reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

scully a nie wiesz co tam u Nich ( u tej rodzinki pewnie jeszcze bez prądu) z tego co wiem to poczta rzeczywiście długo nie dochodziła
jestem ciekawa czy moja paczka doszła czy po drodze gdzie inndziej przywędrowała?

dziewczyny dziekuję za przepisy wypróbuję oby dwa bo ja uwielbiam gotować:)
maćku jak tam plan jaki dzionek masz wolne?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się wrześniowo

Ło matko ale to zleciało i znowu sie zacznie ,
Ale apetycznie się zrobiło , u mnie dziś zaprawaja sie ogóry:-)
własnie musze zaprawić pomidorki , znaczy przecier zrobić
Lopciu jak tam Syncio , jak wrażenia
Lopciu Maćku jak tam plan ?

Miłego popoludnia !

Tośku &&&&&&&&&&& i za całą resztę !!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lecę na obiadek do poklikania baj baj

Ostatnia edycja:
ja siedzę i popijam rosołek domowej roboty ummm pycha
erbuś plan fajny nawet pasuje mi syncia odwozić- a mały zadowolony super, bardzo mu sie podoba
u mnie ogórki już zrobione kuszą mnie pomidory:)
Mysza ale Tobie leci ten czas i zabce i batonikowi nawet erbie suwaczek zasuwa do przodu jak szalony
fajnie że wam tak leci no a nam starającym się pokazuje jak ten czas leci naszych starań niestety:(:(

zmykam bo mój mężuś z lasu przyniósł mnóstwo prawdziwków:) i kurek papa

Ostatnia edycja:
Piekna tempka:tak:

ja koncentrat pomidorowy jak robię to dodaję tylko sól pieprz i troszkę oleju i obieram dopiero po podgotowaniu ich i dopiero wtedy miksuję,i wkłądam do słoiczków i łyżeczkę oleju dodaję ,zakręcam i wekuję...
buziaczki
Jeszcze raz dzieki:tak:
maćku jak tam plan jaki dzionek masz wolne?
No niestety w tym roku pracuje 5 dni;-) Bo mam 3 nadgodziny i nie wiem, czy bym sie w 4 zmiescila...
A plan w miare oki. Tylko sroda mi sie nie podoba, bo ide na 11 i koncze przed 15:no:

A tak poza tym to chcialam sie pochwalic, ze od jutra zaczynam diete Dukana:tak: Ciekawe jak mi pojdzie:sorry2:

Piekna tempka:tak:

Jeszcze raz dzieki:tak:

No niestety w tym roku pracuje 5 dni;-) Bo mam 3 nadgodziny i nie wiem, czy bym sie w 4 zmiescila...
A plan w miare oki. Tylko sroda mi sie nie podoba, bo ide na 11 i koncze przed 15:no:

A tak poza tym to chcialam sie pochwalic, ze od jutra zaczynam diete Dukana:tak: Ciekawe jak mi pojdzie:sorry2:

trzymam kciuki za dietkę :) podobno super efekty sa po niej ale tez droga jest ;/

maćku wiele dobrego właśnie o tej diecie słyszałam...ale nie mam pojęcia na czym polega.
Czy to gotowy jadospis czy je się określone produkty ale w wybranym miksie ?

Trzymam kciukasy za powodzenie &&&

lopciu leci ten czas szybko... tylko jak się czeka na wypłatę to jakoś tak się dłuży :-D :-D :-D

reklama
maćku wiele dobrego właśnie o tej diecie słyszałam...ale nie mam pojęcia na czym polega.
Czy to gotowy jadospis czy je się określone produkty ale w wybranym miksie ?

Trzymam kciukasy za powodzenie &&&

lopciu leci ten czas szybko... tylko jak się czeka na wypłatę to jakoś tak się dłuży :-D :-D :-D

... Myszka my przejdziemy na tą dietę po porodach :tak:;-) ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry