reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
scully możesz mieć pierwsza nie pogniewam się tylko żebym po pół miesiącu u mnie zagościły 2 kreski:):):):)

ok ...

Warzywne na zupe lub patelnie. Wykorzystalam to co mialam pod reka: fasolka, papryka, pomidory, patisony, cebula.:tak:

:szok: a co i jak robisz?? :szok: podziel się przepisem :tak: ja mam pełną lodówkę warzywek i już sama mam ich dość, a tak to też bym zamroziła :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:szok: a co i jak robisz?? :szok: podziel się przepisem :tak: ja mam pełną lodówkę warzywek i już sama mam ich dość, a tak to też bym zamroziła :tak:
Pomidory obieram ze skorki, potem kroje. Fasolke obgotowuje, zeby byla na wpol mieka; tez kroje. Pozostale warzywka rowniez kroje. ;-)Mieszam wszystko w misce, porcjuje w torebeczki foliowe i do zamrazarki:tak: Wychodza takie same mieszanki jak sklepowe;-)
dziewczyny a robicie może czerwone pomidorki w słoikach

ach co ja będę jeść jak już nie bedzie pomidorów:-(:-(:-(:-(
Ja sie zastanawiam nad czyms takim Suszone pomidory ziołowe w oliwie - Przepis - Onet.pl Gotowanie

Pomidory obieram ze skorki, potem kroje. Fasolke obgotowuje, zeby byla na wpol mieka; tez kroje. Pozostale warzywka rowniez kroje. ;-)Mieszam wszystko w misce, porcjuje w torebeczki foliowe i do zamrazarki:tak: Wychodza takie same mieszanki jak sklepowe;-)
Ja sie zastanawiam nad czyms takim Suszone pomidory ziołowe w oliwie - Przepis - Onet.pl Gotowanie

dziękuję :tak: skorzystam :tak: fasolkę żółtą to mroziłam samą :tak: i też blanszowałam 3 min :tak: ...a reszta bajerek :-p mniam mniam :sorry2:

Idę lulu! Dobranoc kochane!

reklama
no mam taki jeden przepis tylko jakoś chyba boję sie go zrobić bo wiesz do tych smaków pomidorów ze słoika trzeba się przyzwyczaić
a przecier dobry:) scully

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry