reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Powiedzmy, ze to pierwsze. Na koniec roku szkolnego wzielam do domu wszystkie kserowkio z mysla, ze je uporzadkuje w czasie wakacji. Zrobilam to przed chwila:sorry2:

A Ty juz wszystko wysprzatalas?

No tak to jest ze przewaznie zostawia sie wszystko na ostatnia chwile
ta dziś dalam takiego czadu ze po 15 poleglam i pospalam sobie przez godzinkę a potem sie tak krzatalam ,
Jutro jade do dyrki pow ze bede na zwolnieniu , pewnie i tak juz sie dowiedziala dzis od kadrowej ale mysle sobie ze lepiej to bedzie wygladalo . Generalnie to nie chce mi sie

Witam się porannie :-(

od 2 w nocy nie śpie - chyba sobie naprawde wmówiłam objawy ciążowe bo na wymioty mnie zbiera :-( do tego mega ból głowy

no nic moje dorgie miłego dnia

Witam się porannie :-(

od 2 w nocy nie śpie - chyba sobie naprawde wmówiłam objawy ciążowe bo na wymioty mnie zbiera :-( do tego mega ból głowy

no nic moje dorgie miłego dnia

Witam i ja wtorkowo - deszczowo ;-)

... o jest moja kompanka poranna do kawy :-D ... Tosiu nie myśl tyle o tym ... tylko napij się ze mną ciepłej kawki :tak: a na pewno będzie dobrze &&&&&&&&& niezmiennie mocno zaciśnięte :tak:;-) ja to normalnie jestem w szoku :szok: wczoraj wok 14 pospałam 2h i spać mi się już chciało o 21 wytrwałam do 22 i padłam jak mucha i przespałam prawie całą noc :laugh2: to chyba ta pogoda :sorry2:
do%20kawy.jpg

Myszka wstawaj ... dziel się wrażeniami z wczorajszego spotkania z Kluskiem :-) bo pewnie wszystkie chciałyby poznać mojego ślicznego małego zięcia ;-):-D

Witam i ja wtorkowo - deszczowo ;-)

... o jest moja kompanka poranna do kawy :-D ... Tosiu nie myśl tyle o tym ... tylko napij się ze mną ciepłej kawki :tak: a na pewno będzie dobrze &&&&&&&&& niezmiennie mocno zaciśnięte :tak:;-) ja to normalnie jestem w szoku :szok: wczoraj wok 14 pospałam 2h i spać mi się już chciało o 21 wytrwałam do 22 i padłam jak mucha i przespałam prawie całą noc :laugh2: to chyba ta pogoda :sorry2:
Zobacz załącznik 279514

Myszka wstawaj ... dziel się wrażeniami z wczorajszego spotkania z Kluskiem :-) bo pewnie wszystkie chciałyby poznać mojego ślicznego małego zięcia ;-):-D

hej kawke z ekspresu mam jeżeli ktoś chetny ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry