Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tez do bani, ale ona zwykle powoduje chec spania a nie odwrotnie...maćku więc pewnie na tę pogodę bo u mnie jakaś byle jaka
svensonka czy u Ciebie wiadomo co już będzie?
maćku więc pewnie na tę pogodę bo u mnie jakaś byle jaka
no to trzymam za cc bo wiem że ze wzgledów zdrowotnych ci zależy rzeczywiście z tym kręgosłupem u Ciebie nie wesoło a teraz plecy Tobie nie bolą w ciąży?Kochana moja mala kruszynka byla pod lupa juz 3 razy i za kazdym razem mowia ze sisiaka nie widac wiec nie na sto procent ale dziewczynka.
Ja jak oszalala kupilam wszystko rozowe ze szczescia a jak bedzie chlopczyk to jaja jak balony chrzestna matka mojego synka ma 2 tyg do porodu i na stowe corcia to ejj wysle hahaha
Do gina ide 13 wrzesnia a do poloznej 24 wiec poczekamy zobaczymy.Jak bylam teraz u poloznej to wymacala ze dzidzia ulozona poprzecznie prawie zawalu dostalam bo wiedzialam ze nie kopie tam gdzie powinna a ona do mnie ze sie jeszczed przekreci do 36tyg juz to woidze z moim szczesciem pewnie nie. No nic czekam do 13 i zrobi mi moj pl gin usg jakby co to skierowanie na cc
no to trzymam za cc bo wiem że ze wzgledów zdrowotnych ci zależy rzeczywiście z tym kręgosłupem u Ciebie nie wesoło a teraz plecy Tobie nie bolą w ciąży?
Tośku u mnie kazdego dnia( od 25 dc) myslalam ze przyliziejestem jestem - mam mega sajgon w pracy ;/
i wiesz co czuje sie jak na @ :-( boli brzuch i cycki bolą i takie mam uczucie w środku jak na @ :-(