reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-) jestem popołudniowo i deszczowo ;-)

... wizyta niezła, choć bez usg bo umówiliśmy się na 14 lub 16.09 na dokładne usg serduszka Blanki :tak: ... na samolocie wszystko OK, przytyłam przez miesiąc 2kg :-p czyli nieźle :tak: no ale mam bardzo słabe ciśnienie od kilku dni już to zauważyłam, a dziś u gina nawet górnego nie miałam 100 :szok: ... kolejny samolot 30.09 ;-) i to by było na tyle ;-)

reklama
przykre, ale niestety i tacy Księża się zdarzają :-(
zawsze możesz dać suwaczek z ilością dni :tak:

to będę trzymać kciukaski ;-)

kocana jesteśmy z Tobą bez względu na decyzję :tak: i mocno trzymamy kciukaski :tak:

przepis prosty i szybki :tak: bo kiedyś zaczynałam od wygotowywania soku z pomidorów (ale to trwa wieki), później próbowałam inaczej- przecedzałam pomidory w trakcie gotowania (soczek tato pił), aż w końcu doszłam do wniosku, że ten sok to sam smak i tylko pyszności wylewałam, a mogłam zagęścić i więcej sosiku jest ;-)

ja to zawsze mówiłam, że nieodpowiedni ludzie są bogaci :tak: a sama staram się jak mogę :sorry2:
no cos w tym jest ;-)
zabka ja nie pomagam żeby być w ciązy ja po prostu czuje taką potrzebę serca:):)
my niedługo ze scully fundację założymy:):):)
wiem wiem ale zatwoje serducho nalezy ci sie a ciekawa jestem jak terazwyglada zuzia mam tylko 1 jej fotke i to z gazet bo w gazecie u nas pkazuja foty dzidziosow co sie urodzily a po urodzeniu niebylusmy z mezem ze wzgledu na brak kasy na paliwo bo jednask 40 km odnas miedszkaja :-( alemezus obiecal ze na jesieni napewno pojedziemy tam do nich bo na skarby chce tam jechac :-)
:-) Witam czwartkowo ;-)

... zapraszam na cieplutką kawusię wszystkie śpioszki:tak: ... a na 10:00 uciekam do gina :-)

Zobacz załącznik 280399

... wczoraj po raz pierwszy mój R dostał kopala w ucho od swojej córeczki :tak::-D
no niezle moj jeszcze niepoczoldzidzi najpierw nieczol przezmoj tluszczyk a teraz to jak maz niespi to dzidzia spi i niechce dac sie poczuc zawsze czatuje w sobote jak m ma wolne anie w soboty dzidzius leniwszy jest ot psotnik niechce sie dac tatusiowi poczuc....
... witaj Maćku ;-) ... znowu będę musiała zapamiętać który dzień u Ciebie wolniejszy bo poprzednio to wtorek był wolny no nie ;-) a teraz 5 dni w tygodniu niestety :-( ale zleci jak nie wiem co i znowu będą wakacje :tak:

... co do dzisiejszej wizyty to pewnie skończy się tylko na samolocie w końcu tydzień temu było usg :zawstydzona/y: ale coś gin wspominał o dokładnym badaniu serduszka za tydzień lub za 3 więc szansa jest :tak::-D
ty niemasz za dobrze z tym twoim ginem ??? ;-) hihihihihihi daj znac po wizycie
Kochana zasrosuje wszystko co sie da hahaha byle by powiedzial ze napewno dziewczynka
dzis jestem z synkiem w domciu bo mial w nocy goraczke 39 cale czerwone gardlo i ledwie co przelyka cokolwiek biedactwo
oooooo...zdrowka niech dochodzi do siebie szybko

hej kobietki a u mnie dzis impra tesciowa ma urodziny wiecbedzie masa ludzi no i dobre papu juz czekam az goscie przyjda do dobiore sie do krowki :-)

scully u mnie dzisiaj 19 dc i jakoś tak z rana bolało no ale wcale nie oczekuję że teraz się uda ja chyba w tym nie mam szczęścia
dziewczyny życzę miłe dnia:)

19 dc a na ile?? :-p

Udalo sie - przezylam pierwszy dzien w pracy;-)

super :tak:

... wizyta niezła, choć bez usg bo umówiliśmy się na 14 lub 16.09 na dokładne usg serduszka Blanki :tak: ... na samolocie wszystko OK, przytyłam przez miesiąc 2kg :-p czyli nieźle :tak: no ale mam bardzo słabe ciśnienie od kilku dni już to zauważyłam, a dziś u gina nawet górnego nie miałam 100 :szok: ... kolejny samolot 30.09 ;-) i to by było na tyle ;-)

dobre wieści :tak: ale ciśnienie to niziutkie :sorry2:

super!!!! :D
lopop u mnie 20d.c. i mam cyce jak balony o bólu nie wspomnę :/

20 dc a z ilu?? :sorry2: mnie w tamtym cyklu tak cycorki bolały (pierwszy raz, bo nigdy nie bolały), że nie mogłam wygodnie na łóżku się położyć :baffled: w tym cyklu też bolą, ale to pikuś w porównaniu z poprzednim ;-)

hej kobietki a u mnie dzis impra tesciowa ma urodziny wiecbedzie masa ludzi no i dobre papu juz czekam az goscie przyjda do dobiore sie do krowki :-)

szczęściaro :tak: pycha jedzonko będziesz degustować... :-p

dzień dobry

Batonik supcio ze wsio ok
Maćku trzymam &&& za dietkę i nie tylko
Lopciu to fajnie ze sie dobrze poukladalo i ze mozesz syncia podwozić
Moja corcia tez zadowolona ze szkoly mowi ze dzieciaki si , szkola bosko wyposazona nauczyciele super:szok: mam nadzieje iz taka opinia juz zostanie :-D
No to tyle w malym skrocie:-)

Miłego popoludnia

A Macku co do grila to polecam ja mam :) zima rewelacja , a cena zalezy od marki ale tak na dobrego to z 300 trzeba liczyc

witaski wieczorne...ja dziś mam kiepski dzień,nerwowa coś chodze,jajniki mnie strasznie bolą a do tego jeszcze mała ma kiepski dzień.ehhhh co za dzień,ale już mała śpi,ja mam czas wolny więc się relaksuję

reklama

no to dobre wiesci ale z cisnieniem to cos zrob a gin na nie nic niemowil???
19 dc a na ile?? :-p

super :tak:

dobre wieści :tak: ale ciśnienie to niziutkie :sorry2:

20 dc a z ilu?? :sorry2: mnie w tamtym cyklu tak cycorki bolały (pierwszy raz, bo nigdy nie bolały), że nie mogłam wygodnie na łóżku się położyć :baffled: w tym cyklu też bolą, ale to pikuś w porównaniu z poprzednim ;-)

szczęściaro :tak: pycha jedzonko będziesz degustować... :-p
no juz pojadlam ale tylko troche bo duzo niedalam rady :-)

kobietki prosze was znowu o kciuki za mnie na jutro o 16:30 mamnadzieje ze wkoncu sie uda dowiedziec kto tam siedzi

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry