Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie jest to takie proste niestetycześć wpadłam na kawkę z kawką
Mysza prześliczny Kajetanek widok godny pozazdroszczenia i rzeczywiście śliczny nosek za mamusią mamoże jeszcze oczki będą Twoje
Toska nie myśl tyle bo zwariujeszznajdx sobie coś do roboty to zajmiesz mysli
dziewczyny ja dzisiaj znowu ruszam na miasto ostatni dzień wolnego![]()
przepraszam ale doczytywałam w tył i z Kajetankiem się pomyliło:-):-)lopciu moje dziecię to SzymonekKajetanekmiał być u batonika
![]()

no to zadowolona niebedzie bo teraz na ostatnia minute zastepstwa tak latwo nieznajdzie :-/No tak to jest ze przewaznie zostawia sie wszystko na ostatnia chwile
ta dziś dalam takiego czadu ze po 15 poleglam i pospalam sobie przez godzinkę a potem sie tak krzatalam ,
Jutro jade do dyrki pow ze bede na zwolnieniu , pewnie i tak juz sie dowiedziala dzis od kadrowej ale mysle sobie ze lepiej to bedzie wygladalo . Generalnie to nie chce mi sie
oj toska niemysl tyle ja tez staram sie niemyslec tyleo piatku lepiej sie czyms zajac :-) a to juz 2 dni zostaly tylko :-) albo 3 jesli na piatek czekasz z betaWitam się porannie :-(
od 2 w nocy nie śpie - chyba sobie naprawde wmówiłam objawy ciążowe bo na wymioty mnie zbiera :-( do tego mega ból głowy
no nic moje dorgie miłego dnia
slicznosci Myszka a ja juz wiem czym sie rozni 3D od 4D 3D to jewst trojwymiarowe a $d to rojwymiarowe w ruchu :-)Ahh... wrażenia cudne! Jest taki śliczny!
kochana mam do ciebie pytanie jak ulozona byla twoja malutka ze gin zobaczyl plec??bo moje dziecie sie obrazilo ze go niezobaczylismy i teraz przekrecilo sie i lezy posladkowo bo mnie na dole kopie :-( a tak to raczej gin nic niezaobaczy a i czy ten snikers zadziala i rozruszal dzidzie????... ja z mojego zdjęcia wydedukowałam, że moja Kruszynka podobna jest do Robertaciekawe czy się sprawdzi ... pewnie tak samo jak to że w brzuchu siedzi Kajetan
... mam nadzieję że już niedługo Tośka pochwali się II tłustymi krechami ;-):-)
TOSKA NIE PITOL !!!!!! czekamy a nie przeczuwamy ;-)no nie wiem - mam złe przeczucie :-(
pewnie przed a czulas bo pracowaly :-) trzymam kciuki za celny strzal :-)
nieprzepraszaj bo niema za co kazdy ma czasem gorszy dziennie jest to takie proste niestety
dzisiaj jestem mega nie wyspana i do tego mega marudna - przepraszam :-(
Ahh... wrażenia cudne! Jest taki śliczny!
Ahh... wrażenia cudne! Jest taki śliczny!