reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

OK dziewczyny uciekam spać
Jutro zycze Wam milej niedzieli
Nie wiem czy uda mi sie jutro zajrzec bo z M mamy swoje święto :)
I 3mam mocno za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& babolki

reklama
witam sie niedzielnie z kawką
erba udanego i miłego swięta :-D
żabka moja teściowa zawsze twierdzi że chłopcy się lepiej chowają no ale co ona ma mówić jak ma 5 chłopców i 1 dziewczynę
scully wypoczywaj cudnie
u mnie na noc od tego weekendu jest szwagierka z tym małym 3miesięczmym synkiem no cudo nie z tej ziemii a on w ogóle taki cudny bo ciągle sie uśmiecha ach więc wiem zabka co czujesz na widok Sebusia
wykochałam maluszka już nie raz :sorry2: i pewnie juz będzie miał awersję do cioci i jak mnie bedzie widział będzie płakał:blink:
miłej niedzieli
batonik nie leń się wstań z kawką!!!!
maćku nie chrap już :-p

Witam się niedzielnie

my wczoraj byliśmy u bratanka mojego W. który ma 4 miesiące :-) wyprzytulałam go za wszystkie czasy więc dokładnie wiem co czujesz lopciu :-)

straszna ciszu tu dzisiaj - batonik pewnie słodko śpi

witam sie i ja
zazdroszcze przytulania malych bobasow :)
moj tescior wyszedl dzis jednoznacznie negatywnie i coraz wiecej objawow przychodzacej malpy. osz to!
No nic. nie uda sie za 15 razem to moze za 16? ;-) w takim razie P. czeka wkrotce badanie zdolnosci armii.
ide sie myc, zrobic jajecznice a potem zmykam nad jezioro, trzeba korzystac ze slonca poki jest!
maćku - a Ty juz lada dzien testujesz, z tego co pamietam?
sciskam na placek!

straszna ciszu tu dzisiaj - batonik pewnie słodko śpi

... no nie już mam łatkę przyczepioną - śpioch :-D ...

byłam już tu rano ale cisza i spokój to mówię sobie nie będę budzić Babolków niech w niedzielę pośpią troszku ;-):tak:

a teraz spokojnie zapraszam na ...

bez

My wczoraj z R spędziliśmy miły wieczór na deptaku w Toruniu ... wcinaliśmy lody i piliśmy koktajl owocowy ze znajomymi ;-) wczoraj miałam dzień lofra ... prawie cały poza domem :-D a dziś rano troszkę nóżki bolały :zawstydzona/y:

Dzien dobry!:-)
witam sie niedzielnie z kawką
maćku nie chrap już :-p
Skad wiedzialas?:zawstydzona/y:
Wczoaraj bylismy na imprezie w takim sredniowiecznym zameczku (super klimatyczne miejsce) to dzisiaj musialam odespac:tak:

witam sie i ja

moj tescior wyszedl dzis jednoznacznie negatywnie i coraz wiecej objawow przychodzacej malpy. osz to!
No nic. nie uda sie za 15 razem to moze za 16? ;-)
maćku - a Ty juz lada dzien testujesz, z tego co pamietam?
sciskam na placek!
No masz racje - kiedys na pewno sie uda:tak:
Ja raczej nie bede testowac w tym cyklu:no: Dzisiaj mi chyba tempka spadla (nie moerze jej dokladnie tak jak powinnam, ale jednak jest nizsza).

macku wiedziałam bo już sie znamy jak "łyse konie" i wiem ze w sobotę taka jak była ładna wczoraj to gdzieś balowałaś
zresztą ja też wczoraj mialam grilla i pewno szwagrów z rodzinami i jeszcze znajomi byli wiec bardzo wesoło było
z tempką przykro mi:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry