• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

To super, że nie macie ciśnienia... Trafiliście do dobrego specjalisty to na pewno pomoże, a jak wiadomo nie od razu wszystko się dostaje.

No właśnie te korki...ehh...ja czasami szybciej z Wrocławia do Krakowa dojechałam niż później się przez sam Kraków przekopałam...

Leci ten czas jak szalony... teoretycznie za 8tyg ciąża już będzie donoszona i Szymek może się wykluwać :-) ehh im bliżej tym wydaje mi się że ja nie zdążę z niczym.
Ale jakoś po mału pchamy sprawy organizacyjne do przodu. Czekam tylko na pomalowanie pokoju i wtedy ruszam z praniem małych ubranek.

reklama
3 h 0 min

Witam porannie moje Kochane Babolki ;-) latam od rana jak nakręcona po prostu mam takiego powera :-D

trzymam &&&&&&&&&&& za nas wszystkie ;-)

... z/w bo R na śniadanko woła :-)

To super, że nie macie ciśnienia... Trafiliście do dobrego specjalisty to na pewno pomoże, a jak wiadomo nie od razu wszystko się dostaje.

No właśnie te korki...ehh...ja czasami szybciej z Wrocławia do Krakowa dojechałam niż później się przez sam Kraków przekopałam...

Leci ten czas jak szalony... teoretycznie za 8tyg ciąża już będzie donoszona i Szymek może się wykluwać :-) ehh im bliżej tym wydaje mi się że ja nie zdążę z niczym.
Ale jakoś po mału pchamy sprawy organizacyjne do przodu. Czekam tylko na pomalowanie pokoju i wtedy ruszam z praniem małych ubranek.

pomalutku zdążysz ze wszystkim - najważniejsze żeby wszystko kupić wcześniej a pozniej pozostaje kwestia poukładania i zorganizowania maluszkowego pokoju :) a to przyjemnosc
nam jak uda sie zajsc w ciaze to praktycznie wszystkie rzeczy takie jak wozek, fotelik lozeczko dostaniemy od mojej przyjaciolki po jej corce - ubranka tez ma - no i po bratkanku W. moja tesciowa odklada wszystko wiec wieszkosc rzeczy bedziemy mieli :) zostaną nam drobiazgi do kupienia ;-)

Batonik Ty pamiętaj że od razu po wizycie masz dać szybko znać!!!
Bo normalne mam też dzisiaj trochę rzeczy do załatwienia a póki nie dasz znać to ja się nie zbiorę :-)

Tosia dla Szymka to ja już prawie wszystko mam...od 8tc kupuję :-D :-D :-D łacznie z wózkiem i łóżeczkiem. Tylko czekam na to malowanie.
Natomiast dla siebie nie mam nic i wiem że muszę się tym szybko zająć, bo już mi mama nie daje spokoju...i dla własnego komfortu psychicznego wolałabym mieć już koszule kupione coby później w razie nagłej potrzeby W nie musiał mi wybierać, bo jakoś nie zdziwiłoby jakby mi do szpitala satynowe koszulki podrzucił :-D

Ostatnia edycja:
Bo normalne mam też dzisiaj trochę rzeczy do załatwienia a póki nie dasz znać to ja się nie zbiorę :-)

... postaram się najszybciej jak to będzie możliwe dać znać :tak:... nie wiem czy będę pierwsza czy ktoś jeszcze tez nie będzie miał usg dzisiaj :sorry2: ...

... Myszka stawiasz dziś kawę ??? ... bo mi się łapki trzęsą :D

Tosia dla Szymka to ja już prawie wszystko mam...od 8tc kupuję :-D :-D :-D łacznie z wózkiem i łóżeczkiem. Tylko czekam na to malowanie.
Natomiast dla siebie nie mam nic i wiem że muszę się tym szybko zająć, bo już mi mama nie daje spokoju...i dla własnego komfortu psychicznego wolałabym mieć już koszule kupione coby później w razie nagłej potrzeby W nie musiał mi wybierać, bo jakoś nie zdziwiłoby jakby mi do szpitala satynowe koszulki podrzucił :-D

no tak babka do szpitala musi zabrac taka sama torbe jak maluszek :)

Batonik
- trzymam kciuki :) w końcu chciałybyśmy dowiedzieć się kto się w środku ;p

Kto rano wstaje ten pije kawe :-D :-D :-D
My już jesteśmy z Tosią po :-) a Ty sobie dzisiaj odpuść bo pewnie adrenaliny Ci nie brakuje!

heheh no nie ma co ukrywać my już po kawusi ;-)
Batonik nie pij kawy bo nie usiedzisz na usg :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry