reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
svensonka czy u Ciebie wiadomo co już będzie?
maćku więc pewnie na tę pogodę bo u mnie jakaś byle jaka

Kochana moja mala kruszynka byla pod lupa juz 3 razy i za kazdym razem mowia ze sisiaka nie widac wiec nie na sto procent ale dziewczynka.
Ja jak oszalala kupilam wszystko rozowe ze szczescia a jak bedzie chlopczyk to jaja jak balony chrzestna matka mojego synka ma 2 tyg do porodu i na stowe corcia to ejj wysle hahaha
Do gina ide 13 wrzesnia a do poloznej 24 wiec poczekamy zobaczymy.Jak bylam teraz u poloznej to wymacala ze dzidzia ulozona poprzecznie prawie zawalu dostalam bo wiedzialam ze nie kopie tam gdzie powinna a ona do mnie ze sie jeszczed przekreci do 36tyg juz to woidze z moim szczesciem pewnie nie. No nic czekam do 13 i zrobi mi moj pl gin usg jakby co to skierowanie na cc

Kochana moja mala kruszynka byla pod lupa juz 3 razy i za kazdym razem mowia ze sisiaka nie widac wiec nie na sto procent ale dziewczynka.
Ja jak oszalala kupilam wszystko rozowe ze szczescia a jak bedzie chlopczyk to jaja jak balony chrzestna matka mojego synka ma 2 tyg do porodu i na stowe corcia to ejj wysle hahaha
Do gina ide 13 wrzesnia a do poloznej 24 wiec poczekamy zobaczymy.Jak bylam teraz u poloznej to wymacala ze dzidzia ulozona poprzecznie prawie zawalu dostalam bo wiedzialam ze nie kopie tam gdzie powinna a ona do mnie ze sie jeszczed przekreci do 36tyg juz to woidze z moim szczesciem pewnie nie. No nic czekam do 13 i zrobi mi moj pl gin usg jakby co to skierowanie na cc
no to trzymam za cc bo wiem że ze wzgledów zdrowotnych ci zależy rzeczywiście z tym kręgosłupem u Ciebie nie wesoło a teraz plecy Tobie nie bolą w ciąży?

przyłaczam się i ja ja już córkę uspałam spi już prawie godzinkę,farbe na włosy nałożyłam i zaraz lece zmywac i jak niunia wstanie to lecimy na miasto sprawy pozałątwiać( musze foty zrobić do szkoły,obrączke moją powiększyc no i pospaceruje troszkę ) dziś na obiadek mam pomidorówkę (bo w weekend był rosołek więc wywar został) więc dziś nie będe siedzieć przy garach,jedynie na wieczór przygotuje mase na naleśniki i mąż usmaży....

no to trzymam za cc bo wiem że ze wzgledów zdrowotnych ci zależy rzeczywiście z tym kręgosłupem u Ciebie nie wesoło a teraz plecy Tobie nie bolą w ciąży?

Kobito mnie tak boli ze z lozka wstac nie moge piecze cala dolna czesc normalnie nie wiem co juz robic nie chce ciagle kremow wygrzewajacych nakladac bo moze jeszcze kruszynce cos sie stac a moja polozna nic na to nie reaguje mowi ze na basen czy gimnastyke powinnam chodzic czcze gadanie jak juz od 6 lat mam problem z kregoslupem to teraz 8 tyg cwiczen nic mi nie pomoze. umieram z bolu bo przytylam 10kg a jeszcze 9 tyg przedemna wszystko siedzi na kregoslupie ja juz najchetniej bym urodzila hahah
pojde do mojego gina nagadam mu niech skierowanie wystawia na cc ja sie meczyc nie chce!!!

a czy wtedy cc robią szybciej jak np. u ciebie z problemami?
powinni a nie dają Ci się męczyć:-(
a przytyłaś rzeczywiście malutko także raz dwa schudniesz:)
toska bedzie będzie:)&&&&&&&&&&
zmykam dziewczyny ogarnąć chatkę i pranie wywiesić:)

Bry poniedziałkowo :)

jestem jestem - mam mega sajgon w pracy ;/

i wiesz co czuje sie jak na @ :-( boli brzuch i cycki bolą i takie mam uczucie w środku jak na @ :-(
Tośku u mnie kazdego dnia( od 25 dc) myslalam ze przylizie
a moj bol sut zganialam na podwyzszona prl
takze wiesz ja mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Myszko &&&&&&&& za wizytkę

Miłego dnia dziewczęta
Lece chatkę ogarnąć moze jakieś pranko zrobię bo ostatnoi nic nie robiłam procz spania a ze dziś czuje sie dobrze to postanwiłam to wkorzystać
do miłego Babolki kochane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry