reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam porannie,u mnie dziś okropna pogoda więc i senna jestem.
wczoraj wieczorem bardzo mnie jajcory bolały a dziś już cisza,czyżby po owu było,no ale coś tempka nisko i wygląda na to że dopiero przed......już sama nie wiem..

reklama
cześć wpadłam na kawkę z kawką:)
Mysza prześliczny Kajetanek widok godny pozazdroszczenia i rzeczywiście śliczny nosek za mamusią ma:) może jeszcze oczki będą Twoje:)
Toska nie myśl tyle bo zwariujesz:) znajdx sobie coś do roboty to zajmiesz mysli
dziewczyny ja dzisiaj znowu ruszam na miasto ostatni dzień wolnego :(

cześć wpadłam na kawkę z kawką:)
Mysza prześliczny Kajetanek widok godny pozazdroszczenia i rzeczywiście śliczny nosek za mamusią ma:) może jeszcze oczki będą Twoje:)
Toska nie myśl tyle bo zwariujesz:) znajdx sobie coś do roboty to zajmiesz mysli
dziewczyny ja dzisiaj znowu ruszam na miasto ostatni dzień wolnego :(
nie jest to takie proste niestety

dzisiaj jestem mega nie wyspana i do tego mega marudna - przepraszam :-(

No tak to jest ze przewaznie zostawia sie wszystko na ostatnia chwile
ta dziś dalam takiego czadu ze po 15 poleglam i pospalam sobie przez godzinkę a potem sie tak krzatalam ,
Jutro jade do dyrki pow ze bede na zwolnieniu , pewnie i tak juz sie dowiedziala dzis od kadrowej ale mysle sobie ze lepiej to bedzie wygladalo . Generalnie to nie chce mi sie
no to zadowolona niebedzie bo teraz na ostatnia minute zastepstwa tak latwo nieznajdzie :-/
Witam się porannie :-(

od 2 w nocy nie śpie - chyba sobie naprawde wmówiłam objawy ciążowe bo na wymioty mnie zbiera :-( do tego mega ból głowy

no nic moje dorgie miłego dnia
oj toska niemysl tyle ja tez staram sie niemyslec tyleo piatku lepiej sie czyms zajac :-) a to juz 2 dni zostaly tylko :-) albo 3 jesli na piatek czekasz z beta
Ahh... wrażenia cudne! Jest taki śliczny!
slicznosci Myszka a ja juz wiem czym sie rozni 3D od 4D 3D to jewst trojwymiarowe a $d to rojwymiarowe w ruchu :-)
... ja z mojego zdjęcia wydedukowałam, że moja Kruszynka podobna jest do Roberta :-D ciekawe czy się sprawdzi ... pewnie tak samo jak to że w brzuchu siedzi Kajetan :-D:-D

... mam nadzieję że już niedługo Tośka pochwali się II tłustymi krechami ;-):tak::-)
kochana mam do ciebie pytanie jak ulozona byla twoja malutka ze gin zobaczyl plec??bo moje dziecie sie obrazilo ze go niezobaczylismy i teraz przekrecilo sie i lezy posladkowo bo mnie na dole kopie :-( a tak to raczej gin nic niezaobaczy a i czy ten snikers zadziala i rozruszal dzidzie????
no nie wiem - mam złe przeczucie :-(
TOSKA NIE PITOL !!!!!! czekamy a nie przeczuwamy ;-)
witam porannie,u mnie dziś okropna pogoda więc i senna jestem.
wczoraj wieczorem bardzo mnie jajcory bolały a dziś już cisza,czyżby po owu było,no ale coś tempka nisko i wygląda na to że dopiero przed......już sama nie wiem..

pewnie przed a czulas bo pracowaly :-) trzymam kciuki za celny strzal :-)
nie jest to takie proste niestety

dzisiaj jestem mega nie wyspana i do tego mega marudna - przepraszam :-(
nieprzepraszaj bo niema za co kazdy ma czasem gorszy dzien

oj kobietki zaniedbujecie forum ;-) taaak daleko na dol was wywialo ze niemoglam znalesc pustawo sie zrobilo rano to byl ruch a teraz pustki zobaczymy jaka bedzie frekfencja wieczorem ;-)

Witam sie wtorkowo

Ahh... wrażenia cudne! Jest taki śliczny!

Myszko przecudny , az sie poryczałam - no tak teraz to ja beksa jestem

Tośku cały czas &&&&&&

Lopciu od jutro znowu sie zacznie

Zabciu co do pracy to powiem Tobie ze nie ma ludzi niezastąpionych , napewno troche odczuja moj brak , ale wiesz ja zawsze wychodze z zalozenia ze trzeba patrzec na siebie .
Ale dzis nie pojecham do niej nie chcialo mi sie pojechalm do oddzialu gdzie siedzialam i powiem Tobie ze spotkalam sie z roznzmi opiniami
no coz samo zycie

reklama
cisza dziś straszna na forum co mnie dziwi bo pogoda okropna i ja siedze w domku i nie ma co robić,obiadek zrobiony,córka śpi,posprzątane w domku tylko teraz wyczekuje męża bo trzeba go dziś zabałamucić....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry