostwo) maja go za nic
jak narazie tu wytrzymoje ale tesciowa ostatnio ppo kolejnych wojnach chyba sie uspokoila bo widzi ze trzymam do niej dystans i niezbyt z nia gadam i proboje byc mila ale najczesciej jej to iewychodzi chyba maz jej nagadal ze ma sie uspokoic bo wtedy jemu zyc niedaje i sie muzale i wyzywam narazie najwazniejsze dla mnie to zajsc w ciaze zeby miec swoja kruszynke a jak juz sie urodzi to tesciowej jej niedam nawet potrzymac wiem ze to wredne co pisze ale tak mi za skore zalezli i tyle razy ze niedam im nawet popilnowac ani potzrymac malenstwa zeby nastepnego mi nierozpsuli

wypasione hahahahahaMiss,Kobieto! Co Ty najlepszego robisz??? Ślub? I to drugi z tym samym? Dziewczyno,przemyśl to! Koniec wolności,rozumiesz? Taaaakie ciacha Cię ominą,ło matko!
![]()
![]()
A tak poważnie teraz.
Wszystkiego co najwspanialsze na tej wspólnej autostradzie życia!
Aby wszystkie Wasze wspólne lata były tak cudowne,jak ten dzisiejszy dzień!
![]()
I jeszcze na "pocieszenie",hahaha.
![]()
o korcze kochana a mialysmy razem testowac a juz myslalam ze ci sie uda wkoncuWItam się sobotnio i z @@@@@@@@@ i z mega przeziębieniem :-(
nowy cykl zaczynamy :-(
miłego dnia

o holipa kobiety co jest grane same @ dzisiaji ja się dołączam do Tych pięknych życzeń
melduję się z rana z @ czyli Tośka znowu razem:-)
i dzisiaj jestem niańką siostrzeńca ale słodki z niego malec tak się śmieje i wcale nie chciał iść spać bo z moim synem dokazywali ale w końcu padł jak kamfora i śpi a ja szybciutko ogarnę domek przez ten czas

ja tez jestem grudniowa 16 grudziengrudniowe dzieckotak jak moj Filip! urodziłam 21go. jest strzelcem
niech dzidzia zdrowo rośnie!![]()

witam się
w tym miesiącu @ punktualnaw nocy mnie zalało.
zaczynam więc nowy cykl.

nastepna ????kurde czy tylko ja tu czekam jedyna na testowanie????mam nadzieje ze chociaz mnie @ oszczedzi boze czy niema juz nadziei czy teraz beda same @
Dzień Dobry,
Rece mi sie trzesa jak to pisze - przed chwila zrobilam test i MAM DWIE WYPASIONE KRESKI :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Jestem w szoku normalnie, bo ten cykl sobie odpuscilismy, nie bylo liczenia dni, a przytulalismy sie w calym cyklu tylko 3 razy!
Mialam wszystkie objawy jak na @, zreszta nawet dzis mam takie uczucie, ze @ zaraz przyjdzie. Tydzien temu w sobote bylismy na weselu, a poniewaz bylam na 100% pewna, ze nie jestem w ciazy, to pilam wodeczke i wino. I mam oczywiscie z tego powodu wyrzuty sumienia i stresa :-(
A to moj tescior:
ogromnje gratulacje wkoncu dobra wiadomosc kochana niemartw sie alkocholem na poczatku fasolka niebierze wszystkiego od nas tylko to co potrzebje i to co dobre

a ja sie witam wkoncu wczoraj mnie niebylo bo bylam na rynku z mezem iiiii..maz kupil mi 2 piekne azalie ktore upatrzylam sobie pierwszy raz widzialam tak piekne kwiaty donieczkowe jak zaraz znajde w necie zdjecia takich samych jak moje to wkleje
wiec chumorek lepszyale chyba w tm cyklu tez bedzie @ bo ostatnie pare dni jestem nerwowa i wczoraj i przedwczoraj mialam mega chec na frytki a maz zaprosil mnie na kebaba ale byl boski,jajnik przestal bolec troszke czuje podbrzusze ale syfy tez zaczely znikac z twarzy i od wczoraj mam mega pragnienie dzis juz chyba 3 litry wody wypilam i ciagle chce mi sie pic
ale wczoraj caly dzien bylam po za domem a wieczorem mialy byc fajowe przytulasy i dupa padlam jak much zanim maz zaczal cokolwiek dzialac 

posiedze teraz z wami bo musze poszukac jak sie opiekowac nowymi kwiatkami

w nocy mnie zalało. 

a prawy tak średnio, więc przyjdzie mi teraz czekać 2 cykle na lewy