87zabka
Fanka BB :)
no ale cos mi sie wydaje ze gin bedzie sie trzymal terminu ktory jakos sam wyliczyl czlyli 1 stycznia lub 11 styczniaelloolll kochane babolki![]()
Myszko no dopadly mnie szybko , bo juz 3 tydzien leci i wiesz w ten piatek co powtarzalam testa tez mnie tak mdlilo i to przewazylo ze tak powiemLiczac od OM to juz 7 tydzien sie zaczal wczoraj
Batonik zleci szybko to jutrzejszej wizyty , ja tez jutro ide
Zabko wiesz terminy to podaja chyba z 3 wg OM, wg usg, wg ruchow takze soko wyluzuj wazne zeby dzicia zdrowa byla , i ona juz wie kiedy ma sie urodzić
Macku wyjechala nawet nie powiedziala gdzie tak cichaczem sie ulotniła![]()
Lopciu Tośku mocno &&&&&&&&&&&
Miłego dzionka![]()
no wedlug OM to termin mialabym na 24 grudnia hahah wiec juz calkowicie hardkor ale to wszystko przez te moje dlugie cykle no nic bede sie matrtwic pod koniec grudnia i na poczatku stycznia hihihihihiŻabko wiesz to jest ich psi obowiązek zrobić Ci porządnie to usg więc niech łaski nie robią.
Oczywiście nie ma co iść z takim nastawieniem, a raczej trzeba ich zagadnąć miło i uprzejmie...ale jakby coś nosem kręcił to myślę że możesz się tez przygotować i wypytywać o wszystko co istotne na tym badaniu.
Co do terminu to już się kiedyś nt temat wypowiadałam...liczy się termin wg OM...ten wg USG informuje nas o tym czy dzidzia jest większa czy mniejsza, w sensie że np rozmiarami może pasować do 22tc ale wiekowo ma 21tc. I to jest niezmienne.
Batonik to ile teraz zostało ?!?
Będzie dobrze dziewczyny, nie denerwujcie się!
Ja tu z Kluskiem trzymam kciuki żeby Wasze maleństwa nóżki rozłożyły!
Mój Szymon to taki bezwstydnik że od razu pierwsze co widać na monitorze to klejnoty.
to idz do gina a najlepiej jeszcze jutro powtorz z rana test moze wyjdzie wyrazniejszyczesc dziewczyny,
nie mialam wczoraj czasu zagladac. zaraz postaram sie was nadrobic.
u mnie lekka panika. zrobilam test... i jest na nim blada druga krecha ale... pol godziny pozniej @ zaczela sie czaic... niesmiale bardzo ale cieknie. nie bardzo wiem co mam o tym myslec.
moze pojsc do apteki, zeby ktos profesjonalnym okiem oprocz mnie na te bladosc zerknal? napomnkne wam tylko, ze jest tak blada, ze golym okiem ja widzimy i siostra i ja.
najchetniej poszlabym na bete ale tu trzeba miec skierowanie do laboratorium, tak od reki nie zrobia
i co teraz?
![]()
no to niezle moj to zawsze ze wszystkiego sie smieje i ze wszystkiego robi parodie wiec kompletnie sobie niewyobrazam jak sie zachowa podczas porodu jesli bedzie snMoj mwzul to totalny pamnikarz jak w walentynki zadzwonilam do niego w nocy ze do szpitala musimy jechac bo oddychac nie moge to prawie zawalu dostal jak wpalismy do ip to prawie pielegniarke pobil bo mnie bolaly nerki a ta nie wiedziala co mi dac. Po kolku tygodniach okazalo sie ze w cizy juz bylam wiec tym bardziej sie wsciekl ze nikt mi testa nie zrobil. Juz sie boje pomyslec co bedzie jak bede rodzila to chyba on a nie ja wyladuje na intensywnej terapji hahah i jak on mnie do szpitala dowiezie chyba z 200km/godzine bedzie jechal hahah
a testu nierobilas????hej witam was serdecznie co nowego? ja juz 3 dzien bez@ wczoraj mnie bolalo bylam przekonana ze juz mam polecialam do lazienki a tu ani kropli dzisiaj nic cicha woda,,,tempka nie spada,,,co oadzicie???ale poczekam jeszcze pare dni poniewaz zdazylo mi sie ostatnio ze co 37 dzien wiec czekam do niedzieli co sie zdazy,,,