wisienka_83
mamuśka:)
A co do przytulanek to były w 8,10,12 i 13dc. Myślicie, ze starczy jeśli owu była w 14dc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jesli owu byla w 14 to na pewno.przeciez robiliscie to najblizej dzien przed.choc z drugiej strony gwarancji nie masz bo ja tak mialam we wszystkich cyklach ze udawalo mi sie w dzien przed ale nigdy w sama owu.dopiero tym razem.zreszta teraz odwrotnie ;na dzien przed nie a w owu tak (i 2 dni przed oraz po owu tez).nie ma na to przepisu.jak wiadomo plemniki moga zyc do 5 dni (ale trudno w to uwierzyc) a komorka jajowa jest zdolna do zaplodnienia 24 godzA co do przytulanek to były w 8,10,12 i 13dc. Myślicie, ze starczy jeśli owu była w 14dc?
ja to w tym cyklu nie za bardzo moglam nie nawet przylozyc bo u mnie bardzo szybko sie pojawila.a co do spania to na wakacjach czy w dniach wolnych nie jest dla mnie najwazniejsze by dlugo spac ale to by wstac kiedy samej bedzie mi sie chcialo.kiedy moj organizm bedzie gotowyN gdyby owu była wczoraj to by znaczyło, ze nic sie nie przestawiło. Powinna być w 14dc tylko zasugerowałam się tym bólem jajnika i myślałam, że owu ię przesunęła i była w 12dc. My w zasadzie nie celujemy w owu bo zaczęliśmy przytulanki już w 8dc. Wyjątkowo w tym cyklu nie bardzo przywiazuję wagę to tego wszystkiego. mam tylko nadzieję, ze owu była lub będzie bo inaczej to wszystkie staranka na nic. Ale czas pokaże. Dowiem się za 2 dni czy owu była. Dziś był dosyć ładny skok wiec tempka wskazuje na to, ze owu jednak była wczoraj...
eijf a Ty masz wakacje i powinnaś sie wysypiaćbędę tęsknić za Tobą
Ale wypocznij sobie i abyś wróciła do nas z dobrymi wieściami
Życzę Ci tego z całego serca
![]()
mogę i nie:-) jeszcze się nie pogodziliśmymartilla ff chyba pokazuje Ci, ze zaczynają sie dni płodne. A z mężem to cały czas mozesz się przytulaćMiłego dnia
![]()
ale nic tam zobaczę co będzie po pracy