• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
scully możesz mieć pierwsza nie pogniewam się tylko żebym po pół miesiącu u mnie zagościły 2 kreski:):):):)

ok ...

Warzywne na zupe lub patelnie. Wykorzystalam to co mialam pod reka: fasolka, papryka, pomidory, patisony, cebula.:tak:

:szok: a co i jak robisz?? :szok: podziel się przepisem :tak: ja mam pełną lodówkę warzywek i już sama mam ich dość, a tak to też bym zamroziła :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:szok: a co i jak robisz?? :szok: podziel się przepisem :tak: ja mam pełną lodówkę warzywek i już sama mam ich dość, a tak to też bym zamroziła :tak:
Pomidory obieram ze skorki, potem kroje. Fasolke obgotowuje, zeby byla na wpol mieka; tez kroje. Pozostale warzywka rowniez kroje. ;-)Mieszam wszystko w misce, porcjuje w torebeczki foliowe i do zamrazarki:tak: Wychodza takie same mieszanki jak sklepowe;-)
dziewczyny a robicie może czerwone pomidorki w słoikach

ach co ja będę jeść jak już nie bedzie pomidorów:-(:-(:-(:-(
Ja sie zastanawiam nad czyms takim Suszone pomidory ziołowe w oliwie - Przepis - Onet.pl Gotowanie

Pomidory obieram ze skorki, potem kroje. Fasolke obgotowuje, zeby byla na wpol mieka; tez kroje. Pozostale warzywka rowniez kroje. ;-)Mieszam wszystko w misce, porcjuje w torebeczki foliowe i do zamrazarki:tak: Wychodza takie same mieszanki jak sklepowe;-)
Ja sie zastanawiam nad czyms takim Suszone pomidory ziołowe w oliwie - Przepis - Onet.pl Gotowanie

dziękuję :tak: skorzystam :tak: fasolkę żółtą to mroziłam samą :tak: i też blanszowałam 3 min :tak: ...a reszta bajerek :-p mniam mniam :sorry2:

Idę lulu! Dobranoc kochane!

reklama
no mam taki jeden przepis tylko jakoś chyba boję sie go zrobić bo wiesz do tych smaków pomidorów ze słoika trzeba się przyzwyczaić
a przecier dobry:) scully

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry