Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane moje ja naprawde czuje sie na @ od rana mam takiego wku**** ze szkoda gadac![]()
ja przez pierwszy trymestr miałam takiego wku*** że lepiej nie mówić 
...ja przez pierwszy trymestr miałam takiego wku*** że lepiej nie mówić
![]()

i już potrafiłam się sama na siebie złościć że jestem taka oślica i denerwuje się tym że się denerwuję. Oj tak...coś na ten temat wiem!![]()
![]()
Ale faktycznie mnie też na początku te nerwy denerwowałyi już potrafiłam się sama na siebie złościć że jestem taka oślica i denerwuje się tym że się denerwuję.
Na szczęście szybko mija.

Witam!
Juz jestem po... I chyba wszyscy maja w pracy takie nastroje jak ja:-( Ale 10 miesiecy szybko zleci;-)

no mam taki jeden przepis tylko jakoś chyba boję sie go zrobić bo wiesz do tych smaków pomidorów ze słoika trzeba się przyzwyczaić
a przecier dobryscully
sama wymyśliłam parę lat temu ;-)Samom fasolke tez zamrozilam. Ale do tych mieszanek musisz troszke dluzej podgotowac, bo pozniej w zupie wszystko jest miekie tylko fasolka nie...

My w dlaszym ciagu zbieramy ogorkiAle juz raczej staramy sie je komus wcisnac...
Buraczki rowniez jeszcze przed nami. Do tego pietruszka i marchewka.
No i maliny sie zaczely na dobre...
A ktora tu kiedys wspominala o nalewce z aronii? Poprosze przepis![]()
jestem jestem - dzisiaj mam mega sajgon w pracy ;/ a od jutra mnie nie ma delegacja
boli brzuch cyce wiec @ na 100% przylezie - objawy jasne i klarowne
milego dnia kochane