87zabka
Fanka BB :)
no mnie ostatni przez 2-3 dni tak mocno bolal ze szok a co do kwiatkow to juz w necie o nich poczytalam wiec bede dbac zeby kwitly co roku :-)piekne kwiaty ja mialam takie same jest ciezko je uchowac,mi sie to nie udalowiem ze sa wieloroczne, mnie tez dziiaj pobolewa jajnik a juz z 2 miesiace mnie nie bolal teraz daje znak ze zyje
![]()
pewnie niech juz nieprzylazi ja mam termin @ w srode max piatek;-)witam :-)
my już w domku po żużluwygraliśmy z zieloną górą
jajnik też mnie boli i podbrzusze a dziś jest 22dc z 30 o ile @ się nie spóźni albo niech się spóźni 9 miesięcy ;-)![]()
ale seksik bedzie ? wyluzujcvie ostatnio widze ze wiele kobietek tutaj zachodzi wlasniew trakcie odpuszczenia sobie wiec i tobie tego zyczeWitam się niedzielnie :-(
chyba mam angine :-( boli gardło przełykac nie mogę = masakraaaaaa
do tego @ taka jakby świniaka zarzynali :-(
Nie odzywałam się wczoraj i dzisiaj bo odpoczywałamdzisiaj spałam do 12 byłam nieprzytomna
Niech ta @@ się już skończy
aaaa i ważna sprawa podjeliśmy z W. decyzje że odkładamy staranka do lipcajak się nam uda wcześniej będzie super, ale tak starać się z mierzeniem tempki itp to od lipca
musismy psychicznie odpocząć chyba od tego biegania po lekarzach i wogóle
a co tu słychać ciekawego są nowe fasolki
no mi maz kupil na ryknu jak wczoraj bylismy jak je dojrzalam to sie w nich zakochalamcześć dziewuszki :-)
cudna pogoda- byliśmy z Małżem na spacerasie z piesiolem, ale nam się futrzak wybiegał i przy okazji wykąpał, bo co chwila wbiegał do bajorka
Gufi gratuluję- cudne 2 krechy.
Żabka uwielbiam azalie!!! ale nie miałam pojęcia, że można sobie kupić takie mniejsze w doniczce do domku. mamie na działkę kupowałam krzaczki już większe i myślałam, że tylko takie można kupić, skoro do ogrodów są. ja też sobie pooglądam w necie za ile i jakie są, to może też sobie zamówię :-)
buziole wszystkim- spadam zjeść jakąś kolacje i poleżeć z Małżem
a tak wogóle jeszcze dodam, że dziś wzięłam ostatnią tabletkę clo- ani razu nie miałam żadnych niepokojących objawów zwanych ubocznymi, a pracę jajników czułam jak nigdy- mam więc nadzieję że coś się tam dzieje :-) jutro na 14:15 jadę do ginki to mi podejrzy i się dowiem czy jest pęcherzyk i o ile jest to jakiej wielkości- może w tym cyklu będę wkońcu mieć owu. oby się jutro okazało że rośnie pęcherzyk. ciekawe też kiedy mi ustali kolejną wizytę, czy pęcherzyk pękł albo co- bo chyba musi to sprawdzić, bo jeżeli muszę brać clo na wzrost, to trzeba by zobaczyć czy on pęknie czy się jakaś torbiel np. nie zrobi. strasznie się cieszę na jutrzejszą wizytę- pojadę tam z ogromną nadzieją, obym się nie rozczarowała za bardzo. wkońcu to dopiero pierwsza kuracja z clo.
a ja niewiedzialm ze sa do ogrodu takie azalie hihihi ale wyczytalam ze sa doniczkowe i do domu i takie durze do ogrodu
wiem ze sa wieloroczne, mnie tez dziiaj pobolewa jajnik a juz z 2 miesiace mnie nie bolal teraz daje znak ze zyje
wygraliśmy z zieloną górą 
dzisiaj spałam do 12 byłam nieprzytomna