reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Scully mam 29dniowe cykle.

to mocno trzymam kciukaski przez te 9 dni i potem przez kolejne 8 m-cy ;-)

No wlasnie to mialam na mysli - czy jest to cos nowego, czy tez moze zwiastowac @... Ale mimo to trzymam kciuki :tak:(bo pomimo zaprzestania staranek nie zabieczacie sie?:sorry2:)

przyznaj się na ile dc :-p no, no :tak: zapomniałam wcześniej napisać, że suwaczek códowny :tak: mini hipcio :-D

reklama
Żabko co do && to już zaciskamy bardzo mocno :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&, a co do ciśnienia to ginek dał po pupie :-D mówił że mam kawkę wypić, ale ja nie mogę znieść zapachu :-( zadzwoniłam po mamę żeby mnie odebrała bo nie chciał mnie wypuścić :zawstydzona/y: ale ogólnie mimo niskiego ciśnienia ja się dobrze czuję :tak:

... i niestety mój R tak się tym przejął że już goni do łóżeczka :D

Buziaki do juterka

dzień dobry

Moja corcia tez zadowolona ze szkoly mowi ze dzieciaki si , szkola bosko wyposazona nauczyciele super:szok: mam nadzieje iz taka opinia juz zostanie :-D
No to tyle w malym skrocie:-)

Miłego popoludnia

A Macku co do grila to polecam ja mam :) zima rewelacja , a cena zalezy od marki ale tak na dobrego to z 300 trzeba liczyc
Fajnie, ze corci sie szkola podoba. Ale tak jak mowisz - oby jej nie przeszlo:-D

Nakrecilam sie na tego grilla... W "moim" sklepie agd daja "na zeszyt", wiec moze jutro zaszaleje:sorry2:

kobietki prosze was znowu o kciuki za mnie na jutro o 16:30 mamnadzieje ze wkoncu sie uda dowiedziec kto tam siedzi
Trzymamy!:tak:

To za mnie tez poprosze - jutro ide sprawdzic, czy pecherzyk urosl...:tak:

przyznaj się na ile dc :-p no, no :tak: zapomniałam wcześniej napisać, że suwaczek códowny :tak: mini hipcio :-D
Dzieks;-)

Chyb a mnie nie zrozumialas - napisalam to do Kingi:tak:

Żabko co do && to już zaciskamy bardzo mocno :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&, a co do ciśnienia to ginek dał po pupie :-D mówił że mam kawkę wypić, ale ja nie mogę znieść zapachu :-( zadzwoniłam po mamę żeby mnie odebrała bo nie chciał mnie wypuścić :zawstydzona/y: ale ogólnie mimo niskiego ciśnienia ja się dobrze czuję :tak:

... i niestety mój R tak się tym przejął że już goni do łóżeczka :D

Buziaki do juterka
na niskie cisnienie to ci moge podeslac moja corcie odrazu ci podskoczy wystarczy 1 dzienz nia i cisnienie masz wyregolowane bez kaw hihihihihihi ja dosc dlugo mialam nadcisnienie bo po 160 i po 180 ale teraz na szczescie jest ok przynajmniej jak mierze u pooznej bo w domu przestalam mierzyc
Fajnie, ze corci sie szkola podoba. Ale tak jak mowisz - oby jej nie przeszlo:-D

Nakrecilam sie na tego grilla... W "moim" sklepie agd daja "na zeszyt", wiec moze jutro zaszaleje:sorry2:

Trzymamy!:tak:

To za mnie tez poprosze - jutro ide sprawdzic, czy pecherzyk urosl...:tak:

Dzieks;-)

Chyb a mnie nie zrozumialas - napisalam to do Kingi:tak:
bede trzymac a o ktorej godzinie za ciebie trzymac??? :-)

witajcie , dawno mnie tu nie było , u mnie staranka o drugą dzidzie oby sie wreszcie udało :-)
a co u was dziewczyny , żabko jak sie czujesz???
aldi, klaudusia, i reszta dziewczyn jak sie czyjecie co u was
pozdrawiam was cieplutko
życzę owocnych staranek;-);-);-);-);-):-D:tak::tak::tak::tak::tak:
ticker.php

witajcie , dawno mnie tu nie było , u mnie staranka o drugą dzidzie oby sie wreszcie udało :-)
a co u was dziewczyny , żabko jak sie czujesz???
aldi, klaudusia, i reszta dziewczyn jak sie czyjecie co u was
pozdrawiam was cieplutko
życzę owocnych staranek;-);-);-);-);-):-D:tak::tak::tak::tak::tak:
ticker.php
czuje sie dobrze ostatnio ma jakies gorsze dni slabo mi i wogole ale daje rade z corka niemialam takich rewelacji ale dla dzidzi wszystko jestem duza i zniose duzo :-)
Wizyte mam o 15.15:tak:

Ponoc ten facet nie nalezy do przyjemnych, ale czego sie nie zrobi dla fasolki...
no to ja bede w drodze dogina wiec bede trzymac kciukasy :-) mam nadzieje ze bedzie oki na podgladzie

ja kobietkispadam spac bo jak znow bede musiala wstac o 3;30 i gotowac mezusiowi szalwie do plukania ust po wyrwanym zebie to w dzien bede nieprzytomna dobranoc :-*

Dzień dobry!!!

A co tutaj dzisiaj takie pustki ?!?
Nie ma nawet z kim kawki wypić.

Tosia robiłaś tą betę ?

Żabko &&& za wizytę...mam nadzieje że poznasz dzisiaj kto się w brzuszku zadomowił.

Batonik a Ty gdzie?

Pozdrawiam Was wszystkie!

Dzień dobry!!!

A co tutaj dzisiaj takie pustki ?!?
Nie ma nawet z kim kawki wypić.

Tosia robiłaś tą betę ?

Żabko &&& za wizytę...mam nadzieje że poznasz dzisiaj kto się w brzuszku zadomowił.

Batonik a Ty gdzie?

Pozdrawiam Was wszystkie!

Witam się ....

@@@@@ pełną parą - jednak moje przeczucia się sprawdziły :-(

Miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry