reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tak sobie patrze na ff i czytam co mi wypisuje.po pierwsze obliczyl ze jesli udalo mi sie zajsc w ciaze to data porodu wychodzi na 30 kwietnia ha ha.oczywiscie to sa wyliczenia i nawet jak sie udalo to moze to byc wczesniej lub pozniej ale jestem na granicy kwiatnia i maja:)
poza tym istnieje tam cos takiego jak "wczesne oznaki ciazy" i on daje punkty.im wiecej tym niby wieksza szansa ze sie udalo.z ciekawosci zobaczylam i mam 40 pnktow!Dla porownania w ubieglym cyklu mialam caly czas w granicach 6 czy 7 punktow.Nie wiem na czym on sto opiera bo dopiero pare dni po owu...

N gdyby owu była wczoraj to by znaczyło, ze nic sie nie przestawiło. Powinna być w 14dc tylko zasugerowałam się tym bólem jajnika i myślałam, że owu ię przesunęła i była w 12dc. My w zasadzie nie celujemy w owu bo zaczęliśmy przytulanki już w 8dc. Wyjątkowo w tym cyklu nie bardzo przywiazuję wagę to tego wszystkiego. mam tylko nadzieję, ze owu była lub będzie bo inaczej to wszystkie staranka na nic. Ale czas pokaże. Dowiem się za 2 dni czy owu była. Dziś był dosyć ładny skok wiec tempka wskazuje na to, ze owu jednak była wczoraj...
eijf a Ty masz wakacje i powinnaś sie wysypiać:) będę tęsknić za Tobą:( Ale wypocznij sobie i abyś wróciła do nas z dobrymi wieściami:) Życzę Ci tego z całego serca:)

A co do przytulanek to były w 8,10,12 i 13dc. Myślicie, ze starczy jeśli owu była w 14dc?
jesli owu byla w 14 to na pewno.przeciez robiliscie to najblizej dzien przed.choc z drugiej strony gwarancji nie masz bo ja tak mialam we wszystkich cyklach ze udawalo mi sie w dzien przed ale nigdy w sama owu.dopiero tym razem.zreszta teraz odwrotnie ;na dzien przed nie a w owu tak (i 2 dni przed oraz po owu tez).nie ma na to przepisu.jak wiadomo plemniki moga zyc do 5 dni (ale trudno w to uwierzyc) a komorka jajowa jest zdolna do zaplodnienia 24 godz

N gdyby owu była wczoraj to by znaczyło, ze nic sie nie przestawiło. Powinna być w 14dc tylko zasugerowałam się tym bólem jajnika i myślałam, że owu ię przesunęła i była w 12dc. My w zasadzie nie celujemy w owu bo zaczęliśmy przytulanki już w 8dc. Wyjątkowo w tym cyklu nie bardzo przywiazuję wagę to tego wszystkiego. mam tylko nadzieję, ze owu była lub będzie bo inaczej to wszystkie staranka na nic. Ale czas pokaże. Dowiem się za 2 dni czy owu była. Dziś był dosyć ładny skok wiec tempka wskazuje na to, ze owu jednak była wczoraj...
eijf a Ty masz wakacje i powinnaś sie wysypiać:) będę tęsknić za Tobą:( Ale wypocznij sobie i abyś wróciła do nas z dobrymi wieściami:) Życzę Ci tego z całego serca:)
ja to w tym cyklu nie za bardzo moglam nie nawet przylozyc bo u mnie bardzo szybko sie pojawila.a co do spania to na wakacjach czy w dniach wolnych nie jest dla mnie najwazniejsze by dlugo spac ale to by wstac kiedy samej bedzie mi sie chcialo.kiedy moj organizm bedzie gotowy:)

My w poprzednim cyklu przytulaliśmy sie wdniu owu i nic z tego nie wyszło... Poczekamy zobaczymy...Co ma byc to bedzie. Jakos się nie nastawiam...Szkoda tylko, ze urlop zaczynam dopiero 28.08... To juz będzie po terminie @... Łatwiej byłoby mi o tym nie mysleć gdybym była na wakacjach a wyjeżdżamy dopiero 27.08. wieczorem...

hej!
widzę,że rozmowa od samego rana:-) ja niestety zmykam zaraz do pracy..
chyba mmm wystraszyła się nas hehe bo coś jej nie ma od wczoraj, kobieto wracaj tu szybko!!:-)

u mnie znowu 36.1 , ff dało mi zielone światło nie bardzo wiem co to znaczy, ale myślę że mogę już się przytulać z mężem polując na owu tak? pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry