reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Bry wieczorowo

Ale spokojnie dzisiaj :)

erbuś jesteś już na kwietnióweczkach?

Wpadłam sie przywitać , podczutuje dziewczyny ale tak mi jakos takoś nie ma takiej atmosfery jak tutaj

miłego wieczoru !
niemartw sie ja na glownym temacie styczniowek tez niepisze jakos niepotrafilam sie tam wbic i niedawalam trady nadrabiac i jakos nieczulam sie tam dobrze jedynie udzielam sie tu i na pod tematach styczniowek
jestem jestem - mam mega sajgon w pracy ;/

i wiesz co czuje sie jak na @ :-( boli brzuch i cycki bolą i takie mam uczucie w środku jak na @ :-(
toska ty niemysl jak sie czujesz ani niezastanawiaj sie czy czujesz sie malopowo poczekaj do tego piatku to szybko zleci
w czwartek zrobie bete bo w piatek nie zdąże :-( powinno juz byc coś wiadomo chyba co ??
a niebedzie za szybko??mozesz sprobowac ale jak wynik niebedzie zadowalajacy to sie nielam bo moze byc za szybko niektorym nawet betka pozniej wychodzi...
cześć kochane dołączam się do kawki
MYsza &&&&&&&&&&&&&&&& za miłe spotkanie z Kluskiem i piękne widoki na usg:)
Tośka &&&&&&&&&&&& a kysz wrednoto za wysoką betę
batonik kochana wyspana?
svensonka kiedy na usg idziesz?
zabka marz może właśnie tak będzie:)

maćku stres przed pracą? czy dlatego że się wakacje już kończą?
oby bo ja juz do bani dostaje z ta niewiedza plci.. :-(
boshe jak ja bym chciała żeby był już czwartek :-(
to nieczekasz ze mna na piatek??? :-( szkoda ....
a czy wtedy cc robią szybciej jak np. u ciebie z problemami?
powinni a nie dają Ci się męczyć:-(
a przytyłaś rzeczywiście malutko także raz dwa schudniesz:)
toska bedzie będzie:)&&&&&&&&&&
zmykam dziewczyny ogarnąć chatkę i pranie wywiesić:)
cc na skierowanie robi sie max do 39 tygodnie najczesciej w 38-39 tygodniu ciazy

witam babeczki wlecialam nadrobic zaleglosci i zyczyc wam milego dnia :-)

reklama
jestem jestem - mam mega sajgon w pracy ;/
i wiesz co czuje sie jak na @ :-( boli brzuch i cycki bolą i takie mam uczucie w środku jak na @ :-(

mam to samo :dry: ciekawe na co... :sorry2:

Ciotka i tak musisz czekać, bo ja wizytę mam dopiero o 16.30...

trzymam kciuki za dobre wieści ;-)
przyłaczam się i ja ja już córkę uspałam spi już prawie godzinkę,farbe na włosy nałożyłam i zaraz lece zmywac i jak niunia wstanie to lecimy na miasto sprawy pozałątwiać( musze foty zrobić do szkoły,obrączke moją powiększyc no i pospaceruje troszkę ) dziś na obiadek mam pomidorówkę (bo w weekend był rosołek więc wywar został) więc dziś nie będe siedzieć przy garach,jedynie na wieczór przygotuje mase na naleśniki i mąż usmaży....

a jaki kolorek?? :-)

A ja dziś 1 dzień w pracy po urlopie :-) Ciężko się przyzwyczaić, wszystko wolno mi idzie... dobrze, że szef dziś nie dojechał :-)

scully miłego i spokijnego pierwszego dnia w pracy:)
erbuś super że dzisiaj werwa u Ciebie do pracy o mdłości juz popuściły
ja robię grzybki w marynacie bedzie na zimę miamm:)

oby bo ja juz do bani dostaje z ta niewiedza plci.. :-(

... Żabko ja też dostawałam na głowę jak nie znałam płci :tak: a jeszcze bardziej dostałam jak się okazało że moje przeczucie było tylko pobożnym życzeniem :-D pierwszy dzień był bardzo ponury nie bardzo potrafiłam się cieszyć :zawstydzona/y: to taki szok :szok: ale już mi przeszło i szaleje na różowo :-D

... Żabko ja też dostawałam na głowę jak nie znałam płci :tak: a jeszcze bardziej dostałam jak się okazało że moje przeczucie było tylko pobożnym życzeniem :-D pierwszy dzień był bardzo ponury nie bardzo potrafiłam się cieszyć :zawstydzona/y: to taki szok :szok: ale już mi przeszło i szaleje na różowo :-D

Bylam chwile na miescie a teraz mnie tak podbrzusze piecze naciaga i boli ze szok

mam to samo :dry: ciekawe na co... :sorry2:

trzymam kciuki za dobre wieści ;-)

a jaki kolorek?? :-)

A ja dziś 1 dzień w pracy po urlopie :-) Ciężko się przyzwyczaić, wszystko wolno mi idzie... dobrze, że szef dziś nie dojechał :-)
no trzeba powiedziec jasno rozleniwilas sie kochana ;-)
no ja jak po cc uslyszalam ma pani sliczna coreczke to tez szok bo wszyscy mnie na chlopca nastawiali ale potem, przeszlo :-) teraz to niewiem jakbym zareagowala na wiadomosc o corce :/ bo cale zycie marzylam o synku
Bylam chwile na miescie a teraz mnie tak podbrzusze piecze naciaga i boli ze szok
to sie babolu poloz i odpocznij za duzo miesnie brzucha popracowaly i teraz sie buntuja

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry