• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Powiedzmy, ze to pierwsze. Na koniec roku szkolnego wzielam do domu wszystkie kserowkio z mysla, ze je uporzadkuje w czasie wakacji. Zrobilam to przed chwila:sorry2:

A Ty juz wszystko wysprzatalas?

No tak to jest ze przewaznie zostawia sie wszystko na ostatnia chwile
ta dziś dalam takiego czadu ze po 15 poleglam i pospalam sobie przez godzinkę a potem sie tak krzatalam ,
Jutro jade do dyrki pow ze bede na zwolnieniu , pewnie i tak juz sie dowiedziala dzis od kadrowej ale mysle sobie ze lepiej to bedzie wygladalo . Generalnie to nie chce mi sie

Witam się porannie :-(

od 2 w nocy nie śpie - chyba sobie naprawde wmówiłam objawy ciążowe bo na wymioty mnie zbiera :-( do tego mega ból głowy

no nic moje dorgie miłego dnia

Witam się porannie :-(

od 2 w nocy nie śpie - chyba sobie naprawde wmówiłam objawy ciążowe bo na wymioty mnie zbiera :-( do tego mega ból głowy

no nic moje dorgie miłego dnia

Witam i ja wtorkowo - deszczowo ;-)

... o jest moja kompanka poranna do kawy :-D ... Tosiu nie myśl tyle o tym ... tylko napij się ze mną ciepłej kawki :tak: a na pewno będzie dobrze &&&&&&&&& niezmiennie mocno zaciśnięte :tak:;-) ja to normalnie jestem w szoku :szok: wczoraj wok 14 pospałam 2h i spać mi się już chciało o 21 wytrwałam do 22 i padłam jak mucha i przespałam prawie całą noc :laugh2: to chyba ta pogoda :sorry2:
do%20kawy.jpg

Myszka wstawaj ... dziel się wrażeniami z wczorajszego spotkania z Kluskiem :-) bo pewnie wszystkie chciałyby poznać mojego ślicznego małego zięcia ;-):-D

Witam i ja wtorkowo - deszczowo ;-)

... o jest moja kompanka poranna do kawy :-D ... Tosiu nie myśl tyle o tym ... tylko napij się ze mną ciepłej kawki :tak: a na pewno będzie dobrze &&&&&&&&& niezmiennie mocno zaciśnięte :tak:;-) ja to normalnie jestem w szoku :szok: wczoraj wok 14 pospałam 2h i spać mi się już chciało o 21 wytrwałam do 22 i padłam jak mucha i przespałam prawie całą noc :laugh2: to chyba ta pogoda :sorry2:
Zobacz załącznik 279514

Myszka wstawaj ... dziel się wrażeniami z wczorajszego spotkania z Kluskiem :-) bo pewnie wszystkie chciałyby poznać mojego ślicznego małego zięcia ;-):-D

hej kawke z ekspresu mam jeżeli ktoś chetny ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry