reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

piekne kwiaty ja mialam takie same jest ciezko je uchowac,mi sie to nie udalo:sorry2:wiem ze sa wieloroczne, mnie tez dziiaj pobolewa jajnik a juz z 2 miesiace mnie nie bolal teraz daje znak ze zyje:szok:
no mnie ostatni przez 2-3 dni tak mocno bolal ze szok a co do kwiatkow to juz w necie o nich poczytalam wiec bede dbac zeby kwitly co roku :-)
;-)witam :-)

my już w domku po żużlu :tak: wygraliśmy z zieloną górą :rofl2:

jajnik też mnie boli i podbrzusze a dziś jest 22dc z 30 o ile @ się nie spóźni albo niech się spóźni 9 miesięcy ;-):-D
pewnie niech juz nieprzylazi ja mam termin @ w srode max piatek
Witam się niedzielnie :-(

chyba mam angine :-( boli gardło przełykac nie mogę = masakraaaaaa
do tego @ taka jakby świniaka zarzynali :-(

Nie odzywałam się wczoraj i dzisiaj bo odpoczywałam :zawstydzona/y: dzisiaj spałam do 12 byłam nieprzytomna

Niech ta @@ się już skończy

aaaa i ważna sprawa podjeliśmy z W. decyzje że odkładamy staranka do lipca :tak: jak się nam uda wcześniej będzie super, ale tak starać się z mierzeniem tempki itp to od lipca :tak: musismy psychicznie odpocząć chyba od tego biegania po lekarzach i wogóle

a co tu słychać ciekawego są nowe fasolki
ale seksik bedzie ? wyluzujcvie ostatnio widze ze wiele kobietek tutaj zachodzi wlasniew trakcie odpuszczenia sobie wiec i tobie tego zycze
cześć dziewuszki :-)

cudna pogoda- byliśmy z Małżem na spacerasie z piesiolem, ale nam się futrzak wybiegał i przy okazji wykąpał, bo co chwila wbiegał do bajorka :-D

Gufi gratuluję- cudne 2 krechy.

Żabka uwielbiam azalie!!! ale nie miałam pojęcia, że można sobie kupić takie mniejsze w doniczce do domku. mamie na działkę kupowałam krzaczki już większe i myślałam, że tylko takie można kupić, skoro do ogrodów są. ja też sobie pooglądam w necie za ile i jakie są, to może też sobie zamówię :-)

buziole wszystkim- spadam zjeść jakąś kolacje i poleżeć z Małżem

a tak wogóle jeszcze dodam, że dziś wzięłam ostatnią tabletkę clo- ani razu nie miałam żadnych niepokojących objawów zwanych ubocznymi, a pracę jajników czułam jak nigdy- mam więc nadzieję że coś się tam dzieje :-) jutro na 14:15 jadę do ginki to mi podejrzy i się dowiem czy jest pęcherzyk i o ile jest to jakiej wielkości- może w tym cyklu będę wkońcu mieć owu. oby się jutro okazało że rośnie pęcherzyk. ciekawe też kiedy mi ustali kolejną wizytę, czy pęcherzyk pękł albo co- bo chyba musi to sprawdzić, bo jeżeli muszę brać clo na wzrost, to trzeba by zobaczyć czy on pęknie czy się jakaś torbiel np. nie zrobi. strasznie się cieszę na jutrzejszą wizytę- pojadę tam z ogromną nadzieją, obym się nie rozczarowała za bardzo. wkońcu to dopiero pierwsza kuracja z clo.
no mi maz kupil na ryknu jak wczoraj bylismy jak je dojrzalam to sie w nich zakochalam :-D a ja niewiedzialm ze sa do ogrodu takie azalie hihihi ale wyczytalam ze sa doniczkowe i do domu i takie durze do ogrodu

reklama
u Lenki przeziebieniem okazała się fasolka może u ciebie tez sobie wije gniazdko mały łobuz :-)

oby się tak okazało ... ;-), a jeśli nie to będę miała na co zwalić brak fasolki w tym cyklu ... :-D ... na przeziębienie i już :laugh2:

;-)idę się wykąpać i do łóżeczka bo jutro rano trzeba wstać a dziś jestem jak z krzyża zdjęta, wszystko mnie boli, cyba jakiś wirus się przykula :-(

do jutra kochane ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
;-)idę się wykąpać i do łóżeczka bo jutro rano trzeba wstać a dziś jestem jak z krzyża zdjęta, wszystko mnie boli, cyba jakiś wirus się przykula :-(

do jutra kochane ;-)
Ja tez jestem dzisiaj padnieta... Bylismy na dzialce posprzatac przed sezonem, a czuje sie jakbym pol hektara przekopala;-)
Mam nadzieje, ze weekend majowy bedzie cieplutki to sobie pojedziemy na dzialeczke, nad jeziorko...:sorry2:

widze ze nikt ze mna nieposiedzi bo wszystkie wymiekaja hehehehe :-D to ja sobie dzis po necie pbuszuje :-)
ja bym posiedziała ale naczytałam się o skutkach ubocznych tych leków co od jutra mam brać że chyba sie położę i postaram się o tym nie myśleć wcale
ach ciężkie życie staraczek jest
zmykam żabko dobranoc

Ostatnia edycja:
ja bym posiedziała ale naczytałam się o skutkach ubocznych tych leków co od jutra mam brać że chyba sie położę i postaram się o tym nie myśleć wcale
ach ciężkie życie staraczek jest
zmykam żabko dobranoc
kochana to po co czytasz takie rzeczy ??ja czytam o moich nowych kwiatkach jak je pielegnowac teraz bede miala duzo zajec to moze szybciej zafasolkuje jak niebede o tym myslec bo pochlonie mnie gra na gitarze,dbanie o roslinki,zajmowanie sie mala ,rynki i toco na codzien gotowanie i sprzatanie :-)

ok kochane toja tez juz wymiekam i ide spac bo rano trzeba wstac i mlodado przedszkola zaprowadzic :-) dobranoc wszystkim

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i ja się witam :-)

głodna jestem jak wilk. normalnie nie pamiętam kiedy mi z rana w brzuchu burczało. a w dodatku ja zawsze jak mam pusty brzuszek i mi w nim burczy, to kicham- i nie wiem dlaczego ;-)

witam się więc kichająco- idę zrobić sobie kawusię i kanapkę jakąś.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry