reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

o wlasnie zabko a na jakiej stronie robilas bo mi to tak jakbz odjelo 9 mies od mojego wieku i bzlo napisne tak ye chinka majac tom iles lat w 6 fazie ksiezca urodzila syna o co kaman
Planowanie płci dziecka. Chłopiec czy dziewczynka? - *-spam-*

to chyba masz ta sama stronke ale corke dobrze mi wyliczylo mimo ze wiek chinki byl inny niz moj ale oni inaczej licza rok i maja inny kalendarz wiec jesli samo obliczylo to powinno byc ok :-)

wcisnij ALT i SHIFT wtedy bedzie ok

Ostatnia edycja:
reklama
Widze, ze tempka slicznie skoczyla!:tak:

:tak:

wczoraj wieczorem bardzo mnie jajcory bolały a dziś już cisza,czyżby po owu było,no ale coś tempka nisko i wygląda na to że dopiero przed......już sama nie wiem..

skoro temp niska to na pewno przed :tak:

dzisiaj jestem mega nie wyspana i do tego mega marudna - przepraszam :-(

marudz sobie ile chcesz :tak: bylebyś się tu odzywała ;-)

Planowanie płci dziecka. Chłopiec czy dziewczynka? - *-spam-*

to chyba masz ta sama stronke ale corke dobrze mi wyliczylo mimo ze wiek chinki byl inny niz moj ale oni inaczej licza rok i maja inny kalendarz wiec jesli samo obliczylo to powinno byc ok :-)

wcisnij ALT i SHIFT wtedy bedzie ok

ok sprawdzam
Dziéki Zabko :) cmok cmok ja to jednak jestem noga techniczna heheehhe
no chyba tak z tej samej strony , ale wiesz zaraz sprawdze z corcia cofne sie i zobaczymy

Witaj Scully

Zabko z corcia sie nie sprawdzilo , takze na dwoje babka wrozyla

Ostatnia edycja:
ok sprawdzam
Dziéki Zabko :) cmok cmok ja to jednak jestem noga techniczna heheehhe
no chyba tak z tej samej strony , ale wiesz zaraz sprawdze z corcia cofne sie i zobaczymy

Witaj Scully
ja tez jestem noga z informatyki ale do tego sama doszlam bo mi czesto sie robiloze jak pisalam Z to pokazywalo Y i na odwrot i sie w koncu zawzielam i sprawilam na klawiaturze jak to naprawic i tak do tego doszlam :-)

:-( Ale pusto :-(
A mi się śniło, że byłam w ciąży :laugh2: Pikny sen był... :laugh2: ...ale się skończył za szybko :-(
tak to juz jest z pieknymi snami albo koncza sie w polowie albo za szybko albo nas ktos obudzi :/
wg mnie będziesz następna TY a ja jeszcze sobie poczekam
oj babybaby na kazda przyjdzie pora na ciebie szczegolnie za dobre serduszko no i po takiej ilosci bocianow ktore widzialas to musi sie niedlugo udac wiec kobietki spieszcie sie bo bociany niedlugo odlatuja ale jak nie bociany to w kapuuscie bobaski sie znajda ;-)

tak to juz jest z pieknymi snami albo koncza sie w polowie albo za szybko albo nas ktos obudzi :/

oj babybaby na kazda przyjdzie pora na ciebie szczegolnie za dobre serduszko no i po takiej ilosci bocianow ktore widzialas to musi sie niedlugo udac wiec kobietki spieszcie sie bo bociany niedlugo odlatuja ale jak nie bociany to w kapuuscie bobaski sie znajda ;-)
no rzeczywiście z tymi bocianami dzisiaj widziałam aż chyba 7 lub 8.
no a jak nie w kapuście to w ... może pod choinką?

gdzie Was wywiało kochane?
erba, macku ?

Ostatnia edycja:
reklama
wg mnie będziesz następna TY a ja jeszcze sobie poczekam

bardzo bym chciała :tak: ale jeśli kosztem twojego czekania to mogę cię przepuścić w kolejce i poczekać jeszcze troszeczkę... :tak: ...ale nie za długo ;-)

no rzeczywiście z tymi bocianami dzisiaj widziałam aż chyba 7 lub 8.
no a jak nie w kapuście to w ... może pod choinką?
gdzie Was wywiało kochane?
erba, macku ?

oj, to świetny znak :-)

MAĆKU - a co to te mieszanki??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry