reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-) Witam czwartkowo ;-)

... zapraszam na cieplutką kawusię wszystkie śpioszki:tak: ... a na 10:00 uciekam do gina :-)

bez

... wczoraj po raz pierwszy mój R dostał kopala w ucho od swojej córeczki :tak::-D

reklama
Jestem z kawka na chwilke! A potem - do pracy rodacy...:-(

Udanej wizyty zycze:tak:

... witaj Maćku ;-) ... znowu będę musiała zapamiętać który dzień u Ciebie wolniejszy bo poprzednio to wtorek był wolny no nie ;-) a teraz 5 dni w tygodniu niestety :-( ale zleci jak nie wiem co i znowu będą wakacje :tak:

... co do dzisiejszej wizyty to pewnie skończy się tylko na samolocie w końcu tydzień temu było usg :zawstydzona/y: ale coś gin wspominał o dokładnym badaniu serduszka za tydzień lub za 3 więc szansa jest :tak::-D

na też wpadłam na kawkę
witaj batonik i maćku u mnie dzisiaj juz brzuch boli więc przylezie szybciej tak mnie strasznie muli że chce mi sie płakać z żalu
znowu nic.... ach chyba mój taki los niestety:(

batonik &&&&&&&&&&& za wizytę skąd wiesz może jednak omyłkowo zrobi usg?:) i znowu zobaczysz swoją niunię:)

macku powodzenia z dietką:)
Mysza masz rację przed wypłata miesiąc jest długi że szok:szok:

Ostatnia edycja:
toska ale na betke idzies??trzymam kciukasy

oj wraca wraca cos o tym wiem ;-)

dzieki za przepis skorzystam z niego ze szwagierka :-)

wam tez niedlugo sowaaczki poleca :-)

ja tez miesiac przed zaciazeniem smignelam sobie dietke :-) wiec moze na cibie tez zadziala fasolkowo ;-)
bo ty ilopopto macie zlote serduszka a lopop to wszystkim pomaga zlota kobieta i fasolka sie jej nalezy za to serduszko

to zastosoj wirujace bioderka tak jak mi radzilas hahahahahahaha

osz ty babo gin ci kazalzrobic bete to lekarza trzeba sie sluchac my tu wszystkie czekamy na twoja piatkowa betke ewentualnie poniedzialkowa ;-)

Kochana zasrosuje wszystko co sie da hahaha byle by powiedzial ze napewno dziewczynka
dzis jestem z synkiem w domciu bo mial w nocy goraczke 39 cale czerwone gardlo i ledwie co przelyka cokolwiek biedactwo

zabka ja nie pomagam żeby być w ciązy ja po prostu czuje taką potrzebę serca:):)
my niedługo ze scully fundację założymy:):):)

:tak:

:-) Witam czwartkowo ;-)
... zapraszam na cieplutką kawusię wszystkie śpioszki:tak: ... a na 10:00 uciekam do gina :-)
... wczoraj po raz pierwszy mój R dostał kopala w ucho od swojej córeczki :tak::-D

:-D to się zdziwił :-D napisz co po wizycie ;-)

witaj batonik i maćku u mnie dzisiaj juz brzuch boli więc przylezie szybciej tak mnie strasznie muli że chce mi sie płakać z żalu
znowu nic.... ach chyba mój taki los niestety:(

a który dziś dc?? trzymam kciuki :tak:

Ja tylko na chwilunie, bo w pracy jestem i szef jest ;-)

lopop nie smuć sie za wczasu. bądz dobrej mysli.
każda z nas tutaj które jeszcze sie staraja ma ciężki los.. ale trzeba walczyć!
&&&&&& nie łam sie.

scully u mnie dzisiaj 19 dc i jakoś tak z rana bolało no ale wcale nie oczekuję że teraz się uda ja chyba w tym nie mam szczęścia
dziewczyny życzę miłe dnia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry